När kroppen säger stopp!

Vad ska man göra då?

Varning för ett inlägg med bara massa klagande, ett sånt jobbigt inlägg som man egentligen inte orkar läsa, så är du inte sugen på det kanske det är lika bra att sluta läsa redan nu..

Jag funderar på varför min kropp har valt att stanna upp och ge mig denna jäkla influensa eller vad det nu är..  Har haft över 39c i feber i flera dagar och så lite lägre i några dagar till, har haft världens eländigaste hosta sedan i tisdags och jag är nu totalt slutkörd. Det finns liksom inga krafter kvar, orkade knappt plocka ur diskmaskinen förut och hur ansträngande är det? Om jag inte ens orkar det hur ska jag orka att bli frisk, kunna kämpa mig bort från denna skiten efter en vecka med basilusker i kroppen?

Det är hur mycket som helst att göra i skolan och jag missar en massa.. Känns inte så himla bra om jag ska vara ärlig, nu behöver jag faktiskt bli frisk, kom igen nu du som sitter på molnen och dinglar med benen, kan du inte visa att du finns?

Sen kan det ju kännas lite dumt av mig och sitta här och klaga över något som faktiskt kommer gå över förr eller senare när det är så många som har sjukdomar som de får stå ut med hela liver eller kanske till och med tar livet ifrån dem, men jag sitter här i min bubbla och tycker synd om mig själv och det måste man faktiskt få göra ibland även om det finns de som har det så mycket värre.
Nu få jag nog försöka plugga lite, det måste ju göras även om man är sjuk..

Ibland ångrar man..

Ibland ångrar man sig för vad man har valt att göra med sitt liv, just nu ångrar jag att jag började på universitetet. Jag ångrar inte valet av utbildning utan för att jag valde att utsätta mig för denna stress.

Just nu har jag feber, hosta och huvudvärk och ligger och fryser under en filt i soffan, mer orkar jag inte göra, om jag istället hade jobbat hade jag varit hemma för att jag var sjuk och kunnat vila men nu har jag den här stressen över en himla massa som måste göras. Det är ingen som bryr sig eller har lägre krav på mig för att jag är sjuk utan jag måste fortfarande prestera även att jag mår skit.. Dagar som denna då längtar man tillbaka till gymnasiet då lärarna förstod och brydde sig.

Härlig kväll!

Hade en riktigt härlig kväll igår med mina fina klasskompisar, eller rättare sagt före detta klasskompisar. Hade en liten avslutningsfest eftersom vi nu har splittrats till en jätteklass. Synd att vi inte träffats oftare i dessa lättsamma former för kan ju inte klaga på att vi hade tråkigt precis ;) Sussade sedan hos Amanda, hon är ju rolig hon, hon ville hellre sova i soffan så jag fick sova i hennes säng, gött!

Är lite småseg idag det måste jag erkänna men har i alla fall hunnit med lunch hos mormor och en sväng till svärisarna.

Dags att börja kämpa!

Just känner jag mig så trött på skolan, jag är extremt omotiverad till att fortsätta och vill helst av allt bara vara hemma eller möjligen börja jobba. Efter två dagar av den nya kursen är jag redan trött på den eller jag tröttnade på den redan när jag såg studiehandledningen, då ville jag helst bara strunta i den.

Allt känns så omotiverat, ointressant och onödigt, vi är alldeles för stor studiegrupp och känner mig bara trött på det även att vi inte riktigt satt igång än.. Jag vill inte men jag måste, jag bestämde mig den dagen jag började utbildningen att jag inte skulle hoppa av eller ta uppehåll om jag inte verkligen behövde det. Jag måste fortsätta kämpa, inte lägga mig ner och ge upp, jag kan jag också, bara jag vill, men finns viljan? Nja just nu så gör den inte det men jag måste återfå den, måste orka!

Idag så har mamma, jag och ida namnsdag, grattis till oss :D  http://shinelikeastar.blogg.se/
Kämpa.!


Fotobeställning






Exempel på beställda bilder, 1. Öland med skolan, 2. Grekland 3. Fotografering med Emma.

Sammanfattar det gångna året genom att beställa hem lite fotokopior som ska sättas in i album sedan :) Så roligt att ha album med bild och text att kolla tillbaka på det som varit och samtidigt kunna sikta framåt uppleva nya saker som så småningom kommer hamna i albumet.

Det vackraste


Vårfint i köket :)


Hjärtliga pannkakor av dinkel istället för vete :)


Rastlös

sitter rastlös på tåget hem efter kursens sista skoldag, vad ska man göra? räkna träd?

Lite uppdate..

Har spenderat dagen i dessa microvärmda gosingar sittandes framför datorn med skolarbete. De kommande dagarna kommer nog se likadana ut..



Återkommer när det händer lite mer än pluggande framför en dator ;)

RSS 2.0