Äntligen

Hemma från promenad på 40 minuter i ganska högt tempo, så underbart att känna att jag orkar med det nu. Fick influensan + en hejdundrans förkylning för 6 veckor sedan och idag är det första gången att jag inte blir helt slut av att göra en fysisk sak som att gå.. Äntligen! Nu får det bli många promenader framöver och när jag fått upp flåset lite blir det att dra på mig löparkläderna och ladda inför vårruset :)



Vårruset Växjö 2011, vårat lag :)

Kom igen nu slöis..

Har varit på dåligt humör hela förmiddagen så här har jag inte producerat någon underbar text inte, lite mer än en halv sida skriven men resten av tiden har spenderats på facebook (väldigt ovanligt när man ska plugga...) och så har jag kollat på mc ställ. Får ju värsta sommarlängtan när man kollar på det, vill bara ut och åka!



Har precis smällt i mig en stor potion pannkakor och eftersom det är en favorit så är jag på bättre humör nu. Dags att börja skriva ;)

Har ju inte visat den än, så här är vår nya tv-bänk :)


Mello-kväll

Har fortfarande inte fått hem min andra hälft som jobbar och står i, blev en ensam kväll, skulle haft josefina här men hon var inte pigg så nu blir det äggmackor med handskalade räkor och en cider till det.. Trots att förra veckans mello var värdelöst så sitter jag nu framför svt 1 och ska se på programmet, hoppas på förbättring!
På återseende!

Helgen

Då var det lördag och helgen är här, just nu ligger jag och myser framför tvn så skönt att bara vakna lite sakta :) Annat var det när fredrik fick åka och jobba i natt vid tre och så har de ringt tre gånger nu på morgonen också, så nu åkte han iväg igen, stackarn, förstår att det inte är så populärt med jour när man inte får sova..

Igårkväll hade vi lite räkfrossa här, fredriks bror med tjej och barn och hans föräldrar och den yngsta brodern var också här, helt klart en trevlig kväll! Idag blir det att fixa lite här hemma sen kommer Josefina med tåget vid två :)  Får se vad dagen har att erbjuda sedan..

Sitter på balkongen och läser, skönt att solen äntligen värmer lite :)


Vecka 8

Blir inte mycket uppdateringar såhär när det är mycket att styra med.. Helgen var ganska lugn, blev lite skoteråkande/körande (=glad elin!) sen har skolarbetet hängt i resten av veckan.. Slog ihop lite uppgifter så det blev bara att vara i skolan igår och idag men nu gäller det att ligga i och läsa imorn och på fredag så jag inte måste slita ihjäl mig på söndag, fast kan ju faktiskt säga att jag har helg nu, eller i alla fall hemmastudier resten av veckan ;)

Till helgen kommer finaste Josefina hit, ska bli kul att umgås lite med denna härliga människa :)

Laddar för veckans sista..

Har precis förberett allt inför dagens litteraturseminarium som vi har på den ljuvliga tiden 14.45-16.15, underbart! Sitter i mjukisbyxor och nattlinnne så kanske borde gå och duscha och göra mig iordning nu, åker med tåget vid 12 idag... Skulle egentligen gjort klart det igår men mådde inget vidare, verkar inte som jag blivit av med denna långvariga förkylning än, har haft skiten i 3 och ½ vecka nu, inte för att klaga (elller?) men börjar bli ganska trött på att vara konstant trött nu..

Får se fram emot en långhelg nu istället, fredag till måndag, visserligen en del som måste läsas men får ju vara hemma i alla fall :) skönt det! Imorgon är det i alla fall jag som ta en lång sovmorgon.


Blev så sugen på att åka på semester så lägger upp en bild från Greklandsresan med Jasse i somras.

Kärlekens dag

Ja då var det kärlekens dag eller vad man ska kalla den.. Firas inte så mycket hemma hos oss men lite extra mys försöker man ju hinna med. Eftersom fredrik jobbar eftermiddag denna vecka så blev det förmiddagsmys med god frukost och så en liten hjärtlig bakelse, det var så vi firade :)


Smarrigt med ostfrallor, vindruvor och annat gott..



Resten av dagen har jag spenderat med att läsa, läsa och läsa.. Läser för första gången i utbildningen en skönlitterär bok (äntligen något som man fastnar för!) som handlar om trasiga barn, barn som växer upp i missär och hur det påverkar dem. Jag läser en som heter Kirre och är helt klart en läsvärd bok, är fast och har svårt att sluta läsa samtidigt som det påverkar en så mycket av att läsa om hur hemskt vissa barn faktiskt har det.. Kan inte riktigt sluta tänka på den nu (passande en dag som denna) men kopplar bort genom att se på tv en stund :)

Lite uppdatering

Nu känns det som allt börjar re till sig, så himla skönt! Skolan har lugnat sig lite och jag har tagit ifatt det jag missade när jag var sjuk, efter tre veckor börjar jag må bättre, jag hostar bara lite och en liten stund idag kunde jag faktiskt andas med näsan :) Wieee! Nu har vi också köpt en ny tv-bänk och fått upp tvn på väggen så efter exakt ett halvår i lägenheten är det bara barbordet vi saknar, sen känner vi oss nöjda med möblemanget ;) Tänka sig att ett halvår kan gå så fort, sex månader har vi bott här och inte har jag ångrat mig än, enda gångerna man längtar hem till mamma och pappa är när man inte orkar laga mat eller är sjuk ;)

Idag har jag i alla fall varit en sväng hos min bror och svägerska, tog med en nygjord äppelkaka och bjöd in mig själv på fika ;) Trevligt att umgås lite med de som står en nära, sker alldeles för sällan! Blev i alla fall några timmars umgänge och en klippt lugg medans jag lämnade fredrik hemma till att städa, precis som det ska vara! *fniss.

Åh så härligt!

Åh så härligt, nu är jag glad! Solen har lyst hela förmiddagen när jag har suttit och pluggat och nu är jag klar! Hostmedicinen fungerar ganska bra och jag känner mig bara glad, kanske för att denna kurs tar slut på torsdag? Det är nog i alla fall en bakomliggande faktor, har "bara" tre redovisningar kvar sen är den över. Imorn blir det två som jag missade när jag var hemma och var sjuk och på torsdag kör jag gärnet med uppgiften jag skrivit på nu, så skönt! Sen blir det nytt och fräscht och förhoppbningsvis lite lugnare :) Härligt!

Nu ska jag bara va resten av dagen och inte tänka på skola.. Eller kanske öva lite på redovisningarna förresten ;) hehe..


Härligt!

Vimmerby istället för Västervik

Kom en bit med skoluppgifterna igår så två är avklarade och klara att skickas in, den sista lite större ska jag försöka mig på idag. Blev dock inte västervik idag när vi såg att det faktiskt var öppet i vimmerby, så himla skönt att slippa de 6 milen extra enkel resa! Var i alla fall där inne vid halv tolv och en läkare konstaterade att det faktikt inte var lunginflammation utan att det var något virus och det onda vid lungan var någon muskel eller något som blivit väldigt öm och påfrestad när jag hostat så mycket. Fick i alla fall med mig en stor flarra hostmedicin hem och så extra stark nässpray och mer hostmedicin som jag kan hämta ut på apoteket. Hoppas verkligen detta hjälper nu så jag blir frisk någon gång, orkar inte vara sjuk mer "/

Mamma som var min chaufför tyckte vi skulle ta en sväng till kvantum med så det blev det, och visst har de lite roliga saker där nu.. Köpte bl.a. två fina matlådor som faktiskt heter elin, det ni ;) Sen blev det lite annat smått och gott också.



Nu blir det nog lite matlagning i form av kyckling och ris och sedan pluggande resten av dagen :)


Alla möjligheter

Då var frukosten intagen och sambon är på jobbet sedan några timmar så nu har jag väl ändå alla möjligheter att komma någonstans med pluggandet? Måste få det gjort! Får nog slå en pling till min fina mamma sen med och be henne vara bud och åka och köpa ny hostmedicin till mig, vill inte ge mig ut i -14 och behöva cykla i kölden.. Känns som det är ganska viktigt för nu har jag fått ont på ryggen också så skulle inte förvåna mig om det är någon lunginflamation jag åker på nu med, när ska det ta slut? gaaah!

Hade i alla fall en trevlig kväll igår, det blev inga kalashattar eller strutglass som Alfons hade men en smarrig varm smörgåstårta och en vanlig tårta fick vi och det var inte fy skam det heller :)

Förstör för mig själv..

Så härligt att jag förstör för mig själv genom att inte plugga när det faktiskt finns tid för det, kommer få sitta resten av helgen med skiten men det är ju mitt eget fel så är väl inte mycket att klaga över?  Kan ju i alla fall hoppas att det släpper i bihålorna för just nu är det helt igentäppt och det känns som en bihåleinflamation är på gång. Håller tummar och tår för att jag ska klara mig och kalasar lite ikväll istället, svärmor som fyller år.


Jag tror det är ett sånt här kalas jag ska på ikväll, med balonger och strutglass.. Eller så blir det lite lugnare, trevligt oavsett :)

Dagens inköp :)


Försöker bli frisk med ett varmt bad med radiobadankan ;)


RSS 2.0