Trött lördag..

Är trött och har ont i halsen, det får jag ju inte vara idag, har ju massa jag måste fixa plus att jag egentligen skulle behöva plugga hur mycket som helst! Aja måste städa detta ställe nu sen får jag vila lite och sen plugga en stund och efter det kör vi på fest! takida ikväll vilket säkert blir jäkligt kul bara jag hinner vakna tills dess ;) Hehe

Fredag

Sitter i soffan och har läst en stund nu medans Fredrik och Louise fortfarande sover.. Ser ut att bli fint väder idag så tänkte vi skulle gå ut och plocka påskris och ha det skönt! :) Får se vad mer vi hittar på..

Produktiv dag!

Hunnit med mycket idag eller rättare sagt kommer hinna med.. Klippning på förmiddagen, åkte till skolan och hade seminarie är nu på väg hem sen blir det att handla lite snabbt och efter det kommer Louise som ska sova hos oss inatt och vara imorn :)

För mycker på gång...

Usch! Har alldeles för mycket planerat för att hinna plugga tillräckligt till tentan, känns inte alls bra "/ Sen hade det ju varit smidigt om man inte hade behövt göra vissa andra saker men verkar inte som jag slipper dom, mina försök har inte lyckats..

Så typiskt mig...


Måndag & sommartid

Idag har jag:
* Har haft en intressant dag i skolan med föreläsare från verkligheten (om man nu kan uttrycka sig så) 
* Träffat Jannie (saknad tjej detdär)
* Läst lite på balkongen
* Insett att sommartid är underbart eftersom klockan är halv 7 och det är ljust!

Imorgon fortsätter vi på liknande spår..

Hade även en bra kväll igår, promenad med Emelie och korvgrillning på balkongen, mys! Nu ska jag fixa lite mat sen får jag nog fortsätta läsa, kommer aldrig bli klar innan tentan .....

Dagens fix och trix..


Söndag

Efter en dag som blir en timma kortare sitter jag nu på balkongen och njuter av eftermiddagssolen och en inte fullt så härlig bok ;) Har planterat lite blommor idag och så resten av dagen har vi varit på kalas för Fredriks morfar, om en stund blir det att träffa Emelie. Det var alldeles för länge sedan sist så det ska bli kul :)

Premiär

Nu är det grillpremiär hemma hos oss, lyktan som jag köpte idag är tänd och våren är verkligen på gång när man kan sitta ute utan att frysa :)


Dagsfärd

Då var man snart hemma efter en dag i Västervik. Har blivit en hel del handlat och jag är nöjd med att få hem lite kläder och saker till balkongen :) Enda som vi inte köpte men ville ha var bord och stolar till balkongen för att de var slut i affären men det får vi ta en annan dag :)

Pannkakslunch på balkongen :)


Fredag

Gött! Nu är artikeluppgiften klar, får se ifall den duger men det märks på torsdag. Nu ska jag städa, äta lite mat och åka och göra ett ärende sen blir det bilen ut till vena och träffa Cornelia.. Fin fredag det må jag säga! :)

Frukostplugg vid barbordet :)


I solen

Sitter på balkongen och njuter med en glass i handen efter en dag med de små barnen. fin fint! 


Jobb

Blev visst lite jobb idag, dags att åka bort till oredan och va med de minsta barnen idag :) Sen måste jag verkligen plugga...

Promenad i vårvädret i Jernudda.


21 Mars

Det märks att det var vårdagjämning igår, vaknade av att solen sken vid halv sju idag  och då har vi eftermiddagssol i sovrummet. Men det är skönt, man blir lite piggare av ljuset men får nog börja dra ner persienen nu om man ska sova lite längre. Dags att gå upp nu för att ta tåget vid 10 och ha seminarium i eftermiddag ;)

Färdiglyssnat!

Boken är färdiglyssnad, uppgiften skriven så pass att jag kan använda den även om det inte skadar att utveckla lite och nu är det dags för matlagning. Idag är det ett nytt recept som ska testas, kyckling-allt-i-ett heter det, hoppas det är smarrigt! :) Försöka fixa något roligt till bror med, han fyller år idag så ikväll blir det kalas!


Min fina bror och Mira :)

Tavlorna på plats!


Lyssnandets gåva

Dagen spenderas med att plugga, en bok som ska läsas men jag hittade den på ljudbok så idag lyssnar jag istället för läser, får se ifall man kommer ihåg lika bra men det är ganska skönt att kunna pyssla med annat under tiden och till och med vila medans man ändå pluggar, förutom att jag måste var uppmärksam och anteckna ibland ;) Skönt att slippa den där huvudvärken man alltid får när man suttit och sträckläst en bok på en dag..

Kan ju också meddela att vädret är bättre nu, solen skiner och snön är borta även om det fortfarande blåser..

Helt plötsligt..

.. går regnet över till snö och vinden tar i. Det blir dålig sikt och vinter igen. Gatorna är ju sopade och jag har ju invigt vårjackan för i år, det skulle ju inte bli vinter igen nu? Det går åt fel håll, efter våren kommer inte vintern! Usch!

Lördagsmums :)


Lördag


Dagen började bra, jordgubbar och mjölk till frulle..


Sedan blev det en sväng till stugan, tog dit lite fönster som vi ska sätta på altanen och så grillade vi lite korv :)


Henke och Angelica


Sötisen Leia var så klart med!

Det var denna dagen det.. Igår hann vi med en sväng till Vimmerby och så lite bio på kvällen. Svergepremiär av Kvarteret skatan var det vi såg, ganska bra faktiskt, många skratt blev det i alla fall! :)

Vaken

Ligger i sängen och funderar på om jag ska gå upp nu eller ligga kvar ett tag. Vaknade som vanligt när tidningen kom runt 6 (konstigt att den fortfarande kommer, skulle slutat för 2 veckor sedan) kunde inte somna om sen så kanske skulle gå upp nu? Läsa lite eller något, passa på när man faktiskt är relativt pigg ;)

Hoppsan?!


På plats!



Nu är bordet på plats tack vare att min underbara bror kom och hjälpte mig sätta upp det :) Nu ska bara tavlan med den vita ramen flyttas lite och få en kompis bredvid sig sen tror jag faktiskt vi är nöjda med lägenheten..

Var ett oväntat stort paket att få hem på cykel :) Men bra blev det på!

Men oj vilken smutsig spegel!

Helgen i bildform

Nu börjar helgen lida mot sitt slut men lite har jag i alla fall hunnit med :)


Bowling med min familj och lite käk hemma hos mamma och pappa efter. Var för övrigt andra gången mamma bowlade i sitt liv men tyckte det gick ganska bra för henne, förutom att klotet rullade så sakta att det knappt kom fram ;)


Jag har varit målarmästare och jobbat på vårt barbord som har fått sig några strykningar, har fortfarande en strykning kvar.

Jasse och jag hade lite mellomys igår, lite kex och annat gott framför finalen av melodifestivalen och så klat vann rätt låt :)


Jag fick order om att jag skulle göra mycket köttfärssås så att vi kunde frysa in också så idag blev det ett rejält lass, 4 liter sammanlagt som blev 12 potioner varav 10 matlådor.. Nu klarar vi oss ett tag ;) haha...

Nu tror jag vi styr ut till fredriks föräldrar en sväng och sen får det bli hem och läsa lite..

Helg

Arbetet skickades in igår kväll och jag tog helg redan vid 10 idag då vi bara hade en morgonföreläsning idag. Är ändå väldigt trött efter en tidig morgon och stressig vecka men nu ska vi städa färdigt här hemma sen får det bli en sväng till affären för att fylla kylen och så laddar vi inför bowling med min familj ikväll :) Blir nog bra det!

Uppe med tuppen

Solen håller på att gå upp bakom husen och jag sitter i köket och skriver på arbetet som skulle ha lämnats in igår. Har suttit här sedan halv 7 och har faktiskt skrivit en del, konstigt att jag oftast presterar bättre tidigt på morgonen och när jag har lite press. Sen är ju frågan hur bra det blir men får ju i alla fall ner mer ord i dokumentet än vad jag fick under gårdagen.

Tog en paus igår och åkte och slipade ett bord hemma hos mor och far, kände att jag inte skrev något i alla fall och behövde tänka på någonting annat så nu är barbordet slipat och så ska jag försöka måla det några gånger i helgen med så kanske vi får upp det i början på nästa vecka :)

Snart dags för lite frukost sedan blir det att åka till skolan vid 10 för ett segt eftermiddagspass, hemma igen vid sex..


Typiskt!

Även att jag blev motiverad igår så flödar inte texten.. Det går så himla sakta framåt så att bli klar idag känns nästan omöjligt. Får försöka men troligen får jag nog göra klart det imorn eller på fredag.. Tänkte säga typiskt mig, fast jag brukar alltid skicka in i tid men är nog lite typiskt mig att må så dåligt över detta elände till arbete, för det är precis vad det är!

Åter till skrivandet av en mening i halvtimman typ....

Påmind

Skönt att bli påmind om varför man tragglar med alla dessa uppgifter som hör skolan till, nu har jag lite mer ork och motivation till att plugga. Tack underbara barn för idag! :)


En glad liten tös, Fredriks brorsbarn Louise :)

Inte som planerat

Tanken med dagen: Gå upp tidigt och plugga järnet!

Så blev dagen: Gick upp lite skapligt, jobb på min gamla praktikplats mellan 9 och 13 (kunde ju inte säga nej till att få träffa dessa underbara barn) hem och plugga järnet!


Måndag

Idag har jag:


Haft redovisning på förmiddagen.


Varit och slösat pengar på ikea.


Det var Michaela jag gick med på Ikea och så blev det en massa prat på vägen hem med. Fint!

Nu ska jag krypa ner i sängen och värma mig hos min finaste, på återseende!

Nattgäst

Sluter nu ögonen efter en dag med Josefina! En lång promenad, matlagning, ätande av massa godsaker, melodifestival och Donky kong har vi hunnit med. Får se vad morgondagen har att erbjuda :) God natt!

Kökets godsaker..


Sista uppgiften denna kurs.

Då var det torsdag och det är dags att sätta igång med skrivandet av delkursens examinationsuppgift, vore ju skönt om man kunde komma en bit idag och imorgon så man inte behöver jobba så extremt mycket med den på tisdag och onsdag som lärarna egentligen säger att vi ska.. Inte helt omöjligt att det blir någon vända bort till mamma och pappas garage med och börja slipa lite på vårt barbord som jag sedan ska måla, men vi får se hur det går med pluggandet i första hand ;)


RSS 2.0