Valborg

Har varit en sväng i vimmerby med mamma idag.. Blev en del shoppat så jag är nöjd!


Fick en armring när jag tog studenten men jag gillade den inte riktigt så idag äntligen använde jag mitt tillgodo-kvitto och köpte min sista studentpresent ;) Ringar har inte varit min grej innan men kanske denna gång?


Lite vardagskläder blev det med och de röda stövlarna blir perfekt när vi ska ut med skolan eller om jag har praktik :)

Kom hem och såg vad min älskling lämnat efter sig....

Är det någon manlig gen att inte kunna bädda sängen eller vad är det..? Förstår inte riktigt det där? Han var i alla fall gullig som ställde vovven på toppen av kuddarna ;) haha..

Kvällen blir troligen lugn, blev lite ändrade planer då fredrik bjöd hem sina kompisar men jag är inte ledsen för det. Hoppas alla har en trevlig valborg och sup lagom..! ;)

fredag kväll

Sitter och äter vindruvor, skriver knasiga sms med jannie, skriver på msn med emelie och så har jag älskling här som tittar på walk the line.. En ganska bra fredags kväll måste jag säga :)

Kanske skulle krypa ner till honom snart :) gos!

Tentan avklarad

Pust och stön, jag kom fram till kalmar igår i alla fall och efter jag handlat lite frukost så trampade jag vidare till cornelia och erikas lägenhet där jag såg på herr & fru med erika, sedan var tanken att jag skulle läsa lite till men jag stupade i säng med en jäkla huvudvärk istället.. Sov massa timmar och så gjorde jag tentan som jag tror gick helt okej :) Läste aldrig igenom den men det vara bara några frågor jag var osäker på så borde nog gå bra!

Kom hem med tåget vid tolv, huvudvärk igen, sov lite, åt, pratade med mamma och jag det är väl ungefär där vi är nu.. Tänkte jag skulle hoppa in i duschen nu, känner mig allmänt ofräch, sen kommer min älskling :) Känns väldigt skönt nu i alla fall att inte behöva plugga i helgen, bara ta de lugnt!

Sista pluggandet

Har pluggat större delen av dagen nu och det börjar kännas som om det mesta sitter i skallen nu :) I alla fall de två naturvetenskapliga delarna, den med motorik känns inte helt 100 än men det ska nog lösa sig det med!
Snart blir det att packa ihop mina saker för att ta tåget till kalmar och sova där inatt så jag inte blir sen till tentan imorn.. Wish me luck! :)

Då var man på det igen! Ingen rast ingen vila ;) haha


Kvällsplugg i pausen på Grey's, måste ju utnyttja all tid! ;)


Tentaplugg!

Plugg hela dagen är det som gäller idag.. Ingen rast ingen vila, eller? jo lite kanske, sitter just nu och scannar in lite anteckningar till en klasskompis så det är ju rast nu ju :)
Det blir att köra järnet hela dagen även idag för på fredag ska nästan allt från denna termin sitta i skallen, heja heja! Bäst att gå tillbaka till böckerna och anteckningarnas värld!

Tog mig runt i alla fall! Och bra gick det :) tröttis nu


Orkar inte..!

Är trött, har pluggat, städat och tvättat idag.. Blir skönt att gå och lägga sig sen i ett rent rum med rena lakarn och vädrade kuddar och täcke :) Deklarerat för första gången har jag också gjort ..
Måste ut och springa med, orkar egentligen inte det men jag måste! Kanske lika bra att ge sig ut nu på direkten.. Blöö orkar inte......!

Mamma Mia

Såg precis slutet på mamma mia, det går ju inte annat än bli glad när man ser den filmen! Underbar! :)



Nu ska jag krypa ner i sängen och nanna.

Nu var påsken slut.

Har precis duschat och nu lagt mig i sängen efter en dag i solen med plugg och så en löparrunda som avslutning.. Helt okej dag och måste säga att det nästan blir roligt att plugga när det är så fint väder! Har haft en härlig påskhelg och jag bara älskar vädret! Hoppas det fortsätter så nu, så jag kan sitta i solen och plugga resten av veckan också, för plugga kommer det bli mycket av denna vecka..

Förresten, någon kanske funderar på varför jag har laddat upp en bild med enbart rubrik nu några gånger.. kanske inte men det är i alla fall för att jag inte har suttit vid datorn något nu de senaste dagarna och på mobilen kan jag inte skriva någonting i denna ruta som jag skriver i nu så då får det bli en rubrik och en passande bild :) Hoppas det duger ;)

Blev förresrten en spontan tur till cornelia igår eftermiddag, lite käk och mycket prat, fin fint! Sen kom älskling på kvällen och var kvar halva dagen idag.. Helt enkelt en toppen påsk!

Nu ska jag se det senast avsnittet av grey's som jag missade. Ha det fint!

Hemkommen från en löparrunda i min fina vårruset tröja :)


Plugg i solens sken även idag :)


Med tanke på gårdagens snygga bränna är det solkräm som gäller idag ;)


sitter i solen o pluggar lite.. Fint såhär dagen efter ;)


Stor som en boll

Nu är både mat och godis intaget och jag känner mig som en fotboll.. blää! Dock skakades maten ner lite då vi spelade tennis i trädgåren, kul kul.!

Nu blir det att fixa sig lite inför festligheter ikväll :)

Påskafton

Har precis fixat till mig lite inför dagens påskmiddag inklisive kalas för både mormor och lisa.. Har även hunnit hjälpa till med mat och dukning och älskling och jag gjorde jansson innan han åkte hem till sitt påskkalas :)

Nu ska jag gå upp och hjälpa till med de sista förberedelserna :)
Glad påsk på er!


Långfredagen

God långfredagskväll på er!

Som jag trodde förut så blev det inte speciellt mycket pluggande idag, har umgåtts med fredriks familj och så tog vi en tur med hans motorcykel. Det var några år sedan jag åkte mc nu och det var första gången jag åkte med fredrik och på hans motorcykel.. Det gick fint och de var skönt att komma ut lite! Dock fick jag lite ont i kroppen, har fått för mig att jag är för lång för att vara "spätta" som det så kallas.. Kan hända att det är lite teknik i att sitta bra bakom föraren också, det kommer nog märkas framöver ;)

Ikväll har vi grillat med mor och far, mumsigt! Det blir sängen tidigt för oss ikväll så jag säger god natt nu!

Påskmorgon

Nu har jag den där härliga känslan av trötthet i benen, kanske lite väl trött idag men då märks det att man gjort något! Tog mig nämligen ut på en löparrunda imorse, eftersom älskling gick upp innan sex för att fiska med mathias så var de ju inget som höll mig kvar i sängen.. Så jag sprang ut till vägskälet och tillbaka vilket blir ca 5,5-6 km och det tog lite mindre än 40 minuter så jag är nöjd, har ju inte sprungit några långa spträckor tidigare i år.
Från imorse, utsikt över korna som betar.


Underbara morgon, så himla skön luft och allt blir så fint då!


Igår:

Våren är på gång på riktigt nu, björkarna slår ut och vitsipporna blommar för fullt! Härligt!


Cykeln blev fullpackad igår men så klart fick jag plats med en bukett vitsippor till svärmor.

Nu ska jag försöka plugga lite, om jag inte somnar..  Glad Påsk på er! Kram

Påskfint!

Har hunnit med lite plugg idag, inte mycket men lite i alla fall! Råkade hamna i solen istället och det blev så jobbigt att hålla upp huvudet så böckerna fick vänta. Var en sväng i centrum med mamma med och så har jag gjort det lite påskfint här!


Så här fint blev det lilla trädet på framsidan, får se vad mamma säger när hon kommer hem.. Haha.


Nu ska jag packa en alldeles för stor väska och sedan trampa ut till älskling på min påskpyntade cykel :)


Fin ju..? haha.

Underbara vår

Underbara vårmorgon/förmiddag!
Började dagen med en löpartur i skogen i det fina vädrer. Det var himla skönt och det gick förvånadsvärt bra idag = glad elin! Har även hunnit med att käka frukost så nu blir det att hoppa in i duschen och sen strukturera upp allt plugg som komma skall..

Antar att det bara är att sätta igång..?

God kväll!

God kväll kära vänner!
Det börjar bli min grej att skriva på kvällen när jag har varit i skolan, men nu tar jag påsklov i lite mer än en vecka så nu är det inte helt omöjligt att det blir lite mer varierande uppdateringar, vi får se. Den kommande veckan som jag kallar lov kommer bestå av massor av tentaplugg men det så kallade lovet är ett lov från att behöva åka till skolan ;)

Dagen har varit bra, föreläsning och en tur ut till vårt område med fina gruppen. Har alltid kul med er! Har även hunnit med ett 20års kalas för min kusin och då träffa släkten. Och så klart gosat lite bebis då kusin frida och hennes dotter estrid var med.. Gosigt!

Nu blir det att krypa ner i sängen och se vad morgondagen har att erbjuda, lite plugg kanske..?

19:e April

Dåligt med uppdatering även idag.. Har inte suttit vid datorn förän nu så då blir det ju så.

Hade en helt okej dag i skolan även om vi hade världens segaste lärare. Hemma sen så blev det käk (chili con carne för tredje dagen i rad, tack och lov blir det spagetti imorn) sedan några timmars päs i solen, ett försök till att få min lakansvita kropp att bli lite brun, inte för att det lyckades men jag får kämpa på!


Så här cool var jag på tåget idag *skrattar*


När solen inte var så varm längre fick jag ta på mig ett linne men kunde sedan fortsätte plugga på altanen.. Älskar detta väder!

Har även hunnit med att springa en runda med mamma och ja, det gick väl framåt i alla fall och det gick inte sämre än igår så nu gäller det att ligga i om jag ska ta mig ur denna ovanligt dåliga form och ta mig runt växjösjön om två veckor.. heja heja!!


Var ju iväg och hämtade min jacka som jag beställde förra veckan.. Jag är jättenöjd! Inte världens bästa bild men den får duga..

Nu ska jag kolla lite på dumburken sen blir det att krypa ner.. God natt!

Tråkis..

Har inte mycket att säga idag, har varit i skolan en sväng, hälsat på mormor och så var bror och lisa här en sväng :)

Nu tittar jag både på en unge i minuten och samtidigt trinny och susanna stylar om sverige :) måste ju titta på båda lite bara för att man inte vill missa något..
Imorn blir det skola igen, har ett megasegt seminarium med troligen planetens segaste lärare, mycket att se fram emot!

Härliga helg!

Åh vilket underbart väder! Har suttit och gottat mid i solen ett tag nu och läst lite i alla fall.. Ska snart trampa iväg till emelie och sedan vidare till affären för att köpa frukt så vi kan göra en god fruktsallad och njuta i solen..
Härligt!

Måste säga att jag har haft en toppenhelg! Den har varit lång, med tanke på att fredrik också var ledig på fredagen, och innehållsrik.. Det ser inte ut att bli sämre för den delen.. Fler sånna här helger! :)

"Chili med kött"


Chili com carne - Eller Chili med kött som det betyder blev det till mat idag.. Passade bra nu när jag är ensam eftersom de andra i familjen inte är så förtjusta i det.. Var väldigt länge sedan jag gjorde det nu men den gick äta trots det, smakade kanske inte så mycket chili eller starkt över huvud taget, men gott var det i alla fall :)

Lördag - Söndag

Sitter på altanen, hör fåglarna kvittra och lyssnar på radion.. Härlig söndagsförmiddag måste jag säga :) Älskling åkte för ett tag sedan så nu är det väl bara att sätta igång med pluggandet..

Gårdagen spenderades efter lite strul i västervik, blev mest "killaffärer" men fick i alla fall gå på åhlens så det var ju trevligt.. Blev lite inhandlat, kul kul..! Hann även med en långpromenad med jasse och hämta fredriks föräldrar i silverdalen sen stupade jag ner i sängen av en hemsk huvudvärk..


Blev en hel del bilåkande, tur att nya bilen hade sköna säten ;)


På promenad med jasse..


Träffade på några söta kaniner!


Gu så gullig!

Nehe om man skulle sätta igång med pluggandet, visserligen har jag hela dagen för mig själv eftersom mamma och pappa inte kommer hem förän ikväll då de har varit på fotoutflykt hela helgen och idag är de i ullared.. Hoppas jackan mamma köpte till mig passar! :)

Ett grattis till mormor med som fyller år idag! :)

Lördagsmorgon

God morgon!
Det blev visst en blogglös dag igår, eller rättare sagt en datafri dag.. Hann dock med en hel del annat, vi städade/tvättade fredriks saab, han sålde den, jag storstädade hans rum vilket verkligen behövdes -tro mig! Sen kom henke, elin och louise och så grillade vi hamburgare, bakade kladdkaka och kikade på film och åkte deras fina amrikanare med ju.. Bra dag faktiskt.. Kändes som om det vore lördag igår eftersom både fredrik och jag var lediga men icke sa nicke, det var fredag - skönt!
Nu har jag precis kommit ut ur duschen och det är dags att göra sig iordning för en tur till västervik med fredrik och han lillebror, denna gång blir det inte saaben utan hans nya bil :) Trevlig dag!

Jacka


asta jacket
Glömde ju säga det förut, beställde en jacka idag.. Äntligen hittat en snygg till ett vettigt pris. Hoppas Hoppas att den passar!!

Senare ikväll åker jag till min älskling, han hämtar mig när han slutat jobba :)

Dagens insats

Det blev pasta och en pastasås med hela champinjoner, bacon och purjolök i till mat förut, himla gutt var det ;) haha..


Dagens insats var att köpa en majblommepin av en liten kille som ringde på dörren. Rik student som man är så köpte jag den dyraste men det går till en väldigt bra sak och så vet jag själv att det kunde vara svårt att bli av med dem.. Dessutom tappar jag alltid de vanliga majblommorna om jag inte tar bort den för jag har stuckit mig på den tusen gånger innan.. Tycker alla åtminstånde ska köpa en liten majblomma som jag tror kostar 10:- det har ni råd med! :)

Lunchpaus

Nu har jag fem kluriga frågor kvar att svara på, hittar inte svaren men det får vänta för nu blir det lunchpaus.. Hmm, vad ska jag laga för smarrigt idag då?

Det går trögt..

Det går trögt nu, började ju så bra men när jag fastnar på någon fråga så ger jag nästan upp.. Får ta tag i det igen nu, men det är ju roligare att lyssna på bra musik och surfa istället ;)

Så här ser min dag ut...


Det är här jag kommer spendera min dag, i skolans värld..
Kan ju hoppas att jag kommer städa lite med, skulle behövas.

Godis

Blev en sväng till Willys förut, men inte för att jobba utan för att storhandla åt mamma. Hade innan bestämt mig för att köpa lite godis och så blev det, nu har jag "brutit" mitt sötsaksförbud. Efter att ha hållt mig ifrån det i över tre veckor så tyckte jag att det räckte, nu kan jag tacka nej till kakor, godis och sådär utan att tycka att det är jobbigt så nu blir det bara sötsaker vi speciella tillfällen..


Smaskigt :)


(söt)frossa..?

Mer än hälften av uppgifterna är nu gjorda och jag tar lite paus nu.. Resten gör jag nog klart imorgon, orkar inte konsentrera mig på dem mer, får bli att läsa något sen istället..

Egentligen är jag sugen på att verkligen frossa i godsaker eftersom jag inte har ätit sötsaker på över tre veckor nu men jag vet inte, kanske är lite onödigt eller? Men det skulle ju vara så mysigt med en film, tända ljus och så ett bord fullt av lite goda saker som kladdkaka, vindruvor, melon och pringels.. Mums, eller en riktig vanlig glass med laktos i med smak av antingen polka eller saltlakrits, satans jobbigt att det inte kommer bli någon god glass i sommar :( Dumma laktosmage!

Det går frammåt!

Nu har jag kommit igång lite med frågorna i alla fall, har gjort 25% av dem. Skönt!

Frågorna handrar om kroppen och motorik, faktiskt väligt intressant att lära sig lite mer om hur människans kropp fungerar :)

Nu åter till pluggandet tror jag..

Omotiverad

God förmiddag säger en omotiverad elin ;)
Låg och grunnade imorse om jag skulle ge mig ut och springa, skullle verkligen behöva det.. Har knappt tränat något och vårruset är om tre veckor, lycka till där! Jag orkar inte bry mig just nu känns det som, det får väl gå som det går antar jag, kan ju alltid hoppas att jag får något ryck nästa vecka och börjar intensivtränar..

Idag är det plugg som gäller! Tänkte jag skulle gå igenom en föreläsning i taget och plugga ordentligt på den men sen kom jag på att det även är en annan del på tentan som vi har fått instuderingsfrågor till.. Antar att det är bättre att få dem gjorda nu så jag kan plugga på dem sen.. Pust, surt att jag kom på det först nu.

Nehe om jag skulle sätta igång?


Labbdag

Weho va bra denna dag började, försenade även idag, 45 min sena hemifrån och sedan buss från blomstermåla. Jättekul när vi hade en obligatorisk dag men men, det löste sig i alla fall. Tänkte sammanfatta delar av dagen i bilder idag :)


Vi hittade en ny kompis i labbet..


Gjorde experiment på gråsuggorna vi plockade igår, skulle undersöka deras favoritmiljö att vistas i men vi fokuserade mer på att ge dem "highlights" som amanda sa ;)


Amanda och Jannie med de "söta" fåglarna som pussades..

Helt klart en dag med många skratt med min fina studiegrupp.. Kul att få sällskap hem på tåget också av Cecilia som går i klassen, piggar alltid upp att slippa åka ensam.

Nu ska jag ha en slökväll och se på de grey's avsnitten som jag missat.. Imorgon drar jag igång med tentapluggandet och eftersom jag är ledig resten av vecka nu så kommer det förhoppningsvis bli en del pluggat nu :)

God kvällsmat!

Resan hem gick bra och vi blev bara 5 minuter sena. Och tänk er, jag pluggade på tåget, det har jag inte gjort på jättelänge. Oftast sover jag eller om jag åker med någon så blir det att prata istället. Läste i alla fall igenom nästan alla anteckningar men var vid några tillfällen nära på att somna men jag höll mig vaken..


Gjorde en smarrig kvällsmat. Bakade en lite nyttigare version av scones med fint + grovt rågmjöl och såklart lite vetemjöl. Goda blev de verkligen! Och om det inte räckte med det så åt jag jordgubbar med mjölk till det, smaskens!!

Nu blir det mys framför tvn resten av kvällen.. Saknar min pojk som jag för övrigt har "stått ut med" i två och ett halvt år idag :) Älskar dig Fredrik!


Jag är lycklig med dig ♥


Gråsuggor!

Pust och stön, nu är jag trött! Har haft en seg lektion från 13.00 och hade inte tillräckligt med energi för att orka lyssna tillräckligt.. Imorse så var vi en timma sena in till kalmar med tåget, men måste väl säga att det var tur att vi hade grupparbete och inte föreläsning då.. Efter mycket snack och lite jobbande med grupparbetet åkte vi ut till vårt område för att ta med gråsuggor och vatten till vårt experiment imorn.. Usch, inte alls mysigt att hålla i burken medans amanda petade i äckeldjuren med en pinne, fick rysningar i hela kroppen.. Tur att jag slapp "ta hand om" dem inatt, de fick bo i en burk med lock som det var hål i, i en påse, i amandas bil.. hehe..

Nu är det snart dags att cykla mot tåget som tar mig hem och hoppas på att jag har bättre tur nu och får komma hem i tid!

Possitivt inlägg jag vet ;) hehe men har som vanligt haft kul med gruppen idag.!

Bra dag

Sitter och tittar på fenomen, eller tittar kanske jag inte gör, har på det i bakgrunden.. Efter jobbet idag blev det att cykla ut till min älskling, äta lite där och sen en promenad med stora delar av hans familj :) Efter några timmar blev det att cykla hem igen.. Blev ju trots allt en hel del motion idag, går massor på jobbet, cyklat en mil och en promenad :) fin fint!


På väg ut mot fågeltornet.


Henrik, Louise och Marcus uppe i tornet :)

Nu känner jag att tröttheten börjar komma krypande så blir att ta en dusch nu och sedan krypa ner ganska tidigt för en lång skoldag imorn.. Har förresten ätit årets första färska jordgubbar idag, fast de var från spanien så det räknas kanske inte, hehe..

God morgon.!

God morgon! Jag sitter nu klar att gå upp och käka frukost, men först måste jag ta på mig med.. Har precis slängt in sängkäderna i tvättmaskinen och ska hänga ut täcke och kuddar på vägring nu tänkte jag..

Gårdagen gick bra, förutom när vi skulle larma *oups!*, dock löste det sig efter ett tag då vi upptäckte att en dörr bara var låst med det ena låset så när det var löst så kunde jag slå pålarmet och trampa hem. Cykeln var bra förresten! Skön att cykla på men det som var lite jobbigt var att treans växel som är den högsta, var ganska lätt så får trampa jättefort om jag ska cykla så fort som jag brukar, men får väl se det som konditionsträning istället ;) hehe..

Nu ska jag gå upp och käka och sedan trampa iväg upp till Willys igen för att jobba några timmar, hoppas det går bra att larma av nu bara... När jag har slutat blir det troligen en tur ut till min kärlek :) Fint!

Premiär

Nu tar jag premiärturen på cykeln bort till Willys för jobb till 21.. Nu får vi se vad cykeln går för i blåsten ;)

Äntligen en cykel! :)

Det blev visst inget bloggande igår fanns ingen tid för det, eller rättare sagt så satt jag aldrig vid datorn. Var i skolan på förmiddagen och kom hem vid två, åt lite mellanmål och sen åkte mamma och jag till vimmerby.. Det var världens storm och när vi åkte från materialmännen så såg vi en flaggstång gå av på mitten och ramla ner på en bil.. Galet!

Blev lite shoppande i alla fall, köpte mig ett par tygskor, jeanstights och två skjortor. Och det vi åkte dit för, en cykel! :)

Bytte in min gamla och köpte denna fina monark karin!



Efter att ha varit ute och kört hem i ett makalöst regnoväder såg vi denna fina regnbåge :) Det var faktiskt två stycken med fick bara med en på kort..



Älskling kom lite senare på kvällen och vi åt grillat och tittade på talang eftersom Lifvens var med..

Imorse åkte han och jobbade och jag fick ett ryck att dra med mig mamma ut och springa vårt backaiga elljusspår.. Det började ju bra i alla fall men när det var ungefär en km kvar så gick det inte mer för mig.. Får så ont i lungorna eftersom jag drar i mig så mycket kalluft.. Fick gå sista biten sen, men allt är ju bättre än inget :)


Vi såg årets första blåsippa också :) Fint!!


Bilder


Min pärla efter lite tvättning och sådär.. Imorn kanske det blir sista cykelturen på den hojen :)


Matchade cykeln med mina fina gummistövlar under tvätten..


Elin på bowlingbanan igår..


Natalie och Cecilia :)


Jannie körde gärnet!! :P


Elin, Jannie och Marie :)

Tack för en trevlig kväll klassen!!

Nu måste jag hoppa in i duschen så jag kan gå och lägga mig sen..
Natti

Cykeltvätt

Maten intagen och lite matkoma på det.. ;) fint! Nu börjar jag piggna till lite så ska ge mig ut i garaget och tvätta min cykel nu, då borde jag vakna.. Vill att cykeln ska bli fin nu eftersom vi ska åka in till vimmerby imorgon och byta in den och jag ska köpa en annan. Hoppas kunna få lite för denna så den andra inte blir så dyr :)

Tror jag tar med mig datorn ut och kör spotify på hög volym, det blir fint det!

Trevlig kväll

Nu sitter jag hemma igen efter en natt i Kalmar :) Hade en toppenkväll med bowling, käk och lite till! Blev dock inte mycket sömn inatt då man kom hem sent, sen inte kunde somna och sedan vaknade tidigt och undrade vad klockan var.. hmm, nödvändigt ;) Åkte i alla fall med tåget vid 8.39 så var hemma till 10 vilket var skönt men det var en trött elin som kom hem då, och även att jag vilat ett tag nu så är jag fortfarande trött.. Lär nog inte bli många knop gjorda idag, och jag som skulle plugga?

Hade i alla fall en trevlig kväll igår, ska se ifall jag kan lägga upp lite bilder senare under dagen!


Fick hem mitt gummiskal till telefonen igår, fint blev det! Färgen stämmer dock inte riktigt på bilden, det är lite mörkare och mer röd-lila än rosa som de ser ut på bilden :)

Nehe om man skulle äta något nu kanske och vakna till..? hehe

Bowling på g!

Har varit i skolan idag, besökt vårt område ute vid bron och nu sitter jag hos cornelia, har tittat på film och nu ska jag göra mig iordning för kvällens bravader ;)

Det blir bowling och käk på harrys med klassen, trevligt trevligt!

Tummen ur snart..?

Jaha då är i alla fall väskan packad men det blev varken plugg eller löpning.. Typiskt mig att inte få tummen ur någon gång!! Lagade i alla fall kvällsmat, alltid något!

Nu ska jag hoppa in i duschen så jag slipper gå upp så tidigt imorn :)
Natti

Glad

Åh så gutt, har haft en sak som tyngt mig lite men nu är det löst och jag är så glad! Himla skönt!

Ikväll blir det att packa en väska eftersom jag ska sova hos cornelia imorn då vi ska ut med klassen :) Sen ska jag försöka plugga, lite i alla fall och om jag nu skulle få ett ryck så kanske jag ger mig ut och springer.. Om det slutar regna vill säga.


Bjuder på en bild på mitt fina bananfodral, eller bananskal som jag kallar det.. Köpte det förra veckan på Willys för en 10:a och inveg det idag.! Perfekt för att slippa ha en mosig banan i väskan = Elin Gillar!

Tid över..

Denna dag blev kanske lite meningslös den med.. Föreläsningen kändes inte så värdefull och vi fick sluta tidigare vilket betyder att jag får sitta och glo på biblioteket.. Visserligen skulle jag egentligen utnyttja tiden till att plugga men ja, så smart är jag ju inte ;) hehe..

Meningslöst..

Idag har jag verkligen inte gjort någonting vettigt! Helt meningnslös dag egentligen..

Imorgon kommer det dock hända lite mer, blir skolan imorgon och sen kanske gå och kolla om cykelhandlaren har någon fin hoj till mig annars blir det nog att beställa en monark karin :) Orkar inte leta begagnad längre, ger ju inget resultat..

Nu blir det nog sängen snart och hoppas på en lite mer händelserik dag imorgon :)

Ny vecka

Måndag och ny vecka, nya tag och nya händelser.. Den börjar med att jag inte gör någonting.. Wioo vad mycket det händer denna måndag! haha..

Har bara plockat iordning lite och varit och handlat, antar att jag borde plugga nu så får väl sätta igång.. eller?

Kvällssysselsättning


Kvällens sysselsättning.. Leta upp massa bilder på djur och skriva namnet bredvid, allt för en tenta lite längre fram i vår..

Nu blir det sängen!  Natti!

Picknickbilder..

Här kommer några bilder från gårdagens picknick :)


Innan vi åkte så gjorde jag kulor av melonen :)


Vi satte vår lilla grill på den stora grillen ;)


På tallriken fanns det melon, korv, fläskytterfilé, champinjoner och hallomiost.. Saknade potatissalladen men det gick fint i alla fall..
Titta på det högra hörnet där uppe, vi satt precis vid sjön.. Fint!

Även att vi glömde potatissalladen och att vädret inte var det bästa så var det ändå en mysig dag :)

Inte bara slöande..

Då var även denna dag över och det blev visst lite mer än att bara slöa :) Vi blev bjudna på mat hos fredriks bror så svärmor och jag gick dit och det är ju en bit, skulle gissa på 7-8km så det känns skönt nu, att man har rört lite på sig.. När vi kom fram blev det grillat, smaskigt! Smakade extra gott när vi hade gått dit..

Nu är jag trött så jag känner mest för att krypa ner under en filt och se på tv.. Inte helt omöjligt att det blir så sen.

Har inte mycket att säga..

Känner att jag inte har så mycket att skriva.. Det blir i alla fall en lugn dag hos fredrik som det ser ut nu :)

Picknick

Dagens väder blev ju faktiskt inte bättre men vi gav oss ut i alla fall.. Tog med oss en engångsgrill och det som hamnade på grillens yta var grillspett med marinerad fläskytterfilé, tjock korv, falukorv, champinjoner och hallomi ost :) Vi glömde köpa potatissallad med det gick fint i alla fall, hade ju mina fina "melonkulor" som smakade bra till köttet!
För övrigt har vi inte gjort så mycket, fixat med stereon i fredriks nya bil och nu blir det nog lit slötittande framför tvn..
Bilder från dagen kommer troligen imorgon.!

Vår..

Då var det lördag igen, skönt! Har haft min pojk här inatt men han åkte och jobbade vid halv sex.. Mysigt att slippa sova ensam och ganska skönt att få sängen för sig själv på morgonen :P hihi..

Mamma och jag  var precis på blombacka och köpte vårblommor, härligt nu känns det att våren är på G! De lovade ju 15 grader och sol idag med, men någon sol har jag inte hittat och den verkar inte vilja visa sig sedan heller.. Fredrik och jag hade ju planerat en picknick i det väder vi trodde skulle vara så fint.. Men men vädret är ju helt okej så jag ska snart börja packa min picknick ryggsäck och sen vänta på att han slutar så vi kan åka och handla lite :) Hoppas på en trevlig dag!


Så här fint hoppas jag på att det blir, fast blommorna kan jag nog inte räkna med..

Kväll

Har nu intagit en god kvällsmat och satsar på en tv-kväll med älskling.. Ska snart gå och poppa popcorn, var många år sedan jag gjorde det så tycktre det var på tiden ;) Jag kommer troligen somna efter att ha tittat på tv ett tag, men då är det ju som det brukar... hehe,,.

Segis

Sitter och lyssnar på lite bra musik, kom ut ur duschen för ett tag sen men har hittils bara tagit på mig ett linne.. Orkar inte ta på mig mer ;) haha..

Ne men dagen har gått bra, uppe vid 4 för att sedan inventera och så blev det några timmar extra efter det.. Har hunnit med att käka efter det och nu börjar jag bli lite trött,. Tror jag ska kolla klart här, ta på mig sen vila en stund så man inte somnar allt för tidigt ikväll ;)


RSS 2.0