Uppe innan tuppen

Nehe då var de snart dags att sova.. Uppe innan tuppen imorn, börjar jobba vid 05.00.. Jäsp!

Jäsp..

Är hemma nu, har ätit och kollat datorn lite.. Är trött så tror jag ska lägga mig under en filt framför tvn och bara päsa.. Tidig morgon imorn så det blir nog sängen tidigt.. Jäsp!

segt..

Föreläsningen idag var onödig, känns lite surt att åka in och lyssna på något som vi ska ha i höst och inte har speciellt mycket nytta av nu.. För övrigt var det inte mycket fakta utan mycket om deras egna upplevelser.. Aja, inget att gör åt nu.. Snart dags att dra sig mot tåget och komma hem :)

Vilken morgon...!

Pust och stön vilken morgon!
Började med att vakna ur en underbar dröm, blev ju skapligt sur när jag upptäckte att den inte var verklighet.. Väl uppe så tog jag årets första löparrunda och jag som på senaste tiden blivit trött av att gå upp för en trappa lyckades faktisk ganska bra. Sprang på ganska ordentlig och blev väldigt trött men det är ju det som är meningen..

Väl hemma igen så stretchade jag och åt lite väl länge för sedan när det var dags för dusch var tiden knapp.. Kom ut ur duschen vid halv tio och jag skulle åka hemifrån vid kvart i tio för att hinna med tåget.. Stressigt, jo tack! Kanske var lite väl tidsoptimistisk idag..?

Jag hann i alla fall till tåget och under resans gång ringde min gamla musiklärare Sigge, blev en hel del snack, himla kul att höra från honom..

Nu är det snart dags för lektion, hoppas på en intressant sådan :)

skit tv

Skit också.. Efter bara fem minuter in i mitt favorit program Grey's anatomy så började 5:an strula.. Denna gången var det inte ljudet som det brukar att vara utan bilden försvan kom tillbaka och så vidare.. Jäkla kabel-tv! Bara att hoppas på att älskling kan fixa det åt mig...

I ren protest går jag och lägger mig nu.. 
(och jag vet, inte så bra protest att sova men jag är väl en seg typ ;)
 Natti!

En helt vanlig kväll

Som en vanlig kväll hos mig nu de senaste veckorna sitter jag och letar efter en cykel, tror jag fastnat lite i det där.. hehe.. Plugg har det inte blivit mycket av, förvånade? Det är inte jag i alla fall..

Nu sitter jag och kikar på sos international, lite läskigt men samtidigt spännande.. Sedan fortsätter tv-kvällen med grey's anatomy som är en riktig favorit! En riktig sjukhuskväll, och tror jag också kan säga att det är ganska vanligt hos mig.. Detta betyder att jag har en helt vanlig kväll! Ganska skönt ändå :)

Kort och gott..

Har haft en bra dag, föreläsning och en seg resa hem med tåget.. Sen blev det lite solande och hem och käka... Nu har jag precis kopierat lite papper.. Kort och gott min dag! ;)
Nu blir det duschen och sen kanske lite plugg ikväll ..

Kvällsblogg

Sitter och funderar på om jag ska duscha ikväll eller imorgon på morgonen men jag tror det får bli ikväll, då får jag sova några extra värdefulla minutrar imorgon :)

Imorn blir det skola i alla fall, går 9-12 som vanligt och det betyder att ja åker 7.13 och är hemma 14.01 mycket bättre än så kan man nog inte få det när man pendlar den långa sträckan som jag gör ..

Har fortfarandeinte läst ut boken, tror jag har ungefär fem sidor kvar men det fixar jag på ett kick sen, bröderna och angelica har varit här ikväll och då kan man ju inte sitta och plugga ju.. Bra undanförklaring elin! toppen! haha..

Nehe duschen var det!

Me and my bike

Det går väl sådär med pluggandet, har ca 10 sidor kvar i en bok och jag hade som mål att läsa ut den idag, det kommer jag göra men borde ha hunnit med mer..

Jag sitter mest och letar efter en cykel men ingen på blocket svarar ingen på mail.. Har hittat massa fina men skrev till dem förra vecka och har fortfarande inte fått något svar.. Ringa skulle man ju egentligen göra men jag gillar verkligen inte det därför tänkte jag övertala mamma att ringa på någon av annonserna som ligger ute.. Hoppas på resultat..


Något i stil med denna cykel skulle inte vara fel.. Behöver förstårs inte vara såhär ny men vill i alla fall ha växlar på den. Hör av er om ni har en till salu! :)

Socker, nej tack!

Har nu klarat mig en vecka utan sötsaker och det går faktiskt fint! Förutom frukt som faktiskt också är sött, så är  det detta som kanske inte skulle ha slunkit ner: en liten bit 70% choklad, lite nötter och vofflor utan socker.. Tycker faktiskt att jag har lyckets bra och allt känns så himla bra också.. Vad ska man med socker till egentligen?

Blir att fortsätta med detta minst en vecka till med nolltolerans sen får vi se om jag kör med någon variant då det går bra på kalas och något på helgen :) fin fint!


Dessa sötsaker får från och med nu bara tillåtas på kalas eller helger :)

Dagens mellis


Ett äpple, en banan och en kiwi är dagens mellis!

Blev ett stort mellanmål idag men det kan jag behöva om jag ska förstå vad jag läser ;) Jag har ju faktiskt blivit ganska duktig på det där med mellanmål nu ju, antar att det är för jag har märkt att det gör skillnad!

Vit fyrkant

Då var förmiddagen avklarad, har hunnit med frukost, ett telefonsamtal och så har jag vait och solat också :)

Lite kul när jag skulle duscha senefter solningen så såg jag att lappen i trosorna hade ledat utanför och jag hade fått en liten vit fyrkant över randen från trosorna.. haha såg roligt ut :P



Idag ska jag plugga lite hade jag tänkt, hoppas på att få lite mer gjort än igår ;)

Smothie

Tror jag har gått och blivit någon slags smothie människa.. Har ju alltid tyckt det har varit gott men inte gjort det innan men nu äter jag det i alla fall någon gång varje vecka, perfekt mellanmål, till frukosten/kvällsmaten eller när man bara är sugen på någonting gott :)


Såhär ser dagens variant ut, ungefär som den brukar vill säga ;)

Detta har jag i min smothie som blir ca 4dl.
1-2 dl Naturell yoghurt (jag har laktosfri men det spelar midre roll)
Ca 1,5 dl frysta blåbär
En välmogen banan (för att det ska bli mättande och sötare)
Och om man vill ha den lite sötare kan man ta lite socker/floursocker.

Och ni som säger jag gillar inte banan bla bla bla... Det smakar knappt banan, men ta en halv så lovar jag att det knappt märks :)

Toppengott!

Vetevärmare

Då var maten intagen och jag är mätt och belåten.. Magen mår väl lite bättre kanske, sitter just nu med en varm vetekudde på magen och de är gutt! Om ni inte har en sån så skaffa det, perfekt för när man har ont i kroppen eller om man bara fryser :)


Så här fin är min vetevärmare! Sydde den i syslöjden under högstadiet, jag har ett rosa fodral med ett broderat hjärta på och så var jag bara tvungen att visa innetyget som är blommigt med söta nyckelpigor på :)

Nu ska jag försöka plugga lite så inte dagen går helt till spillo ;)

Allergisk mot värktabletter..?

Denna dag blev inte alls som jag tänkt mig.. När väskan var packad och jag var klar för att cykla ner till stationen fick jag världens kramp i magen, så jag knappt kunde röra på mig.. Precis så kände jag en hel dag då jag var sjuk för ett tag sedan, jag hade feber på kvällen, tog två panodil och dagen efter kunde jag inte gå för jag hade så ont i magen.. Idag hade jag ont i magen och tog jag två bamyl istället för panodil just för att de ska vara snällare mot magen och vad händer, jo jag får extremt mycket mer ont i magen.. Funderar på om jag typ är allergisk eller överkänslig mot värktabletter, men dekänns ju inget kul, vad ska man då göra när man får ont?

Just nu är det bättre och jag hoppas att det fortsätter så men det känns lite synd att jag missade tåget nu och får vara hemma istället.. Vet hur bra dom föreläsningarna är så det känns tråkigt att missa men kan ju alltid få anteckningar av någon även att det inte är samma sak..

Får försöka läsa lite idag istället så jag kommer frammåt med pluggandet nu även att jag inte är i skolan..

Dålig dag?

Sitter nu och äter frukost och det känns som om denna dag kommer blir väldigt seg.. Det regnade ute förut och kommer antagligen göra det sen med och jag har äckligt ont i magen.. Hoppas bara föreläsningen är rolig idag så jag kommer på andra tankar!

Kommer hem vid sex idag, men nu är det ju lite bättre än innan, nu är det ju ljusare om kvällarna och man slipper komma hem till mörker.. Skönt!

Nehe, snart dags att packa väskan och sen åka med tåget vid 10..

Äppelchips

Sitter och äter äppelchips och tittar på mästarnas mästare.. Promenaden gick fint även om det var ganska kallt, tur jag kom ut i alla fall för det behövde jag.


Goda äppelchips som är fria från både fett och socker, bara äpple och lite citroncyra.

Nu ska jag nog se på en serie sen blir det sängen.. Har inte märkt att vi ställt fram klockan, känns nästan som om vi hade ställt bak den istället ;)

Seg dag

Denna dag har varit väldigt innehållsrik! Jag har gjort.... inget! haha..

Kom hem för en stund sedan och har ätit lite frukt sedan dess, planerar inte att göra mycket mer heller, möjligen om jag läser lite.. Får se..

Nu gav jag mamma min avlagda LG med pekskärm för at den hon har nu (min gamla den med men har haft två andra imellan den och den jag har nu) har börjat bli konstig.. Får se hur teknisk hon är men det ska hon nog klara av :)

Blev förresten inte bara att slappa, jasse ville ut på promenad så då får man ju ställa upp.. För jag behöver verkligen komma ut och röra på mig trots det kalla och ruskiga vädret..

Sommartid!

Sitter i jernudda nu, har haft en lugn förmiddag med en timma för lite eftersom det är sommartid nu.. Ni har väl inte glömt att ställa fram klockan va..?
Har än så länge hunnit med att se på tv och så har vi varit hos fredriks kanin pelle, så gullig han är :) Men usch så kallt det var ute, riktigt rått!
Igår blev det vofflor hos fredriks morfar men eftersom jag inte käkar sötsaker nu så blev det enbart med lite grädde på.. Det kändes lite trist att  inte ha socker på som jag brukar, men det var ganska gott i alla fall!
Idag får vi väl se vad dagen har att erbjuda, tror nog att det mest blir slappande ;)

Såld!

Åh så skönt! Hon köpte klänningen och verkade vara jättenöjd! Är full av energi nu eftersom hon var det så det smittade väl, hehe..

Det känns mest skönt att få den såld nu när jag hade bestämt mig för att sälja den samtidigt som det var en underbar dag det där, men varför ska man ha en klänning i garderoben som man aldrig kommer använda mer.. Är ju roligare om någon annan kan få en härlig dag i den, precis som jag och den inte bara hänger och dammar. Så jag är väldigt glad att hon gillade den så mycket som jag gjorde och hoppas hon får en härlig bal :)


Där har vi skönheten ;) haha

Ikväll är der jernudda som gäller, mys :)

Lördags förmiddag

Har nu haft en skön förmiddag! Började med en långpromenad med leia på morgonkvisten, himla skönt! Sen frukost och dusch.. Ja mycket mer har jag faktiskt inte hunnit med..

Om några timmar kommer det en tjej och provar min balklänning, håller tummar och tår för att den passar och att hon vill köpa den.. Vore en himla lättnad :)

Till kvällen blir det att åka till min pojk, mysigt :)

Seg dag

Sitter och skrattar till "varning för barn", himla roligt program det där!! Kan behöva lite skratt efter ha haft den tråkigaste föreläsningen någonsin..


Lite av dagens föreläsningskonst..

Var lite trög start på dagen med tanke på den tråkiga föreläsningen och sedan satt jag på ett fullt tåg hem, upptäckte att mina ringar var borta när jag för en gång skull hade på mig dem.. Som tur var hittade jag dem i väskan lite senare..

Har även hunnit med att städa lite och så har vi käkat pad thai, underbar thai feeling :)

inget

Har precis sett klart sveriges värsta bilförare på datorn eftersom jag missade det på tvn.. För övrigt har jag inte gjort så mycket, bröderna var här en stund och sen var jag med mamma till affären..

Imorgon blir det skola på förmiddagen och sen en lugn dag tror jag, hemma till två så det är skönt!

Är trött så det får nog bli att gå och lägga mig snart..
Sov sött!

Slöis!

Det känns väl inte speciellt bra att jag inte har gjort något vettigt alls idag! Illa!

Har suttit och kikat på H&M ganska länge, finns massa fint så får väl se om det blir en beställning sen.. Var himla länge sen jag beställde så lite sugen blir man på't ;)

Får se om jag gör något vettigt idag, antagligen inte.. Skulle nog i alla fall åka och kolla vad det kostar att ta bort fläckarna på balklänningen hos kemtvätten..

bra där elin!

Gud så bra det går att plugga.. Eller inte! Sitter bara och tittar på annat och är lite butter för att det inte gick som jag ville med cykeln.. Har skrivit till massa andra på blocket men ingen svarar ju.. Aja det löser sig nog!

Något som jag istället är glad över hur förvånandvärt lätt det är att stå imot sötsaker :) Jag struntar ju inte i allt som är socker i men som kakor, glass, godis, chips och sådär.. Men jag ska väl inte ropa hej än, har ju bara haft uppehåll i tre dagar och dessa är mitt i vecka. Får väl se om jag överlever helgen ;)

Jag var förresten inne på skatteverket och skulle kolla min deklaration, ville se ifall jag får lite pengar tillbaka, men är det jag som är trög eller hur fasen gör man för att se det..? Tips någon?

Hej o hå!

Hej o hå! Nu är jag hemma efter att ha cyklat hem från fredrik i motvind! Inte så kul mendet gick det med..

Om jag hade haft en bil idag hade det blivit en tur till linköping och köpt en jättefin cykel, dock har jag ingen bil och cykeln kommer troligen bli såld idag.. Dock lovade han att höra av sig om han hade kvar den imorn så då åker vi nog och köper den då istället :)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det att plugga stora delar av dagen.. Det funkar det också ;) haha, dock inte lika kul..

Inspirerad

Jag tror det är solen som har gett mig motivationen... Igår på morgonen bestämde jag mig för att från och med den stunden bli av med mitt sötsug, så nu blir det inga sötsaker på minst två veckor.. Det var en klasskompis som sa att det hjälpte så vi får hoppas på det :)

Ska komma igång med träningen nu med, dock är det inte så lätt då jag fortfarande hostar av enbart promenader, så det får bli lite lugnt med konditionsövningarna och satsa på långa promenader och lite muskelövningar.. Hoppas jag kan behålla denna anda nu och behålla min motivation! :)

Kämpa Kämpa!

Bra dag

Har haft en helt okej dag i skolan, lagom lång dock var dagens föreläsning lite seg.. Nu har jag hunnit käka och packa min väska och så kommer fredrik  och hämtar mig snart.. Sova där inatt och cykla hem imorn på morgonen :) Blir nog fint!

Grey's ikväll med! Toppen!

Nöjd!

Åh idag är jag nöjd över mig själv! Förutom det jag skrev förut så har läst mer än jag hade tänkt mig, varit på promenad och när jag kom hem så körde jag ett träningspass för bål och rygg.. Det tog inte så lång tid men jag vet att det är bra för jag använde det passet mycket förra året :)

Nu är jag sådär skönt trött som man blir när man har gjort många saker på dagen, känns fint!


soligt!

Idag har jag hunnit med ovanligt mycket för att vara jag, hade dock kunnat gjort ännu mer om jag hade varit mer fokuserad..

Vaknade vid halv åtta av solen, det var superljust i mitt rum och då går det ju inte fortsätta sova.. Sen blev det frukost och så hängde jag ut min balklänning på vädring, men då upptäckte jag att det är fläckar på den :( Skit! Det är ju en som ska komma och prova den på lördag så hoppas verkligen vi lyckas få bort dem.! Sedan skulle jag leta efter ett litet block, vilket slutade med att jag satt och kollade igenom mina skolböcker från lågstadiet och städade två lådor i skrivbordet.. haha bra där!

Har även hunnit med att plugga en del, inte toppen men ganska mycket i alla fall och så har jag målat tånaglarna i ett naglack jag fick av bror och lisa i födelsedagspressent.. Mörkbrunt är det så det ser nästan ut som jag klämt alla naglarna ;) haha..

Nu åter till böckerna och så blir det nog lite mat snart med! Ska försöka hinna med en promenad i det fina vårvädret sen med :)

Sött


Passande till en unge i minuten förut tittade vi på våra gamla bebiskläder.. Denna söta dress med tröja, byxor och sockar stickade mamma till mig innan jag föddes.. Gulligt! Ännu gilligare är att de små knapparna på tröjan är små flygplan.. Fint!

Dagen

Hoppsan, där blev jag lite sen med att uppdatera denna dag!

Dagen började med att åka tåg, det kunde ni inte lista ut va..? haha.. Eftrsom vi på vår kommande tenta ska kunna höra vilken fågel det är som låter så satt jag och lyssnade på fågelljuden jag la in på telefonen.. Väl framme blev det som vanligt att cykla som en dåååre till skolan, okej så illa är det inte men vad gör man inte för att få sova en timma till..?

Föreläsningen handlade om olika skogar och vad vi kan göra i skogen.. Himla kul, mycket tack vare en jättebra lärare! Det roligaste är att man dagen efter upptäcker att man använder sig av det de har sagt på föreläsningen.. Då känner jag verkligen att jag valt rätt!

Efter föreläsningen drog vi oss ut till vårt område vid brofästet, hittade lite småkryp och sådär + att jag kände igen ljudet på en talgoxe som jag hade lyssnat på tidigare under dagen.. KUL!!! Dock tog det inte så lång tid som jag hade trott så jag hann med halv tre tåget, fiint!


Någon taggig växt vi hittade ..

Väl hemma så läste jag äntligen lite, har varit så himla dålig på att plugga nu men nu har jag i alla fall hunnit med lite.. Har hunnit med en promenad med jasse också! :)


Fågelhålk

Har hunnit med att spika och skruva ihop min fina fågelhålk i eftermiddag.. Den hade trillat ner så kände att jag var tvungen att fixa den.. Fredrik bara skrattade åt mig när jag spikade men att skriva gick bättre :P Min vita jacka blev smutsig när jag hammrade för de skvätte massa vatten så då tänkte jag att när den redan är smutsig kan jag ju klättra upp i trädet och sätta fast den istället för att ta fram en stege.. Sagt och gjort och det gick fint, den hamnade lite snätt bara.. Fredrik tyckte detta var lika kul och sa att jag var knäpp ;) Haha!

Väl inne igen så tittade jag på den och det var redan en fågel utanför, som vanligt gillar fåglarna min hålk, även att den är lite sne!

Nu är det snart dags att göra sig lite fin iför kvällens kalas för Alle..

Baconchips..

Tog en bloggvila igår, inte för att jag tänkte på det då men nu kom jag på att jag aldrig uppdaterade.. Finns visserligen inte så mycket att säga.. Jobbet gick bra i fredags och igår tog vi det lugnt, jag körde henke och angelica till vena och så åt vi baconchips på kvällen ;) haha.. Summa sumarum inte mycket att skriva om..

De där baconchipsen var lite skumma, god att äta men min fingrar luktar fortfarande som chipsen även att jag tvättat dem massa gånger, kan inte vara nyttiga saker i de där om lukten fortfarande sitter kvar..

Även idag blir en lugn dag, får se ifall det händer något men ikväll blir det i alla fall kalas för bror som fyller 26 idag :)

Oplanerat

Jag som hade tänkt åka till fredrik om någon timma men nu blev det ändrade planer, chefen ringde nyss så det blir jobb 17-21.. Var inte så sugen på't men man behöver ju pengarna.. Så snart bär det av till W.


Som vanligt..

Ja nu gick det ju inget vidare med plugget idag heller, hände en sak som gjorde att jag totalt tappade fokus på allt.. De andra två punkterna är i alla fall avklarade! Nu lyssnar jag på lite uppiggande musik och försöker komma i balans igen.. Får försöka få lite gjort i helgen då istället..

Dagbok istället?

Synd att man inte kan skriva om allt här.. Hade varit skönt, men jag kanske skulle börja skriva en vanlig dagbok istället,  som man gjorde när man var liten.. Där kan man skriva allt och sen stunta i bloggen..?


En sån här söt istället för att blogga..?

Skönt!

Säger som alla andra, varför har det kommit snö nu? Det skulle ju bli vår!! Dock har jag hört att det skulle bli upp mot 10 grader varmt i helgen så kanske försvinner den direkt..? Kan ju alltid hoppas!

Har  sovit nästan 12 timmar i natt, släckte lampan före 10 igår vilket troligen inte har hänt på flera år.. Vet inte vad det är med mig men orkar verkligen inget.. Var i alla fall skönt att sova ut! Har nu hunnit med att tvätta mina lakarn som jag snart ska gå och hänga upp, vädra täcke och kudde, duscha, käka frukost och skotta snö.. Det sistnämnda är ju inget vidare kul men men..

Idag hade jag tänkt få lite gjort i alla fall, ska åter igen lägga ut min balklänning på blocket och så ska jag plugga en del med.. Små mål som jag nog ska klara av att lösa :)
Hoppas jag får träffa min älskling idag med!

Ha det!


Fint

Äter några wertes liknande karameller från thailand och tittar på sveriges värsta bilförare.. Ganska bra torsdagskväll förutom att jag inte känner mig så pigg ;)

Men har inte fått bilderna på cykeln än, han sa ju att han skulle få dem idag.. Aja..

Konstant trött..

Nu har jag legat i sängen och tittat av två avsnitt av gynekologen i askim, haha, himla knasig serie det där.. Allt går ju bara fel och de är ganska skoj att se på, rekomenderas till andra ;)

Nu sitter jag och väntar på ett mail med bilder på en cykel jag funderar på att köpa, hoppas det kommer snart! Kanske skulle ta och göra en att göra lista för morgondagen med rimliga och inte så jobbiga mål så jag i alla fall får något gjort även om det jag kanske skulle behöva mest just nu är att vila ännu mer.. Orkar verkligen ingenting och är så trött.. Försvinn dumma förkylning!

Latis..?

Åh äntligen är det helg! Har varit en lång vecka, man blir bortskämd när man inte behöver vara i skolan så mycket, nu har jag varit fyra dagar denna vecka men inga långa dagar och jag är ändå väldigt trött! Lat man blir! Dock tror jag det delvis handlar om den envisa förkylningen som inte vill försvinna, den plågar mig fortfarande men får hoppas den försvinner snart!

Idag har vi haft en föreläsning om miljökunskap även om det inte blev så mycket om ämnet.. Alltså inte miljö som miljöproplem utan miljön runt omkring oss :) Har bland annat pratat om kretslopp och om odling på förskolan.. Just nu känner jag att jag verkligen har valt rätt för den här kursen och lärarna är så himla bra och rolig allt känns intressant! Härligt!

Nu tänkte jag ta en slökväll och se på lite "play-program" som jag missat när de gick på tv :)
Hörs senare!

Frusen

Gick aldrig och kollade på cykeln förut, pappa sa att den redan var såld + att det inte var så bra kvalitet så ska kanske vänta tills han får hem fler och sen kanske kanske byta in min och köpa en annan.. Vi får se!

Nu är jag frusen och trött, blir alltid så himla frusen när jag har varit ute och gått.. Resten av kvällen blir därför lugn, är så trött så orkar inte bry mig om något.. Käka lite sen och vid 21 är det ju premiär på grey's !! Härligt!

Fundersam

Sitter hemma och kikar lite på vilken specialisering jag ska välja, svårt är det! Lappen ska in på måndag och vi kommer att ha kursen vårterminen 2013, lite framförhållning eller så..!

Nu har jag i alla fall haft 3 av 4 skoldagar denna vecka, skönt att det bara är en dag kvar, sen tar jag helg :) Även imorgon blir det en ganska kort dag, åket 7.13 och hemma vid 14, gött! Går ju i skolan 9-12 så det passar perfa!

Ska snart ge mig ut på en promenad med jasse, ska stanna och titta på en cykel på vägen också.. Återkommer med en rapport om hur det gick :)

Hemkomsten

Måste säga att det är skönt att ha lite folk omkring sig nu.. Har ju bott ensam i huset i två veckor vilket är lite ensamt.. Såklart har jag ju varit med fredrik men det har ändå blivit mycket tid själv.. Dock tror jag att jag kommer tycka att det är jobbigt att ha folk omkring mig nu när jag bara har haft mig själv att tänka på..



Fick lite fina saker av mor och far.. En väska, ett linne och en t-shirt :) Tror jag kommer använda väskan och linnet mycket, t-shirten är jättesöt men den sitter som ett korvskinn eftersom det endast finns en storlek på de mesta damkläderna i thailand, och denna var då ganska liten.. Mamma såg att den var lite liten när hon köpte den men hon tyckte den passade mig så bra så hon var tvungen att köpa den, sötis mamma!

Nu ska jag nog krypa ner i sängen, upp till skolan imorn.. Hoppas på att den helvetes hostan kan försvinna! Börjar bli väldigt trött på den nu!
Natti

Motorik och pedagogiska naturmöten

Så var dagens föreläsning avlkarad, om motorik och pedagogiska naturmöten.. Rolig föreläsning med många praktiska inslag :) Sitter på biblioteket även idag, ska döda lite tid innan jag kan gå till tåget och åka hem till mina kära föräldrar och äta lite..

Vaknade vig 05.20 imorse och hörde någon på övervåningen så då förstod jag att de hade kommit hem, vet inte om man får säga det ordet jag är ute efter så jag kan säga att de var lika bruna som människor som är naturligt mörkhyade ;) hehe.. De cvar väldigt trötta när de kom hem så fick prata med dem en stund, sen gick de och la sig.. Får se vad de säger när jag kommer hem sen!
Puss och kram


Lilla näsan..

Nu har ja smörjt in hela nästippen med en massa idomin, förkylningen gillar inte min näsa ;) hehe.. Dock börjar den bli bättre, idag kan jag prata lite högre (även om inte jannie hörde vad jag sa i alla fall, hihi) men är grymt hes.. Men är fortfarande ganska snorig och väldigt hostig, hoppas det försvinner snart!

Nu är det bara någon timma kvar tills mor och far landar på arlanda, sen är det ju många timmar i bilen hem så det är inte helt omöjligt att jag möter dem i dörren när jag jag åker till skolan imorn.. Det märks ;)
Nu ska ja se klart ballar av stål och sen sova :)
Natti

Lokföraren..

Nu sitter jag och göttar mig framför tvn, måste dammsuga sen med men det hinner jag :)

Lite kul lokförare idag på tåget hem, började med:
Ja då alla pojkar och flickor då var vi strax framme i Blååååmstermååålá...
Ja då har vi tagit oss upp för backen och är snart i Beerga..'

Sen när är det bara barn på tåget? haha..
Tungt att komma till Berga eller?
När vi kom till Hultsfred sa han inget alls!!

En annan gång så sa han:
Ja då alla glada då var vi framme i metropolet höögsby..
Haha! Piggar ju upp lite ;) Speciellt med den sega dialekt som jag försöker ilustrera med min fina stavning..
Dessutom så spelade han väldigt hög musik inne i hytten eller vad det heter, orkade inte lyssna så fick stänga på min mp3.. haha.. knasig människa


Mitt fina tåg ;)

På biblioteket

Sitter på biblioteket nu, på en dator som det tog ca 5 minuter att komma in på och som har ett flöööötigt tangentbord.. Blää ;) haha.. Undrar hur lång tid det tar att ta sig ur datorn sen..?

Har haft föreläsning mellan ett och fyra och innan dess var jag och köpte en födelsedagspresent åt min kära bror :) Nu väntar jag på att jag ska kunna cykla till stationen och åka hem..

Kvällen kommer nog spenderas med att fräscha upp lite hemma eftersom mor och far kommer hem imorgon.. Fast så illa är det inte, dammsuga och torka av lite så blir det nog bra!


Söndagen

Sitter och smaskar i mig tortillachips och ser på time out..

Dagen har varit lugn, varit och handlat lite mat, umgåtts med fredrik och så gjorde vi en söndagstaco! :) Fin fint!

Inte lika kul när vi upptäckte att huset hade blivit kallt och såg på  värmepumpen att den inte gick.. Fredrik testade lite men det hjälpte inte och henke kom sen och testade han med men sen satte han över på elvärme istället så värme får jag men pumpen går ju inte som den ska.. Kul för mor o far när dom kommer hem ...

Just nu försöker jag vila upp min röst, men vet i fasen hur det går.. Kan nog inte säga mycket imorgon heller..
Puss o kram

Gårdagskvällen

Nu sitter jag ute hos fredrik och hostar medans jag har skidor i bakgrunden på tvn och svärmor som lagar mat..
Gårdagskvällen var kanoners, kan det bli annat med trevligt sällskap? Cornelia fick massa fina pressenter (+en som hon skämdes lite för) Förkylnen förstörde väl kanske lite då rösten efter ett tag inte klarade av att användas och i princip försvann..
Idag kan jag prata men inte högt alls, nästan värre än igår men det går nog över!

Förberedelser..


Så påhittig var jag förut ;) haha.. En stor hemmagjord hamburgare med grönsaker ost och bacon.. Fint varé!


Tjuvstartar lite..

Just nu pågår förberedelser inför kvällen, håret och ansiktet måste fixas.. Dessutom måste ja packa en väska eftersom vi åker till fredrik inatt ;)

Hoppas på en rolig kväll!

Funderar..

Nehe om man skulle göra sig något att äta, vad vet jag inte än så det får väl bli någon slags improvisation.. ;)
Funderar lite över kvällen, mina ögon rinner ganska mycket nu och hur ska jag kunna ha mascara då? Det är ju inga problem när jag är hemma men när de är partaj vill man ju va lite fin ;) haha! Får nog göra ett försök, annars får jag väl tvätta bort den under kvällens gång ..

Bättre..

Morsning korsning! Idag är jag glad, förkylningen går åt rätt håll! Jag har sovit mer än nio timmar utan att vakna i natt så det känns skönt.. Jag är fortfarande väldigt förkyld men känner mig inte så sjuk längre utan mest jäkligt förkyld vilket är bättre än att vara sjuk :)

Detta måste betyda att jag kommer orka med några timmar hos cornelia ikväll, kanske inte party all night med ett tag i alla fall. Skönt det, blev lite sur att jag missade gårdagen nämligen så kul att förhoppningsvis vara med ikväll :)
Sitter och skrattar lite för mig själv åt skatan som sitter i trädet utanför fönstret, han har hållt på att skaka och burra i några minuter nu, ser så roligt ut :) hihi..

Natti natti

Har krypit ner i sängen nu, tittar på utslagninen på lets dance.. Inte för att jag har följt det men lite kul i alla fall..

Har laddat upp med massa papper nu så ska nog överleva natten.. Dock är jag lite orolig för att jag har börjat hosta och det gör så ont då..

Usch vad jag har klagat nu senast dagarna.. Men det är ju så tråkigt att vara sjuk ;) Innerst inne säger jag till mig själv att det inte splar någon roll om jag klagar för jag blir ju inte friskare för det, men så är det..
God natt!

Kvällen

Klarade av färden till centrum, men lite jobbigt var det allt, kände mig som en gammal tant när jag gick så sakta runt på konsum..


Äntligen! Köpte nässpray, stoppade ju inte rinnsnuvan men löste ju upp i bihålorna så det var skönt :)

Har faktiskt städat lite i eftermiddag, kände mig tvungen även att jag inte orkade ;) Dammsugade övervåningen och snabbstädade den ena toaletten.. Vattnade blommorna med.. Duktig jag var! Dock var jag helt slut efteråt..
Bror och Angelica kom en stund med under tiden jag städade..


Såhär ser min fredagskväll ut, istället för att träffa fina vänner och bubbla så känner jag mig som en sjuk 10 åring när jag dricker päronsoda och äter fruktnappar.. hehe.. Näsdukar och halstabletter är mina bästa vänner ikväll ;)

Näshelv*te

Usch och fy! Idag mår jag sämre än igår, nu har jag en näsa som både är täppt och rinner, känner mig även lite lite febrig, inte mycket men känner mig i alla fall sämre idag.. Detta känns inte så kul då vi skulle ha firat cornelia på moliljan ikväll genom att bada bubbelbad och sådär och detta kommer jag missa.. Hade ju sett  fram emot detta!! Hoppas jag mår bra imorn så jag kan gå på hennes fest i alla fall..!

Blev lite arg igår när jag upptäckte att vi inte hade någon nässpray hemma, jag hatar det egentligen men nu behöver jag det verkligen! Har ont i bihålor och öron så det börjar bli dags att införskaffa det.. Ska göra det sen när fredrik slutat, ska trotsa sjukdomen och åka till centrum.. Han behövde hjälp med att fixa presenter så vad gör man inte..? Då får jag köpa min nässpray med.. Hallaluja! Börjar bli trött på att snyta mig, tror jag redan har gjort det 40 gånger idag..

Blå...


Gissa vad jag äter...?

Hehe, blåbärs smothie! Det var riktigt gott för halsen!

Mormor var här i några timmar förut, jag bjöd henne på kyckling och efter maten när hon åkt hem så sov jag en stund.. Skönt, för jag känner mig inte riktigt kry så det behövdes..

Den där listan jag skrev igår blir ju inte riktigt avklarad nu men men.. sånt är livet.


Nu borde jag väl klara dagen..?



Eller vad tror ni..? Det borde nog kännas lite bättre då.. Jag slog på stort och köpte tre olika sorter, Bafucin är det ju faktiskt lite smärtstillande och bakteriedödande i så de hjälper ju lite mer än de andra som mest är för att lena halsen..

Har en bafucin inne i munnen nu och visst känns det lite bättre i alla fall :)

Nu ska jag försöka mig på att göra lite instuderingsfrågor.. Måste ju få något gjort!

Halsen!!

Idag är min hals ännu värre, mår nästan illa för att det gör så ont! Blää! Förutom det och att jag är lite seg (har ju någon bacillusk i kroppen) så mår jag bra, har ju inte feber i alla fall och det är skönt att slippa..

Till någonting roligare, igår fick jag hem min hemtenta på posten (Sen när skickar de ut dem med brev?) och jag fick VG på den, snacka om att jag blev lycklig.. Jag skrev den förra gången när jag var sjuk så kände att jag mest ordbajsade igenom den, var verkligen säker på att jag skulle få komplettera eftersom jag var för trött för att ens läsa igenom hela.. Men men, där ser man hur det kan gå.. Skönt det i alla fall!

Nu ska jag cykla ner till ica och köpa halstabletter (!), avlider om jag inte får det inom en kort stund! Okej, kanske inte avlider men fan va ont det gör så nu åker ja ner dit och köper det och lite mat också..
Ha det!

Fan..

Har så införnaliskt ont i halsen! Kryper ner i sängen nu och hoppas på att det går över till imorn men tror knappast det..

Saknar min sötis..
Puss

Onsdag

Är en trött elin som sitter och tittar på vad blir det för mat.. Sov himla gött inatt med min älskling breve, trotts det var jag skittrött när jag vaknade.. Har varit ganska trött hela dagen men det gick bra att lyssna på föreläsningen som var ganska intressant! Lite tråkigt att åka till skolan dock då tåget var inställt och vi fick åka buss, men som tur var blev vi bara två minuter sena så jag hann till föreläsningen..


Lite tågkonst eller vad man säger, Berga är det i alla fall..

Det är lite kul att åka tåg i alla fall för om man tittar ut kan man se väldigt mycket.. Förra veckan såg jag 10 rådjur och två svanar på samma dag, igår såg jag ett rådjur och en uggla och idag tre rådjur och massa med fåglar.. Även när solen går upp och ner så fint kan det faktiskt vara! :)


En dagens Elin på tåget bild :)


Gjorde en lista på vad jag måste göra nu de närmsta dagarna..

Dagens punkter är inte uppfyllda, har torkat av i hela köket och dammat men är så jäkla trött så jag sparar toaletterna tills imorgon.. Istället tog jag på mig myskläder, tog bort sminket, tände lite ljus och kröp upp i fotöljen framför tvn..

Just nu känner jag mig inte riktigt kry, förutom den jävliga träningsvärken från igår så har jag ont i halsen.. Skit äre, men hoppas att det går över, kan ju inte missa festligheterna i helgen ;)

Bror kommer om några timmar, han skulle se någon fotbollsmatch på en kanal som inte han hade.. Alltid trevligt med lite sällskap!

Motorikdag

Och så böjar en lång dag gå mot sitt slut..


Var laddad innan jag åkte till skolan idag, hade på känn att det skulle bli en rolig dag!


Ett exempel på vad vi gjorde idag! Amanda och jag gör akrobatkonster, haha! Nä men vi testade olika lekar och rörelser som ska utveckla barnens motorik.. Riktigt kul, och svettigt! hehe, fick springa en hel del så man blev varm i kläderna.. Lär nog ha go träningsvärk imorn!


Inte så bra bild, men väldigt mysigt att se solen gå ner när man åker hem.. Kanske inte lika skoj att den är nere när man kommer hem..


En trött elin på tåget, nästan hemma..

Nu har älskling och jag käkat lite god mat, blir nog att sova tidigt ikväll, är supertrött!


Brödbak

Nu har bror och Lisa varit här ett tag, eller ja alle var här när lisa tränade och så kom lisa en stund när hon var klar.. Jag bjöd alle på lite kvällsmat med mina nybakta brödbullar medans vi tittade på halv åtta och ullared :)


Lilla Mira var med, hon operareades förra veckan så nu har hon tratt. Som tur är så mår hon bättre nu :)


Så fina blev de mina brödbullar :)

Har fixat allt för imorgon nu och tittar på en unge i minuten.. Snart sängdags och så en spännande dag i skolan imorgon! :)

Från dåligt till bra..!

Usch och fy så illa jag sov inatt! Vaknade massa gånger och drömde läskiga drömmar! Usch! Dagen har trots det varit ganska bra.. Har haft en föreläsning om sjön och sådär, ganska intressant faktiskt! Efter lunchen åkte vi ut till ängö/svinö, precis vid ölandsbrons fäste på kalmarsidan och där valde vi ett område som vi ska bevaka från nu och fram till sommaren.. Alltså se våren komma.. Snitslade området med remsor från en systemetkasse ;) hehe..

Kom hem vid 4 idag så nu har jag faktiskt tagit tag i det, jo jag har bakat brödet jag har tjatat om i en vecka.. Just nu står det i ugnen så hoppas de blir goda!


Smidigt att knåda degen i assistenten!


På jäsning!

Bror kommer snart så då får jag lite sällskap :) Trevligt!

Nu börjar det lukta nybakat.. Mums!


Promenad

Sitter nu invirad i två megatjocka filtar och fryser fortfarande lite, jag blir alltid så när jag har varit och ute och gått, men idag var det mer än vanligt.. Som du då kanske förstår så har jag varit ute på promenad, det blev en långis med jasse.. Himla skönt att komma ut och röra på fläsket ;) hehe..


Härligt att inviga joggingskorna för i år, utan att bli blöt eller så.. Dock var det lite kallt till en början, men det var det värt, ett vårtecken ju!


Vet inte om det syns men blev galet röd på benen när jag kom hem och så kliade det som bara den! Benen var ju kalla så det gjorde ont när jag kliade.. Vet i fasen vad det kan ha varit..?

Nu ska jag packa ihop allt inför morgondagen och sen gå och sova tror jag..
Natti

Solsken

Fint väder det är idag med! Måste ta mig ut på en promenad i eftermiddag, eller kanske redan nu skulle börja springa..? Vore ju bra att komma igång redan nu men tror jag väntar till all snö och is försvunnit..
Ska åka hem sen om några timmar, skönt att vara hemma lite också! Kanske skulle baka de där frallorna som jag såg i icabladet, de såg goda ut :) Får se om jag kommer till skott denna gång eller om orken försvinner ..

Vasaloppet!

Är hemma hos fredrik nu, har suttit och kikat på vasaloppet i några/någon timma och tittat på de första målgångaran.. Förstår verkligen inte hur de kan orka göra den rörelsen konstant i över fyra timmar..? Jag tror inte jag skulle orka gå konstant i fyra timmar och att gå är ju inte så himla jobbigt.. De är inte dåliga de där elitidrottarna och alla andra motionärer med för den delen som klarar det..
Jag tänkte jag skulle börja träna lite snart, såg att jag bara går halvdag den dagen vårruset är så jag kan förlja med, så jag får sätta igång med lite träning nu.. Har ju urusel kondition, och då är ju vårruset bara 5 km.. I år måste jag klara det under 30min! Förra året fick jag 30.14 tror jag och det störde mig väldigt mycket så nu får jag kämpa så jag kommer under det!

Matdags

Nähe, nu var det strax dags att sätta igång med maten, tänkte den skulle vara klar tills fredrik kommer hem vid ca halv tre.. Idag blir det spagetti med köttfärssås, gotti gotti!


Bra där!

Gick ju inte alls ut och gick när jag sa att jag skulle det.. Har suttit och kollat på resor istället. Bra där elin! men är så grymt sugen på att dra iväg någonstans! Hittade ju faktiskt en hel del billiga resor :)

Hinner knappt gå till centrum och kolla lite innan de stänger så jag tar cykeln isätllet så får jag väl gå senare..



Åh jag har alltid velat åka till grekland! Ser så himla mysigt ut :)

Härligt väder!

Nu var det lördag och solen skiner ute.! När jag var ute och hämtade tidningen frös jag knappt och då hade jag bara t-shirt, gött!

Älskling gick upp väldigt tidigt idag, dock inte frivilligt, han började ju jobba vid sex ;) hehe.. Jag kunde dock lugnt ligga kvar och götta mig i sängen till nio då jag tvingade mig upp.. Har käkat en massa frukost som vanligt, äter alltid så himla mycket på morgonen, men det är ju så gott då ju!

Nu tänkte jag ta en promenad i det fina vädret, kika lite i centrum och så kanske sola lite, är så grymt blek! Och jag kommer ju inte se ännu blekare ut när mor och far kommer hem.. Herregud, måste nog sola konstant i några dygn om jag ska bli lika brun som dom.. Haha..

Nä, promenad var det!

Slödag

Idag har fredrik och jag haft en riktig slödag! Han var visserligen duktig som tvättade bilen men sen har vi verkligen inte gjort någonting vettigt ;) hehe.. Stannade i affären på väg hem från honom och handlade lite, delvis till kvällen. Vi gjorde lövbiff med vitlökssmör och pommes.. Fin fint!

Nu blir det nog att sova snart :)                                         

Morgontrötta?

Herregud, vad har hänt med fredrik och mig när vi inte har någon tid att passa på morgonen.. Jo vi sover skitlänge! Jag följde med honom hem igårkväll efter att jasse och jag hade haft en trevlig kväll.. Sen sa han innan vi skulle sova, vi går upp tidigt imorn, typ vid nio, senast.. Och hur gick det med det då? Jo jag tjatar från halv nio en gång i halvtimman om att snart måste vi gå upp men vi båda ligger kvar och sussar så skönt.. Vid halv elva gick jag upp och duschade och fredrik kom väl upp vid elvatiden.. Snacka om att vi (eller jag, fredrik har alltid varit) har blivit morgontrötta..

Nu är fredrik ute och tvättar sin bil, jag funderar på om jag skulle baka något.. Då blir nog svärmor glad ;) hehe..
Trevlig fredag!
Kram

Blogglovin

Jag vet inte om det syns men jag har gjort om lite i menyraden till vänster.. Lagt till, tagit bort och bytt plats på sakerna..

La till ikonen från bloglovin där till vänster så klicka gärna där och följ min blogg där, eller klicka här..


Och så en bild som inte alls har med inlägget att göra.. Nina och jag på stundentdagen på väg till kyrkan, lyckliga!
När jag åkte hem på tåget idag tänkte jag på hur roligt jag hade med denna tjej under gymnasiet..  Fanns alltid där då vi kunde prata och lita på varandra och såklart hjälpa varandra under lektonerna.. Synd att vi inte träffats nu på väldigt länge! ♥


Rent & fint!

Nu var städandet fixat, tog lite tid då jag tog en paus i mitten men det gick väl bra.. Skönt när det är rent och fräscht här hemma :)

Funderar på om jag skulle baka scones idag istället..? men då kommer jag säkert smutsa ner, det är ju lite synd.. haha.. Jasse skulle ju komma sen ikväll o då kanske jag skulle kunna bjuda på lite scones ju.. hmm.. ska tänka lite på det :)

Sitter och försöker massera mig själv nu, det går väl sådär måste jag säga.. Lite svårt att nå, har ju inte två meter långa armar ..

Städa!

Nu ska jag städa hela huset tänkte jag.. Nästan i alla fall..

Först vattna alla blommor, damma, städa toaletterna och dammsuga så klart.. Orkar inte rista alla mattor, tar bara hallmattan och så torkar jag nog bara golvet i köket.. Lite lat får man vara!


Haha, lite kul städhumor ;)

 Måste påpeka att det fina vårvädret har kommit idag med, kanske lite synd att vara inne och städa..?

Skoldagen

Puh så tungt det var att gå upp imorse, har blivit bortskämd med att inte behöva åka till skolan så mycket längre.. Men vet inte, kan vara att jag sovit ensam nu, sover oroligt då och jag tror inte att jag får så bra sömn då.

Det är lite kul på morgonen och jag börjar vid 9, då orkar jag inte ta det tidiga tåget och vänta en timma så istället cyklar jag som en dåre till stationen eftersom jag alltid kommer iväg för sent hemifrån. Sen vilar jag en och en halv timma på tåget och så cyklar jag som en dåre igen och springer till lektionssalen för att jag ska hinna.. Haha, väldigt gott om tid och sådär ;)

Även idag var en sån dag, men det gick som vanligt bra.. Hade en föreläsning om motorik, himla intressant var det! På slutet fick vi information om våra specialiseringa som är våren 2013, lagom framförhållning! haha.. Jag gick precis innan det var slut för att hinna med tåget.. Vi skulle egentligen ha stannat kvar och planerat lite efter men de bestämde lite på rasten så vi behövde inte stanna kvar :) Jag hade ju med mig tacopaj som jag skulle ha ätit i skolan men jag hann ju inte det nu så försökte äta den på tåget men den var inte så god kall, det gick men inte mer..

Något kul på tåget förresten... En tabbe som de gjorde, när vi var nära Berga stod det på texten som rullar på en skylt: Nästa station Berga, byte för resande mot Norrköping och Stockholm.. Haha! Bra där, Oskarshamn skulle det stå!

Kvällsfunderingar

Sitter och tittar på fuskbyggarna men ska nog gå och plocka ur diskmaskinen och diska lite från kvällen sen blir det sängen, det är ju skola imorn..

Har kollat lite på resor, är grymt sugen på att åka utomlands när terminen är slut vilket är sista maj.. Så en resa i början av juni vore inte fel, innan man börjar jobba för sommaren och sådär.. Får väl se hur det blir, drömma kan man ju alltid!


Ser ju inte lite underbart ut..!

Latis

Skippar sconesen och tittar på söndagens avsnitt av solsidan istället! :) Sen halv åtta hos mig!

1år + 1 månad

Kom precis på att jag har haft mitt körkort i ett år och en månad idag.. inte illa, haha! ;) Så himla skön känsla när jag hade klarat det och han sa att jag var godkänd, fick massor av fjärillar i magen då! Eftersom jag inte var så nervös över skriv- och körningen så blev jag nästan mer nervös efter men det var en härlig känsla!

Nu sitter jag och funderar på vad jag ska göra, är lite rastlös.. Skulle behöva städa, men det får vänta till imorgon eller fredag men om jag skulle baka lite kanske.. Scones och kanske någon kaka? Mamma blir säkert glad över att komma hem till en frys full av hembakat.. Bara att viska äta upp det med, går inte åt så mycket sånt i detta hus me annars kan jag ju bjuda någon så det löser sig nog!

Mat


En bild från jasse och min promenad..

Det var jätteskönt ute, fick verkligen vårkänslor i kroppen så jag hoppas det fortsätter på detta sätt så snön försvinner och man kan börja använda vårskor, tror nästan det är vårskorna som gör mest att det känns som vår.. Slippa stövlar, raggsockar och allt det där! 
 


Väl hemma igen skulle jag göra en tacopaj till mat, var ju lagom klantig när jag skulle ställa tillbaka mjölet i lådan.. Så gick det med det, mjöl på mig och golvet, bra elin!



Måste bara visa mammas senaste tuppervare "fynd" .. Den kostade skjortan men är grymt bra på att hacka lök och annat.. Jag som inte gillar stora lökbitar är den perfekt för, man bara lägger i en halv lök och så drar i ett snöre några gånger, hur många beroende på hur stora bitar man vill ha och vipps är det klart.. Slipper rinnande ögon och det där med för stora lökbitar i maten :) Toppen!



Mums så smarrig pajen blev! Perfekt så jag får ta med mig imorgon till skolan med :)

Nu funderar jag på att baka scones, blev så sugen på det när jag gjorde pajdegen eftersom den är ungefär som sconesdeg.. Får se hur det blir med det..

Vårväder

Ännu en sovmorgon för fredrik och mig, inte riktigt så lång men i alla fall.. Antar att det går så när man är uppe till ett (!) mitt i vecka.. Det är fredriks fel när han inte vill sova direkt när han kommer hem från jobbet.. Aja, får väl se om jag somnar ikväll när jag ska upp tidigt imorn igen, får hoppas på det!

Är ju så underbart väder idag, solen lyser starkt och det är vårlikt.. Härligt! Därför får det bli en promenad med jasse om ett tag.. Skönt att komma ut lite :)

Kvällsmat



Dagens kvällsmat, mammas hembakta bröd och en gigantisk blåbär och banan smothie :) Som ni ser på glaset är den nästan en halv liter så nu ska jag nog bli mätt.. Men då kanske jag inte orkar fruktsalladen? Aja, lite går det nog ner annars får det bli frukosten imorn :) Den blir ju bara godare av att stå lite!

Nu tror jag att jag sa se några av alla "playprogram" som jag snackade om förut.. Sen kommer älskling lite senare ikväll när han jobbat klart :)

Chokladbollar + Fruktsallad!


Några rullades i pärlsocker och några i kokos..


Smaskigt!


Såhär duktig var jag, ren fin handuk och jag som trodde jag tvättat mig ordentligt men icke! Nu är den full av kakao...


Gjorde en fruktsallad sen med, blir att smaska på sen efter kvällsmaten..


Att ett päron kan vara så fint när man skär det på mitten..

Sitter och tittar på bygglov nu, ska nog snart ta mig lite kvällsmat och sen blir det lite fruktsallad efter det :) Skön kväll!

baka

Har fått lite gjort men mest suttit och slö-surfat.. Skulle ju kolla på massa "playprogram" ju .. Aja..

Bakningen får bli något så avanserat som chokladbollar, älskling frågade om jag inte kunde göra det så får väl bli så :)


De är ju ganska goda trots allt de där fettbollarna ;) hehe..

Ledig idag :)

Sitter och äter upp de sista gelehjärtarna som jag fick av älskling förra veckan och funderar över vad jag ska styra med resten av kvällen :)

Inatt sov jag i alla fall hos min älskling, så skönt att slippa sova ensam så han kommer hit ikväll.. Har varit hos honom på förmiddagen och sen släppte han av mig här när han skulle till jobbet vid lite efter ett :) Sedan dess har jag kollat posten lite och lagat mat.. Det blev korvstroganoff med ris, konstigt val av mig som egentligen inte gillar det.. Men jag tänkte att det kanske blir godare om jag gör den själv och jo den blev helt okej men inte någon favorit precis ;) hehe..

Nu tänkte jag att jag skulle vara lite duktig en stund och hänga upp tvätten, lägga in kläderna i garderoben, betala ytterligare räkningar och så kanske baka något.. Sen resten av kvällen blir det nog slöhäng framför svt play, tv4 play och kanal 5 play och så tvn med ;) haha.. Har ju missat en massa program på tvn som jag vill se så får passa på att göra det nu när jag har tid..

RSS 2.0