Härligt!

Åh så härligt det var ute.. Blev en runda på ca en mil och jag fick se delar av hultsfred som jag aldrig sett tidigare, vilket verkligen inte sker varje dag! ;)

Nu ska jag ha en riktigt skön kväll och sova så länge jag känner för imorgon - fint! Tänkte jag skulle försöka skriva lite imorn som jag har gått och klurat på ett tag, och kanske lägga upp en del bilder.. Men det är klart, om det blir fint väder kanske jag inte är så intresserad av datorn, vi får se helt enkelt!

Lov

Helt underbart att ha sommarlov nu! Älskar tanken på att slippa åka tåg till kalmar på tre månader, tre hela månader !!

Nu ska jag byta kläder och sen ge mig ut på en liten cykeltur med jasse i den 25 gradiga värmen såhär klockan 20 på kvällen.. Bra start på sommarlovet :)


På väg hem..


Uppskatta livet..

Sitter under en filt och tittar på en sorglig men ändå fin dokumentär om en liten tjej med hjärtfel.. Konstigt att man inte uppskattar sitt egna liv förän man ser på sånt här.

Idag har jag träffat min studiegrupp på förmiddagen och hann även med en sväng på stan.. Har även jobbat lite på brännan och varit med mamma och köpt blommor :) En sväng till henke och angelica hann vi också med och gu så duktiga de är min bror och svägerska, de ligger i och fixar och det blir jättefint! Måste ju då säga att min andra bror  och svägerska inte heller är så dåliga, de ligger i de också och det blir fint även där ;)

Egentligen borde jag väl sitta och öva på vår redovisning just nu för imorgon är det ju faktiskt upp till bevis! Heja Heja!

Smarrig kvällsmat! ;)


Käk på Linne' sen en sväng till stan innan jag åker hem :)


Älskar dig <3


Släktens helg

Har spenderat denna  helg i släktens tecken, om man nu kan säga så.. Igår var det en heldag med morbror och hans familj och mina bröder och idag har jag varit med fredriks släkt då vi har varit på konfirmation för två av hans kusiner..

Nu går jag in i sista veckan för denna termin och går i skolan imorgon och på tisdag.. Imorgon ska vi spendera dagen med att opponera på en annan grupps arbete och öva på vår redovisning och på tisdag är det upp till bevis då vi ska redovisa.. Sedan har jag sommarlov, hur fint är inte det då...? Gutt!

Nu ska jag försöka läsa igenom opponeringsarbetet och sen blir det att sova.

Varit på konfirmation idag ..


Paj

Maten är intagen, har haft min älskling här en stund och pajerna är klara, jag tror i alla fall att de blev ätbara även om jag gjorde smuldegen "på en höft" ;) Fredrik åkte nyss iväg på hans mammas mc för att besiktiga den men tycker synd om honom för precis när han åkte så kom det världens regskur och jag tyckte jag hörde åskan nyss.. Men regnet har slutat nu så jag hoppas han klarade sig undan ganska bra :)

Förresten det där med stenen lyckades nog, färgen var torr och jag kunde skriva på den. Tänkte visa en bild sen.


Du har väl inte glömt..?

Ni har väl inte glömt att det är mors dag på söndag va? Det har inte jag i alla fall så har varit och köppt en fin blomma och så tänkte jag göra något extra med den så jag skulle skriva på en sten tänkte jag. Dock var det inte lika lätt som jag tänkte eftersom penseln var alldeles för stor så målade hela stenen istället, hur detta blir väntar jag spänt på eftersom det var vanlig färg som är till för trä jag använde, kan gå hur som helst med det där ;) haha!

Har lovat mammsen att jag ska göra två stora rabarberpajer också för imorn ställer vi till med stort kalas då min morbror med familj kommer hem och så kommer mormor och mina bröder med flickvänner så klart :) Eftersom göteborgarna (morbror med familj) ska sova här har jag bäddat ur min säng nu och sover hos min pojk i helgen..


Har ju glömt att visa mina klockor som jag beställde från tradera för ett tag sen. Lite roliga såhär till vardags ju :) Köpte en vit med svart urtavla också..


Blev visst ingen..

Ligger i sängen och skriver lite med bästaste jannie, är lite trött så ska nog snart krypa ner och sova :) Blev förresten ingen resa bokad, jasse ångrade sig så där sparade jag de pengarna, dock missade jag en härlig upplevelse.. Samtidigt slipper jag ju i alla fall ha dåligt samvete över att jag inte är hemma på fredriks kalas och 20års dag så det är väl fördelen med att stanna hemma.. Aja inte mycket att gör åt det..

Sommarklassiker, rabarber med socker ;)


Segt..

Känner mig väldigt tom och lite förvirrad just nu men hoppas det försvinner snart.. Blev lite torsdags-taco idag, var så sugen på det ;) Nu har jag precis lagt i rena lakarn i sängen så nu skulle jag försöka städa rummet med hade jag tänkt.. Tråkigt men det måste göras!

God förmiddag!

Torsdag idag och jag har faktiskt hunnit med en del trots att klockan bara är halv elva och jag gick upp för två timmar sedan. Skulle försöka hinna städa lite idag med och förhoppningsvis boka en resa? Hoppas på det i alla fall :)



Bjuder på en bild från i fredags!

Nu ska jag gå och hänga ut mina lakarn och sen fixa med lite av varje. Ha det fint!

God kväll!

Har hunnit med en promenad med jasse  ikväll, och så har vi suttit och kollat på lite resor så förhoppningsvis kommer vi iväg på en härlig resa! Nu sitter jag och tittar på min favoritserie Grey's Anatomy, det är den enda serien som jag verkligen inte vill missa i tv-tablån annars har jag nog faktiskt inget som jag följer speciellt noga ;) Måste säga att det är skönt att inte följa så mycket som jag gjorde för några år sedan, tar ju upp en massa tid bara.. haha!

Klarade artduggan idag förresten, himla gutt! 18 av 20 poäng dessutom, så det det känns toppen nu. Bara en redovisning med opponering kvar nu sen tar jag sommarlov från 1 juni. Längtar!

Utvilad

Frukosten är intagen efter en natt med över nio timmars sömn, himla gött! Sitter och slösurfar nu innan jag ska trampa ner till stationen för att ta tåget till skolan.. Måste först gå och hämta min cykel som står vid skolan och sedan ska jag cykla ut till Stensö för artdugga.. Behöver nog plugga hela vägen på tåget idag, har varit lite slö med det där men jag tror i alla fall att det kommer gå bra :)


Trött, jo tack!

Tänkte precis fråga mamma om man får gå och lägga sig sähär tidigt men jag tror man får det va? ;) haha, är inte van vid att vara megatrött redan vid nio så då kommer sådana knasiga frågor upp..

Har haft en kul dag med klassen idag och imorgon är det upp till bevis med alla dessa arter.. Återkommer imorgon med lite om denna dag och såklart hur det går på artduggan.. Nu tror jag faktiskt att jag kryper ner i sängen och sover väldigt många sköna timmar! :)

Kom igen!

Klockan är sju och jag har varit hemma i snart fyra timmar och visst har jag plockat undan en hel del grejer och så men jag måste ju plugga med!! Nu blir det marsch in i duschen, äta lite sen plugga stenhårt på de sista växterna och djuren som inte riktigt sitter än.

På väg hem efter en rolig dag i lite mindre roligt väder.


Sitter på tåget med denna cooling ;)


Nu står gummistövlarna och väntar på mig!

Nu är maten fixad (pannkakor), väskan packad och gummistövlarna framställda inför morgondagens äventyr i skolan. Vi ska paddla kanot vilket jag hoppas kommer bli himla kul för det var många år sedan jag gjorde det sist. Hoppas hoppas på att vi får fint väder, tycker jag har hört att vädret kan bli lite osäkert, men får hoppas på att det blir lika fint som vi hade förra veckan när vi var på svinö och på öland.. Är ju faktiskt ute mycket nu med skolan, ska ju ut en sväng på onsdag också, men då är det för att vi har prov.. Fast jag måste säga att det är himla kul och skönt att komma ut från de tråkiga föreläsningssalarna och göra lite praktiskt :)

Nu ska jag hoppa in i duschen och sen blir det sängen ganska tidigt eftersom jag ska med det tidiga tåget imorn så klockan kommer väl ringa runt 05.20 eller något, längtar såå(!) efter att gå upp tidigt ;)

Jag har en sån där...

Jag har en sån där "jag-skiter-i-hur-jag-ser-ut-dag" idag och det kanske jag har ofta men idag är det ganska illa... Ett par gamla knälånga piratbyxor i jeans och strumpor till det.. Upptill är det väl inte så illa kanske, ett ganska fint men för stort linne och en kofta.. Och så klart den klassiska hängiga tofsen och lite gammal maskara under ena ögat.. haha! Får verkligen hålla mig inne idag!

Med tanke på dagens snygga stil kom jag på att det nog var dags att byta profilbild här.. Den jag har är nog ganska exakt ett år nu.. Kan ha blivit någon bra bild i fredags så jag får kolla lite närmare på det senare!

Nu åter till blommornas värld - Yeeeey!

Konstigt inlägg

Som vanligt så är jag en himla dålig helg-bloggare, men vad gör det? för på helgen ska man ju inte sitta vid datorn och dega..

Jag har visserligen inte gjort så jättemycket som är så vettigt i alla fall men en runda ut i skogen, lite solande och kalas för pappa har jag i alla fall hunnit med :)

Idag är en härlig dag, ont i magen och halsen.. Heja! Nu ska jag fortsätta med pluggandet på alla djur och växter för på onsdag ska de sitta i skallen! så det så!


Galet konstigt inlägg detta blev men det får väl bli så ibland..

Det kan ju faktiskt vara ganska mysigt att plugga så här på morgonen ;)


Pluggar växter medans svärmor och Louise planterar ;)


Leker fotograf med Leia i trädgården ;)


Oväntat besök

Maten intagen och så fick jag oväntar besök av leia fisen :) Nu blir det bus med henne och kanske en promenad sen med!


Fredag

Då var det fredag och helg, härligt!! :) Idag måste jag däremot ta tag i dessa arter som ska pluggas in tills på onsdag.. Kommer inte gå bra men måste traggla med detta nu, är ju mitt eget fel att jag lagt det bakom mig och inte pluggat så mycket innan..

Bjuder på en lite söt bild på bror och Leia.

Stora vovar måste ju också få gosa i famnen ;) haha!

Ne om jag skulle ta tag i plugget nu..


Vill

Har legat och tittat på resor större delar av kvällen.. Hoppas bara på att det blir av :)
Natti!

Svinö och Jordtorp

Som jag pratade om igår så hade vi en heldag ute igår. Vi var på svinö som ligger precis vid/under ölansbrons fäste på kalmar sidan, sedan åkte vi över till öland och jordtorp som ligger vid algutsrum.. Det blev en heldag ute i fint väder med mycket hovande och tittande på växter och djur.. Tänkte jag skulle bjuda på lite bilder!


Vid Svinö. Hade underbart väder hela dagen!


Marie testade vadarbyxorna.


Stek i solen under lunchen. Marie, Amanda och Linda.


Hovade i en damm vid Jordtord, hittade massa äckliga djur, bl.a. iglar!


Och så en liten groda i vattnet.

Jätteskön dag där jag även fick prata liten stund med michaela som också var där.. När jag åkte hem på tåget var jag skapligt trött och kände att det hettade i ansiktet efter en heldag i solen :) Fint!

Hemma från en långpromenad med Leia och jasse! Nu blir det mat :)


Torsdag

God morgon tänkte jag säga men insåg att klockan var tolv så god förmiddag/middag eller vad man säger ;) Jag sitter här och lyssnar på en lista på spotify som bror gjorde för att visa mig hur mycket bra band som kommer till festivalen så att jag skulle gå.. Men hittills har jag inte precis hört något som lockar sådär mycket så vi får väl se hur det blir med den saken ;)

Var och hämtade lilla Leia fis förut, så hon kommer hålla mig sällskap idag. Blir nog en promenad med henne och jasse sen om någon timma.. Har även tagit mig i kragen och vågade ringa (har telefonskräck) till telia för att beställa surf till mitt abonomang och så fick jag spotify premium i ett halvår med, fint!

Tänkte berätta lite om gårdagen med lite bilder och sådär men det kommer lite senare under dagen.

Trött efter en heldag ute! Återkommer imorgon :)


Myskväll, morgonrock och gosstrumpor! Nu säger jag god natt! Puss


Klart arbete!

Är en trött elin som ligger i sängen och glor på tvn nu.. Idag har jannie och jag bakat en liten sockerkaka sen gjorde vi klart det allra sista på vårt fältstudiearbete med redovisning så nu är det inskickat, mer än en vecka för tidigt.. Snacka om gutt!

Kom hem efter sex så efter lite mat blev det dags att fixa inför morgondagen, en pastasallad och en packad rygga för en utedag i skolan imorn.. Lite svinö och så öland!

Nu ska jag hoppa in i duschen sen slappa resten av kvällen, tidig dag imorn ;)

Sista grupparbetet

Frukosten är intagen och väskan är packad efter en lugn och skön morgon.. Nu cyklar jag snart ner till stationen för sista dagens grupparbete för denna termin, härligt att sommaren snart är här!! :)

Även idag kommer vi infinna oss hos jannie och jag fick en order om att ta med en sockerkaksform så vi ska nog få lite gott fika även idag ;) hehe!
Ha det!

En unge i minuten

Åh vilket bra avslutningsavsnitt av en unge i minuten, så läskigt men ändå så underbart! Man blir både skrämd och sugen på en liten bäse men det får allt vänta några år till.. Man är ju trots allt inte så gammal än och så hade jag tänkt bli klar med skolan och skaffa ett jobb först ;) Får hoppas att några andra nära släktingar eller vänner får en liten som man kan få pussa lite på, perfekt lösning på problemet.. Så nu hoppas jag på en babyboom, haha! Puss puss


Titt vilken gosing! men du lilla bebis får allt vänta ganska många år för min del ;)

Måndag

Det blev en lång dag idag, kom hem från skolan vid sex och sen åkte vi direkt ut till alle och lisa som kom hem från en veckas semester i grekland.. Var himla länge sedan jag var där nu så det var kul att få se vad som hänt sedan sist, fint blir det i alla fall :)

Blev lite gottis idag, jannie bjöd på kladdkaka när vi hade grupparbete och förut tog jag lite rabarberpaj som blev över från helgen, smarrigt!

Får se ifall jag hinner med en promenad imorn igen, skulle ju behövas och det är himla skön start på dagen! Blir i alla fall skolan imorn, tåget vid tio och så hemma till sex ;) Hörs!

Morgonpromenad

Kom hem från en riktig långpromenad för en stund sedan, har precis ätit frukost och nu sitter jag och skriver ut lite papper.. Måste skynda mig in i duschen nu för jag ska med 10 tåget för en dag med grupparbete.. Hemma ganska sent ikväll skulle jag tro..
Ha det!

Resa

Har suttit och kikat på resor ikväll, himla sugen på att få inviga min fina resväska när terminen är slut! Det är inte helt omöjligt att det blir en sista minuten sen i början på juni :) Funderar på vart, men Grekland ligger ganska högt på min lista, ser ju  så himla underbart ut!



Såhär fin är min väska! Måste ju få använda den någon gång ju..

Helgen

Det blev visst dåligt med bloggande denna helg men så kan de ju bli, kan ju inte hänga framför datorn jämt.. Igår var vi som sagt på kalas och åt godsaker och såg en Louise som inte kunde släppa blicken från sin trehjuling som hon fick av Mattias och Michaela :)

Kvällen spenderades med att äta grillat och se på melodifestivalen, hade tänkt skriva på att jag trodde Saade skulle komma på mellan 5 och 15:de plats men vad hände, jo han låg etta bra tag först och kom sedan 3:a, inte illa.. Det trodde jag inte!

Idag skulle Fredrik och jag åka till Virserum och hämta ett paket som enligt avin skulle finnas där..... Konstigt tyckte vi men åkte dit. Fanns det något paket? Nää det var ju på ica hemma... Blev ju ännu roligare när bilen strulade, men men alla dagar kan inte vara bra!

Ha en skön söndag på er!

kalas

Dagen har spenderats i jernudda hos min pojk, umgåtts lite med svägerskan och sådär :) Snart blir det att åka till hultsfred för kalas för svägerskan Elin som fyller 23 och lilla Louise som fyller 2!

God natt på er!


Gillar mitt hår idag :)


Skön fredag

Sitter och äter pingvinpastieller och njuter även idag av att ha sovmorgon, så himla skönt! :) Ska snart hoppa in i duschen och sen blir det en riktig frukost. Dagen kommer nog spenderas med att plugga arter, en promenad och sen umgås med min fredrik. Låter som en bra dag för mig! Kram

Promenad

Har hunnit med en promenad med jasse ikväll, åt precis lite och nu ska jag mysa framför melodifestivalen :) Go kväll!

Skön dag!

Idag har det varit en bra dag! Jag har hunnit med en hel del, samtidigt som jag har tagit det ganska lugnt.. Går det ihop? ja tydligen gör det de..

Började med en lugn och skön morgon, mys framför tvn och sådär, sen blev det tvätt av mina lakarn som nu hänger i solen och torkar, städat rummet, fredrik var här en sväng och jag har plockat undan varma vinterkläder och tagit fram de lite svalare sommarkladerna och så avslutade jag med att käka och lösa sudoku.. Helnöjd faktiskt.!

Nu tänkte jag plugga lite på de där fåglarna... pust! haha..
ha det!

Bort med varma vinterkläder och fram med sommarens härliga plagg!


Mysig frukost på altanen :)


Lång dag

Blev en lång dag i skolan idag, hemma vid sex. Var väldigt länge sedan jag åkte vid sju och kom hem vid sex, har haft så mycket halvdagar den här terminen.

Efter att ha suttit inne i ett grupprum på universitetsbiblioteket i tre soliga heldagar så kännar man att det vore skönt att vara lite ute och lapa sol men samtidigt är det himla skönt att vårt arbete med 20 sidor text och sammanlagt 31 sidor med alla bilagor är klart.. Lite småpill kvar på det sen är det bara att förbereda den muntliga redovisningen och vi är klara! Underbart! Nu gäller det att plugga till artduggan med....!

Nu är det snart dags för grey's och imorn blir det en dag med fix hemma :)

Klara

Glömd matlåda och 31 sidor arbete är väl vad jag kan sammanfatta dagen med. Nu blir det en tur in till stan och sen hem med tåget vi halv 5.

Puss o kram

Löparrundan gick ganska bra. Nu sitter jag ute i värmen och tar det lugnt, tittar på vårt fina träd ;)


Hemma

Har nu hunnit med lite småsaker som var tvungna att göras och ska nu snart ut och springa.. Var aldrig ute igår så måste nog idag ;) hehe.. Det får bli om tjugo minuter eller något!

Paus

Sitter i skolan och har grupparbete även idag, just nu har vi en liten paus och jag äter zooapor :) hihi!

Godaste

Sitter och äter upp de sista helt underbart goda vindruvorna som blev kvar från i lördags :) Ser lite på tv och sen vid nio blir det att zappa mellan en unge i minuten och trinny och susannah stylar om sverige .. Så ser min kväll ut.

Puss och kram

Helgen

Nemen titta nu är bloggen åter i funktion efter att det inte har gått ladda upp inlägg, men så härligt, nu fungerar det igen :) Hade kanske inte blivit så himla mycket mer bloggande i helgen men något mer än det lilla bildinlägget i lördags hade jag ju tänkt mig men så kan det gå när inte tekniken fungerar som den ska..

Helgen spenderades med min pojk, vi tog det ganska lugnt, åkte lite moped och motorcykel, inte så mycket att skriva om. Igår kväll bakade jag en himla massa, det blev två satser brödbullar, två satser sega muffins och två satser bärkaka så det spenderades många timmar i köket igår kväll.

Denna dag har spenderats med gruppen då vi håller på att skriva på ett stort arbete, det kommer vi sysselsätta oss med i alla fall imorn och på onsdag och så några dagar nästa vecka också..


Jag tog med mig några av brödbullarna och de andra lite pålägg så vi fick gott förmiddagsfika idag :)

Nu kanske, kanske, kanske jag ska ut och springa, skulle ju vara bra men är inte så sugen på det.. Vi får se!

Testar

Detta är ett litet testinlägg för att se om bloggen fungerar nu igen..?

Puss puss


Sitter i solen hos Fredrik och pluggar fåglar ;)


Klarade tentan !

Måste säga att denna dag har varit helt okej, var ju ute och kollade på växter med skolan på förmiddagen så några av dem känns ju lite klarare nu i alla fall. Fick även tillbaka en del an tentan vi skrev för en vecka sedan och jag klarade den, var bara ett poäng ifrån vg så det känns lite surt när man är så nära men samtidigt är jag väldigt glad att jag klarade den.! :) Nu väntar jag bara på den andra halvan av tentan och hoppas väldigt mycket på att jag klarar den så jag slipper omtenta i början på juni.

Nu ska jag snart åka ut till min älskling och spendera kvällen där :)
Kram på er!

Sitter på storken, snart dags för exkursion på stensö!


Kärlek

Fredrik och jag är nog egentligen inte så romantiska, vi planerar inga hemliga äventyr eller ger presenter till varandra bara sådär. Men han gör en sak som jag tycker är himla mysigt! Om han hittar en låt som han tycker har en fin text och liksom passar oss skickar han den till mig på spotify.. Alltid kul att lyssna på låtarna för de betyder verkligen något :) Det tycker i alla fall jag är romantiskt.


Min älskling och jag för snart två år sedan.. ♥

Trötter

Är en tröttis elin som sitter här nu, blev väl lite lång dag igår men det får man ta!
Blev som sagt en sväng till skolan idag men kom hem redan vid två så det var skönt. Orkar inte riktigt skriva något vettigt så laddar upp den bilden vi tog hos svenska spel igår :)


Vårt lag: Lisa (brorsans tjej), Lena, Jag, Hanna, Tilde, Janette och Mamma :)


Nu ska jag slappa hela kvällen och det ska bli himla gutt, skulle haft en stor fet chokladkaka, helst fazers mjölkchoklad med marianne eller vanlig marabou men det går ju inte för den där dumma mjölken som är i... Blää! Får nöja mig med mina pingvinpastiller som jag har ätit på konstant i flera veckor och fortfarande har halva burken kvar av ;)

Blev buss till skolan idag, nu slöar jag på biblioteket innan jag ska träffa gruppen. Bjuder på bilder från igår också!


Hemma

Hemma från växjö nu och är skapligt trött och lite mör i kroppen med för den delen.. Imorn blir det att ta 7 tåget till skolan för att inventera växter till vår fältstudie.. Kommer vara lagom trött!

Återkommer imorgon eftermiddag!

Åker och springer vårruset!

Har precis tryckt i mig en massa mat, men som vanligt när jag äter spagetti med köttfässås så är jag hungrig redan efter en halvtimma.. Typiskt en dag som denna när vi snart ska åka till växjö för att springa vårruset, men jag tror jag överlever, vå får ju mat när vi kommer i mål, alltså vid halv åtta-tiden.

Nu är det snart dags att byta om och göra sig redo för att åka. Tror dock inte att det kommer gå så bra men man får göra det bästa av det hela! Vädret är ju i alla fall än så länge bättre än igår, ingen snö, inget regn och några grader mer än 2, hoppas hoppas att det håller i sig!

Nu får ni hålla tummarna för att jag tar mig runt på en hyfsad tid i alla fall!
Kram

Detta är vad dagens föreläsning handlar om!


Lång dag imorn!

Nu är det dags att krypa till kojs.. Imorgon blir det att åka till kalmar för föreläsning på förmiddagen sedan hem, äta lite och så drar vi oss mot växjö och vårruset sen.. Ska springa järnet dock tror jag inte att det kommer gå så bra, är ju knappast vältränad ;) hehe.. Det kalla och ruggiga vädret kommer väl inte göra det bättre, men det får gå som det går!

Det kommer bli många mil på resande fot imorn, 12x2 mil till kalmar med tåg vilket blir tre timmar och sen åka buss till växjö 12x2mil och det blir väl tre-fyra timmar eller något.. Antar att det är bästa att jag går och lägger mig nu så får vi se ifall jag hinner uppdatera imorn..

Vill iväg..!

Åh detta pissväder får mig att vilja åka utomlands!! I början på juni skulle vara perfekt! Ingen som är sugen på att ta en sista minuten då..?

Hemma från frissan nu :) kul att köra i detta fina majväder, 2 grader och snö!


Bild

Satt och tittade på lite av mammas bilder och hittade en som jag aldrig sett tidigare..
Jag, Thailand 09 -saknar detta underbara land!

Alla bilder klara

Frukosten är intagen och jag har haft en allmänt lugn och skön morgon.. Har precis skrivit ut några bilder så nu har jag satt lappar i böcker och skrivit ut bilder på de sista av de 202 arterna jag ska kunna.. Yeey! Antar att det är lika bra att börja plugga på det redan idag.. Något måste man ju ändå göra, eftersom vädret är supertrist med snöblandat regn! ;)

Skitväder!

Trotsade regnet och var ute och sprang med mamma förut, gick bra i början men sen gick det riktigt segt! men men, bättre än att inte springa alls :) Var ganska gutt med lite mat sen när man kom hem sen.. Nu sitter jag och väntar på att duschen ska bli ledig sen ska jag gosa ner mig framför tvn. Fint!

Leker elektriker och byter knapp på min lampa som var glapp i knappen..


Dagens sysselsättning.. Sätta lappar vid alla växter vi ska kunna ;)


Men va ...!

Men va ...! Det är SNÖ som faller från himeln...!! :O

Det är ju för fasen Maj!!

Måndag förmiddag

Kom hem från älskling för några timmar sedan och jag har väl inte gjort mycket vettigt sen dess, käkat frukost och kollat på tv.. Och så betalade jag lite som jag köpte på tradera igår :)

Klicka för att stänga fönstret
Köpte ett gummiskal inklusive ett skärmskydd eftersom det var billigare än bara ett skärmskydd ;) 3:- plus 29:- i frakt :)

Klicka för att stänga fönstret Klicka för att stänga fönstret
Och så blev det två klockor också, 22:-/st plus 29:- frakt/st så 102:- för båda :)

Nu tar det väl några veckor innan jag får hem dem men de känns kul eftersom jag tog sönder en av mina klockor här om veckan..

Lugnt

Är hos älsklingen och sover här inatt, blir en lugn kväll :)
Tänkte jag skulle se om jag kunde hitta ett nytt skärmskydd på tradera nu..

Att snubbla på en rot...

Som sagt gick löparturen skit idag.. Var extremt trött när jag sprang iväg och när jag stannade första gången var jag så trött att jag höll på att spy och då hade jag sprungit kortare än jag brukar.. Gick en bit, sprang igen och snubblade på en rot, aj! Skrubbsår på haka och knä och ont i tå, och händer och som sagt så repade jag upp skärmskyddet på telefonen, men tur att jag hade det i alla fall, det går ju köpa nytt för några få kronor.. Telefonen och jag blev dessutom väldigt smutsiga men men, måste ju vara glad att jag inte stukade mig eller något för då hade det nog varit omöjligt för mig att springa vårruset.. Lite skrubbsår läker ju ganska fort trots allt! :)

Nu tänkte jag att jag skulle sätta igång med pluggandet av alla djur- och växtarter vi ska kunna till duggan om några veckor.. Sätta små lappat i djur-, fågel- och växtböckerna.. Är ju trots allt runt 200 arter vi ska kunna..

Dagens löpartur gick..... Åt helvete! Skrubbsår på haka o knä o repa i skärmskyddet på telefonen..


RSS 2.0