Dålig uppdate

Värst va dålig jag har blivit på att uppdatera här då.. Har visserligen inte hänt speciellt mycket på senaste tiden, jag har praktik och allt flyter bara på som det ska, så himla skönt! Träningen inför vårruset går med tanke på den dåliga tidsplaneringen ganska bra, hinner nog med en eller kanske två rundor till innan loppet på torsdag kväll. Nu blir det att sova några timmar innan det blir ännu en praktikdag, denna med bara några få barn och min förra handledare, tror det blir en härlig dag ! :)


Klart man blir glad när man kommer hem till detta ;)


Halva veckan gjord..

Mer än halva vecka har nu gått och idag har jag haft en lång dag på praktiken som avslutades med lite jobb också! Hör och häpna så gav jag mig ut på en löparrunda i det ruggiga vädret när jag kom hem, och ännu mer förvånande är det att det faktiskt gick ganska bra, kanske inte gick så fort men hade ändå hyfsad uthållighet idag för en gång skull.. Måste ju ligga i nu eftersom det bara är en vecka kvar till vårruset, bra jobbat med planeringen där elin, verkligen!

Karlskrona

Sitter i Karlskrona hos Mathias och Michaela, hade en riktigt rolig kväll igår med räkor och TP :) många grodor kom ur våra munnar den kvällen.. idag har det varit ganska lugnt, gått en sväng i några affärer och snart blir det grillat. Sen framåt kvällen kör vi hem igen så vi får en dag hemma också ;)

Lägenheten

Har gjort lite förändringar här hemma..


Nya gardiner kom på plats förra veckan.


Det kalla äckliga betonggolvet på balkongen fick gömma sig lite och istället blev det....


Ett svart golv som jag faktiskt har lagt själv.. Nästan lite stolt ;) hehe.. Mycket bättre blev det i alla fall!


Och så äntligen har vi fått upp lamporna över barbordet! Skönt!


Måndag

Kalaset i lördags blev trevligt, god mat och fina människor :) Under gårdagen rotade jag fram mina inlines som jag inte haft på mig på säkert fem år, lite rindrostig var man ju om man säger så.. Nu är det praktik som gäller, första dagen på mina fyra veckor är gjord och det känns bra så ska nog bli några bra veckor.


Golvet är på plats!

Sitter på balkongen och njuter av vårsolen, nu är golvet på plats här ute så det känns mycket  frechare nu :) återkommer med bild en annan dag. snart blir det att svira om och gå på kalas hos mormor som fyller 80 på tisdag, kusinerna är hemma så det kan nog bli trevligt :)

Himla fint väder det blev helt plötsligt..

det måste ju utnyttjas så du blir det lite plugg på balkongen ;)




torsdag

Idag är jag pigg igen, så skönt att det gick över fort :) Var för övrigt en sväng på stegen med min svägerska Angelica i tisdags, lämnade in en massa saker som mamma rensat ut ur förråden men det blev inte mycket köpt, bara en liten skopa till muslin för en femma :) trevligt var det i alla fall. 




Hemma

Sömn blev det dåligt med inatt och är inte så pigg idag så det blev att stanna hemma från skolan, tror att elin reder ut det vi skulle göra även utan mig så det känns ju skönt! Idag är det vattenflaskan och jag som är kompisar, kanske kudden också, men lite plugg ska jag nog orka med sen framåt eftermiddagen annars blir det nya tag imorn :)

Inte speciellt bra...

Mår som om jag hade druckit en liter mjölk även att jag varit noga med maten... Får se ifall det blir någon sömn inatt..


Stugan

Dagen igår blev inte riktigt som planerat, istället åkte jag ut till stugan där bröderna och pappa håller på att glasa in altanen.. Jag, mamma och Angelica blev bärhjälp och lite sådär, drog lite grener efter att de har tagit ner träd och fixade lite fint :) Skönt med en dag ute, så nu blir det att plugga en stund så jag har något att bidra med när jag ska träffa elin och planera vårt arbete imorn..


Leia var ju för söt när vi slängde grenarna, hon sprang runt högen och ville ta dom och var på riktigt bushumör.. När vi var klara satt hon där nästan hela tiden till vi skulle åka hem, söthund! :)

Härlig påskhelg

Då har halva påskhelgen gått och vi har hunnit med två påskmiddagar, både hos mina och fredriks föräldrar.. Måste säga att påsk är en bra helg, många dagar ledigt och inte så många förpliktelser om att vara på massa olika ställen.. Nu har man ändå två dagar kvar och allt firande är klart, även om det såklart är trevligt så är det skönt att hinna med lite hemma så idag ska jag plugga någon timma och sen fixa lite tänkte jag.. Kanske mäta på ett par gardiner som behöver läggas upp och sådär :) Fint!

Fortsatt trevlig påsk på er! :)

Tentadag

Hade en riktigt rolig lördagskväll och takida var toppen. Inte lika kul att vakna på söndagen med förkylning och vara halvt död så pluggandet under söndag och måndag blev inte riktigt som jag hoppats.. Tentan är i alla fall gjord idag och har jag mycket tur så kanske jag klarade den, men mycket tur behöver jag då ;) Blir nog sängen tidigt idag, åkte hemifrån redan tio i sex så är ganska trött och så kan jag vila bort förkylningen som faktiskt redan är bättre! Så skönt att den verkar försvinna fort..


RSS 2.0