tisdag

Är trött efter en dag med massvis av information.. Lunchade lite med min svägerska Michaela eftersom de som läser på distans kom till kalmar idag ;) Trevligt trevligt!

Imorgon börjar det riktiga.. på förmiddagen information om VFU (verksamhetsförlagt utbildning) och på eftermiddagen är vår första föreläsning.. Hoppas allt kommer gå bra :)

Nu ska ja sova ;) natti

Ett litet snabbt inlägg..

Idag var det upprop i skolan och så fick vi lite information om kommande månader och år. ;) Jag kom hem ganska tidigt så har läst en del, min första bok på universitetstid är utläst så nu är det bara att fortsätta med nästa.. Cornelia kom förbi en sväng med nu på kvällskanten :)

Imorgon blir det ytterligare information  och indelning i grupper så vi vet vilka vi ska läsa med.. Då får jag träffa Michaela, min svägerska som ska läsa samma som mig fast på distans eftersom alla lärarstudenter ska samlas :) Efter lunch börjar det på riktigt, då är vår första kursintroduktion, läskigt men spennande :)

Nu ska jag nanna, ha det fint :)




Elin ♥ Fredrik


Jäsp...

Är en trötter idag, har jobbat 7-16 så det blev att gå upp tidigt idag.. Skyndade mig hem för att hinna gå en snabbis på marknaden med mamma, hann ändå köpa lite karameller och en väska som visserligen var ett impulsköp men ganska fin var den i alla fall :)


Mamma vann denna lilla söta larv på ett lotteri idag ;)

Nu ikväll blev det att äta lite räkor och se på bröllopsfotografen.. Hade tänkt åka ner till parken och gå på marknadsfesten men tyckte fredrik kunde få roa sig lite utan att ha mig hängandes i hälarna ;) hehe..

Imorn är den sista riktiga lediga dagen på väldigt länge så får väl försöka ta vara på den..
Nu när filmen snart är slut blir det nog att nanna :)

Lathetssjukan

det var det jag drabbades av idag så jag struntade i att åka till kalmar idag, denna vecka är ju trots allt frivillig ;)

Istället gjorde jag en smarrig tacopaj som jag frös in i potionbitar, perfekt att ta med till skolan nu framöver.

Blev en bit till lunch idag med, det var jag värd.. haha..

Hade tänkt jag skulle ha läst i någon av böckerna och fixat med designen på bloggen idag men det har inte blivit gjort, vet inte när ja ska göra det för imorn ska jag ju jobba.. Men det löser sig väl nån gång..

Eftersom fredrik ska vara med sin kompis fredrik ikväll så bjöd jag hit cornelia, tror det blir att kolla på om det är någon förmarknad iår och sen köpa lite godis och ha tv mys :)


Måste bara visa den fina regnbågen mamma och jag såg igår när vi skulle handla..


Ny design på G!

Bloggen är under ombyggnad, därför kan det se lite knasigt ut nu ett tag ;)

Jag tröttnade på designen så började göra om lite smått..

Nyklippt


Så var håret avkapat en bra bit ;) men det behövdes ju, lugg nu med, tror det var nästan 3 år sen jag hade lugg sist..

Är sugen på en ny design på bloggen, har tröttnat på denna! Var nog ett år sen jag gjorde den.. Får se om jag får någon tid över så ska jag  nog göra en ny!

Nu måste jag laga mig något att äta :)

Bilder


En bild från föreläsningen igår, måste säg att den var ganska bra, kan nog ha nytta av det han sa ;)


Idag har jag Leia fisen hos mig ett tag, hon satt och gjorde sig söt när jag skulle äta frukost :P hehe..
Ska snart åka och lämna henne sen blir det klippning :)


Och till sist en bild på lilla söta Louise, bilden är tagen för två veckor sen eller något :)


Bullar :)

Sitter i sängen och kollar på time out med älskling, himla roligt de där tvprogrammet!

Idag har vi varit i kalmar en sväng och lyssnat på en studieförberedande föreläsning, lite givande var det allt.. men inte lika roligt när man kom hem och himlen hade öppnat sig så när jag cyklat hem var jag skapligt blöt ;)

Imorn blir det att åka till silverdalen för lite klippning och sen kanske en tur ut till vena och hjälpa cornelia med att packa..


Dom smaskiga bullarna mamma och jag bakade igår :)

Nu ska vi sova här tror jag!
Sov sött!

Introduktionsdag

Igår var första dagen på den nya skolan och med den nya klassen och allt gick fint :) Jasse och jag tog tåget ner till Kalmar där jag mötte sanna och maria som ska läsa samma program som jag, vi tog oss till skolan och där väntade lite spex av studierektorn :)
Efter det fick vissa inriktningar följa med olika faddrar, jag hamnade inte med sanna och maria så kände ingen vilket blev lite nervöst.. Men efter ett tag lossnade det och man började prata med några olika.. Kändes väldigt bra efter "stadsvandringen" som vi hade gått.. Sen följde jag med två andra tjejer till giraffen och köpte korv :P hehe.. snacka om att vi var hungriga då ;) efter det blev det att traska till stationen där jasse väntade och så åkte vi hem :) En bra dag helt enkelt..

Väl hemma så hade min böcker kommit hem så det är väl bara att börja läsa nu då ;)

Idag hade vi tänkt åka ner en stund med p.g.a. att vädret inte var på bra så skippade vi det.. Istället har jag varit duktig och tvättat mina lakarn och städat lite :)

Imorgon åker vi in till kalmar och går på en föreläsning om kommande studier eller vad det hette och sen var det fadderjakt, kan nog bli skojigt :)

Ha det fint!

Läskigt?

Imorgon börjar (nästan) allvaret, blir att åka till kalmar för nollning/inspark eller vad det nu heter.. Ska träffa klassen för första gången och hoppas verkligen att jag kommer trivas.. På måndag nästa vecka börjar det på riktigt, då är uppropet och sen kommer det köra igång ordentligt! Måste ju säga att det är lite nervöst, står inför en förändring i livet, något helt nytt! Men jag hoppas att allt löser sig, det brukar det ju göra..

Denna dag har spenderats till stor del med min underbara pojkvän Fredrik, har också varit ute vid bror och lisas husbygge och kikat lite, mamma och jag tog med lite fika så de fick en paus i arbetet :)


Fick en cykel av Fredriks farfar som jag ska ha i Kalmar, tvättade och putsade lite på den igår.. Får hoppas att jag klarar mig från sönderskurna däck och stulen cykel.. För visst är den fin, rosa och allt? ;) hehe

Nehe om man skulle skaffa ett konto på Lnu och sedan sova..
Ha de fint!  ♥

Saknad!

Något sorgligt har hänt, en person har försvunnit ur våra liv och kommer aldrig mer komma tillbaka.
Igårkväll somnade Fredriks mormor May in..

Vi kommer sakna dig hur mycket som helst, men vi hoppas du får det bra uppe bland molnen <3



Vila i frid May <3

Inköp

Laddar upp lite bilder på vad jag köpte i Ullared i onsdags :)


På vägen dit hade en lastbil kört i diket så vi fick stanna ett tag i väntan på att få komma förbi olycksplatsen..


Blev lite skolsaker, mappar, block, flerämnensblock, suddigum och kalender..
En ny sminkväska, våtservetter och matchande pincett och nagelklippare ;)


Hittade även en skål som jag ville köpa till fredrik på alla hjärtans dag men den var slut på internet, och tur var kanske det, skulle då ha betalat 249:- men i Ullared kostade den vara 49:- :) Skålen passar oss perfekt för vi är så snåla med vårt godis :P haha..

 
Två nya mattor fick det bli och så två cykellås så min cykel i kalmar inte blir snodd och en pump till den också :)


I klädväg blev det en t-shirt, lite trosor, en munkjacka och ett par strumpbyxor.. Köpte även ett regnställ och en tjock vinterjacka :)


Lite fotoramar, ett fotoalbum och så en ny mp3...

Tror det var det hela.. Är nöjd med mina köp.
Nu ska jag fortsätta med gårdagens arbete med att sätta i bilder i album :)

Fotografier

Har suttit och satt in bilder i mitt album nu i några timmar.. Har satt in alla bilder från teneriffa ikväll så imorn blir det nog att skriva lite till dom och klistra in dom ny bilderna som kom hem idag :)

Har även hunnit med att plocka iordning min inköp från ullared igår (bilder kommer imorn) och så har jasse och jag tittat på en massa avsnitt av grey's anatomy sesong 2 :)

Imorgon är sista dagen med ledighet sen på måndag börjar nollningen och den 30:de skolan.. Fy fasen, lite nervös faktiskt men det ska nog gå bra sen när man väl kommer igång :)
Blir nog att nannna kudde snart..
Natti

Vena

Dagen har spenderats med min fina vän cornelia ute i vena.. Vi har väl egentligen inte gjort så mycket, bakade lite muffins och pratade mest annars :)
Det gör vi alldeles för sällan, men kan tänka mig att det blir lite mer nu när hon flyttar till kalmar och det är ju där jag ska plugga nu i höst och 3,5 år framöver. Kommer nog tjuvgästa hennes lägenhet och sova några nätter då och då ;)

Ne nu måste jag sova, mamma och jag ska till ullared imorgon, blir nog en en rolig men lång dag =)

natti!
 



Älskar dig fredrik! <3


Mer inlägg

Jag borde verkligen lägga in mer .. Fredrik gillar att läsa dom iaf :) puss


Ett dygn senare upptäcker jag att jag har haft en inkrätare här på bloggen, så går det om man har automatisk inloggning ;) hehe.. Du är en skitunge Fredrik! men älskar dig iaf <3

Ett döende ställe..

ja det är min blogg, inte mycket uppdatering här inte ;) får hoppas det blir bättre när hösten infaller..
Jag är nu inne på min sista arbetsvecka och har sedan ledigt några dagar innan jag börjar skolan..

Nu kom visst min pojk hit så får försöka fixa nått att äta till honom :)
Har för övrig inte mycket att säga ;) haha..
Ha det fin och ses när mitt liv är lite mer innehållsrikt!

RSS 2.0