Lite annat än böcker..

Har inte läst så mycket som jag hade räknat med, artiklarna är klara men boken är det en hel del kvar i och det får jag väl försöka ta imorn på morgonen och på tåget..

Var ute på en skön promenad förut med och efter det gick mamma och jag till Håkan och Lena för att grattulera min kusin Lina som nyligen tog sin examen som arbetsterapeft. Blev lite fika där och sen hade mamma och jag gå tävling hem, vem som kunde gå snabbast.. Jag vann och mamma fuskade och sprang ibland för att hinna ifatt mig ;)

Imorn kväll får jag förhoppninsvis se min älskling för första gången på en och en halv vecka :) mysigt att få pussas lite igen.. Lång dag i skolan imorn åker vid tio och har föreläsning mellan 13 och 15 men efter det ska vi göra grupparbete och det är mycket möjlig att jag inte kommer hinna med halv 5 tåget så då är jag inte hemma förän 8.. Oj Oj..

Snart dags att sova.
Puss puss

Läser och läser..

Wow, nu har jag i alla fall läst den engelska artikeln om förskoleklassen och klockan är halv ett.. En kort paus nu och sen läsa den lite längre på svenska.. Efter den blir det att läsa de återstående 100 sidorna i boken.. Där har ni min dag ;) haha. Kul!

Folkskygg..?

God morgon där ute i snön ;) hehe..

Här sitter jag och har precis kollat facbook och bloglovin, vilket betyder att det är dags att börja plugga.. Suck! Är dock orolig för att få den där maginfluensan som så väldigt många har fått, känns som jag har blivit folkskygg eller något för ja vill inte träffa människor för att jag är rädd att bli smittad.. haha.. ganska fånigt egentligen för det finns nog inte så mycket att göra åt det, får väl köra med handsprit ett tag och hålla händerna borta från munnen! ;)

Nej plugga var det!

missade...

Missade solsidan förut, mamma kom på det när det hade gått en kvart och då satt vi och åt ägg och räkmacka.. men vi ska nog se det nu :)

Har läst lite idag, nästan 70sidor, tänkte jag skulle läsa tio till sen.. Mormor var här förut med..
Aja,  solsidan nu..!

Sätta igång..

Nehe om man skulle sätta igång och plugga nu då..? Hade ju lovat mig själv att få lite gjort idag, men jag har ingen motivation alls! Skit..

Jag vill...!

Min jag vill lista:
1. Träffa Fredrik
2. Flytta hemifrån....!
3. Ha sommarlov
4. Resa någonstans
5. Flytta hemifrån igen..


Ensammys

Sitter i min ensamhet och kollar på fortet, äter honungsmelon och har lite ljus tända.. Mamma och pappa är visserligen uppe men det är ju ensamt utan min pojk ju! :/ Känns så ovant att inte ha honom vid min sida, uh så tråkigt att vara utan honom!!

Var ute på en proenad med jasse förut, skönt vare :) Imorn blir det nog att plugga lite..
Puss puss

Nytt i garderoben!

Mamma och jag tog en tur till vimmerby idag :) Köpte en hel del, kul! :)


Randig långkofta, Cubus 199:- (mamma köpte likadan)
Handväska, Skonisse Halva priset = 150:-
Vit o blå Bh, Cubus 2 för 199:-
Mönstrad Bh, rean Cubus 49:-
T-shirt, rean Cubus 29:-
Mörkblå jeanstights, Cubus 199:-

Supernöjd! Nya bh:ar behövdes verkligen och allt det andra var också bra :) Köpte födelsedagspresent till svärmor också :)

Nu blir det mat!

I brist på annat...

I brist på annat ligger jag och tittar på The Ana Gina Show på SvtPlay , kul är hon och smidigt att det finns på svts sida :) Saknar min älskling :(

Studentboken

Så duktig jag är! Har inte pluggat en sekund idag, inte ens försökt ;) haha.. Men i och med att ja inte kommer se fredrik i helgen så får jag väl tid så det räcker till att plugga.. Skrev i alla fall ut artiklarna som vi ska läsa.. Ett steg på vägen! :) Mamma var inte så sugen på mitt förslag att åka till Linkan men blir i alla fall en tur till vimmerby imorn!

Istället har jag styrt med detta:

Har nästan gjort klart min studentbok, hade ju skrivit i allt precis vid studenten men nu har jag satt in bilder också, saknas några bilder som jag ska fixa sen är den klar :)

Det är ett tips till alla som ska ta studenten, skaffa en sånhär bok som du, vänner, lärare och släktingar kan skriva i, sätta in bilder och bevara ett så stort minne som möjligt av studenten :) Jättekul att ha!

Klarade mig..?

En uppdatering om hur det har gått med killen som skulle söka upp mig på facebook.. Jag har klarat mig hittills! Jag bytte till en bild som inte är så lik migsjälv och tog bort ort och sådär.. Förhoppningsvis lyckades jag :) skönt!

Här kommer lite bilder från veckan som gått :)


Min bror Alle och lilla Mira, tagen i veckan nån gång <3


Soluppgång i Kalmar genom ett fönster i skolan igår.


Tagen på samma ställe som förra bilden, tyckten den blev riktigt fin :)


Soligt och fint väder igår i Kalmar, till skillnad mot i onsdags!


Frisyr

Såg lite bilder från i somras och så där då jag hade lång lugg eller vad man säger.. Har lugg nu men riktig rak lugg, haha om ni förstår, men den är lång.. Hade funderat på att klippa den men nu bestämde jag mig för att spara ut den när den ändå är så lång :)


Det är väl en hyfsad bild på hur håret ser ut nu..


Och ungefär såhär vill jag ha det igen :)


Sovmorgon

Har haft en lång skön sovmorgon idag :) eller jag sov väl inte längre än till halv nio men att sen kunna ligga kvar i sängen och se på tv är bara för gutt! tänkte jag skulle plugga lite inför nästa vecka idag så jag inte får allt tills på söndag och måndag :)

Ser ut att bli en helg utan min älskling nu, hade ju hoppats att han skulle klara sig utan att bli smittad men icke sa nicke.. Får se ifall man kan hitta på något annat kul istället, åka och shoppa vore inte fel! ;) Linköping vore fint! Vi får väl se hur det blir..

Krya på dig hjärtat ♥


Precis på gränsen

Sista dagen i skolan för denna vecka var idag, gött nu är man ledig tills tisdag :) Har haft en redovisning, slutade vid 11.34 precis då tåget gick, skojigt! ;) men de två timmarna till nästa tåg spenderade jag på stan och lite i att vänta på en lärare så jag kunde få tillbaka min tenta.. Haha, hade 9 poäng och det var g-gränsen, kände nästan på mig att jag var precis men är ju glad för att jag klarade den :)

Blev dock inte så mycket inhandlat, bara lite alla hjärtans-dag present till älskling :)

Slökväll ikväll! Gött!

Saknar..

Saknar min älskling!! Men troligen kommer jag inte se honom än på många dagar efter större delar av hans familj ligger hemma och är magsjuka och vill inte riskera att bli sjuk, går liksom inte ihop med skolan ju..

Älskar dig Fredrik! <3 Längtar till det bara du och jag så vi slipper vara ifrån varandra när någon är sjuk eller rentav bara varje vardag! Åh vill flytta hemifrån och bo med bara min pojk! :)

Blåögd..?

Idag har jag varit en sväng i Kalmar, vilket inte är så ovanligt.. Gjorde ett grupparbete med min grupp c2 :) Kom hem vid 2 och sen dess har jag bara slöat! ;) Ska plugga lite inför redoviningen av vårt projekt sen som vi ska ha imorgon..

Träffade på en man på tåget idag som tydligen också var härifrån och han frågade massa, t.ex var jag bodde, hur gammal jag var och så ville han ha ett kort ihop med mig.. Han var jättetrevlig men efteråt när han fått mitt namn som han skulle söka upp på facebook så kände jag mig väldigt blåögd!. Träffat han i en kvart och så .. Så nu har jag gjort det som står i min makt att han inte ska hitta mig på FB för jag känner mig taskig om jag ignorerar.. Hoppas jag kommer undan ...


Ett gråmulet och kallt kalmar när jag skulle åka hem, slottet på bilden..

På tal om konstiga saker, fick ett mail om reparationen av min telefon förut, dom sa att det fanns ett synligt fel på den och det var en skada vid HTC-ikonen, men kul att dom ha koll jag har en Nokia och ingen HTC :S Undrar hur detta ska gå nu då ... :O Skrev tilll dem och sa det i alla fall så får vi väl hoppas på det bästa!


Pyjamasmys

Har hunnit med en promenad ikväll, högt tempo och en relativt lång runda med musik i öronen! Skönt att rensa både energi och tankar.

Läsandet gick det väl lite sådär med men men.. Ibland kan man behöva att bara tänka på sig själv ju!



Efter promenaden stod det en soppa på spisen så det satt gott efter kylan! Grät lite till Sofias änglar och tog en varm dusch :) Nu myser jag i pyjamas och tittar på tvn, men blir nog att sova snart, skolan imorn för grupparbete!

Saknar min Fredrik som är hemma och är sjuk men förhoppningsvis är han på bättringsvägen :) däremot kommer jag nog inte vilja åka dit på ett tag för nu var de flera som var sjuka och jag vill verkligen inte bli smittad nu! Har klarat mig relativt länge nu så hoppas, hoppas att jag klarar mig nu med! :)

Nu blir det sängen! ;)

Ett litet snabbt inlägg..

Och så fastnade man framför datorn igen.. ovanligt? ne inte speciellt! Nu ska jag sätta mig och läsa en stund sen kan jag få kolla på datorn ;)

Har varit i Kalmar idag, två föreläsningar och lunch med några av tjejerna från min gamla grupp :)

Men va ***

Gjorde precis något som jag sa åt mig själv att låta bli i samma stund som jag öppnade påsen med skumtomtar! Fan! Om en påse är öppen kan jag inte låta bli..! Har haft en chokladkartong i två veckor och det är fortfarande många kvar men skumtomtar!!! Skulle ju sparat dom till helgen, jag skulle ju bli nyttig nu..? Hur gick det med det då?


Mums!!

Har i alla fall varit ute och gått idag så förhoppningsvis går det jämt upp ;)

Skola imorn, då blir det att käka med Amanda Råsis och min saknade Josefina!! :) Kuligt!

hjärta

Sitter och letar efter något fint till min älskling som han kan få på alla hjärtans dag! :) Tre veckor kvar idag..


Älskling i sommras :)

Helgen..

Sådär ja, nu har jag lugnat mig från ilskan i fredags.. Hade en jättekul kväll hos alle och lisa som hade inflyttningsfest i sitt stora fina hus :) Trevligt folk och allt! Toppenkväll helt enkelt!

Lördagen fick vi inte mycket gjort jag och fredrik, var på ica och skickade iväg telefonen och så gick vi till kyrkogården och tände ljus hos min morfar och fredriks mormor ♥ På kvällen såg vi på film och lagade en smarrig kvällsmat :)

Och så igår, älskling åkte hem redan vid 12-tiden och efter det var jag väldigt produktiv! Rensade skåpet i skrivbordet, slängde en massa skräp och plockade iordning. Städade rummet, bytte lakarn, plockade in tvätt och var ute på långpromenad med jasse.. Måste säga att jag är nöjd över mig själv! ;)

Idag blir det att plugga, försöka börja på ny kula och bli lite nyttigare, motionera mer  och sådär- inga enorma krav på mig själv så det ska jag nog klara! :) Köra mormor till centrum sen med, gå på banken och apoteket.. Det var nog min dag :) + en promenad också!

Pussar till min älskling som är hemma o sjuk!

FAN!

Åh jag var så på bra humör när jag fick lämna in mitt reflektionsprotokoll och åka hem vid halv elva.. Sen jag satte mig på tåget har jag varit på väldigt dåligt humör.. Skulle kolla telefonen och då var den död, försökte starta den men inget hände, ladda- inget hände..

Fan! Har haft telefonen i 1dygn och 19 timmar och den fungerar inte! Jävligt kul! :(

skola

Sitter i Kalmar hos Cornelia och Erika, dom lagar mat och jag sitter vid datorn.. haha..
Idag har jag hunnit med lite plugg på morgonen och sedan grupparbete mitt på dan occh nu är jag här..

Imorgon blir det ett seminarium på morgonen men hem tidigt sen :) På kvällen blir det inflyttningsfest hos bror och lisa :)

Har förresten lärt mig telefonen lite bättre nu!

Pluggis

Det blev en tidig morgon idag för att plugga i alla fall ;) ställde klockan på kvart i sju sen blev det lite frukost och sen dess har jag suttit och försökt knopa ihop ett reflektionsprotokoll på två böcker.. En sida har jag skrivit, en kvar.. Lite skriver jag väl på tåget sen och så gör jag klart det sista ikäll även om vi har vårt gruppseminarium idag, men bara jag vet vad jag tänkt skriva är det ju ingen fara inför gruppens seminarium :)

Nu tänkte jag att jag skulle ta o äta lite för att sedan ta tåget till Käälmää sen blir det en natt hos Cornelia :)
kram

Kort ..

Ännu en lång dag idag.. Läst, tittat på film i skolan och läst lite till ;) hehe..
Hämtade min telefon på vägen hem från stationen med, sitter och pillar med den nu även om jag borde ha jobbat med en uppgift.. men det får bli en tidig morgon och sedan ta tåget vid 12 för att ha gruppseminarium, sen stannar jag över natten hos cornelia och Ika och har seminarium på fredag morgon.. Hemma igen på fredag klockan 12 :)

puuh!

Löften är till för att brytas eller vad är det dom säger? ;) haha ne men lovade ett inlägg så här är det!

Kort o gott! Klassen verkade bra, dock svårt att uppfatta vilka som var campus och vilka som var distansstudenter.. Studiegruppen verkade också bra, vi blev bara fyra tejer vilket känns skönt, jobbigt att vara många ju.. Träffade Michaela, trevligt trevligt! Kom fram till att det snart är dags för fredrik och mig att åka ner dit! :)

Nu måste jag läsa, är dötrött men måste läsa 350 sidor till imornkväll, nästan iaf .. Usch! dessutom ska jag till kalmar både imorn, för att titta på film o diskutera i gruppen, på torsdag för gruppseminarie och sova hos Cornelia & Ika för att på fredag ha ett seminarie vid 8... puhh! Sover nog gott iaf ;)

Terminsstart

Sådär nu tänkte jag testa det här med förinställda inlägg..

Nu är jag förhoppningsvis på introduktion för den nya kursen om inget gått galet med tåget.. Min svägerska Michaela är troligen också här, hon läser samma som jag fast på distans i Ronneby.. Det var en gemensam start med alla distansarna så det var därför hon kom.. Men det är alltid trevligt att ses :) Blir inte så ofta nu när de bor i Karlskrona.. Lite trist men inte mycket att göra åt.. ;)

Hoppas på att min mobil kommer idag! Inte för att jag tror det, den hade ju inte skickats igår så får hoppas på imorgon istället :)

Uppdaterar ikväll om hur dagen med den nya klassen har varit :)
Kram


Något man kommer sakna nu när jag inte kommer åka lika ofta med mia, elin och sanna även om sanna har bytt till vimmerby nu.. Knasiga frisyrer och en massa annat skoj! ;)

Skola, telefon och bord

Åh nu har ännu en helg gått, ännu ett "mellan kurs uppehåll" och imorgon är det dags att börja på termin två. Efter den är det bara 5 terminer kvar yeeey! Har läst lite idag, för lite men bättre än inget alls och så ska ja läsa lite innan jag somnar och på tåget imorn :) blir nog bra..

Ny klass imorn och jag känner ingen! :( trist, alla andra hade iaf med sig någon från vår förra klass men inte jag.. Aja, det blir nog bra! :) Kommer dock sakna min gamla, världens bästa grupp!

Nu till annat, idag har jag beställt mig en ny telefon.. Min krånglade lite i helgen, även om det löste sig sen men då var ja inställd på att köpa en ny så nu blev det så i alla fall..



En Nokia N8 fick det bli, hoppas den är bra nu för det var mycket pengar att lägga ut! Dock var nästan allt julklapps/födelsedagspengar plus mitt stependie från gymnasiet fick gå till den med :)



Och så ett sånt här fodral till.. Tyckte det blev tråkigt mer mörkgrå telefon så ville ha lite färg, då köper man ju ett vitt fodral ;) haha.. men det var fint tyckte jag!

Fick bli några filmer på det också.. ingen billig historia ;) haha..
Nehe, skulle man läsa lite nu då..?

Eller förresten, mamma och jag var uppe på vinden förut, hon skulle hämta något och då ville jag kolla på borden som vi har där uppe.. Ett av dem skulle jag kunna tänka mig att ha, ett runt, vitt och så finns det iläggsskivor så det blir ett ovalt bord :) Åh, jag vill så gärna flytta hemifrån, gärna imorn om det skulle gå men vet innerst inne att det vore bättre att vänta minst ett halvår till.. Skit att man inte alltid kan få som man vill ;)

Aja.. Natti :)

Plugg

Åh så skönt att pluggandet har gått bra idag! Har suttit mellan 9 och 13 ganska konstant utan att göra en massa annat men nu har jag haft lite uppehåll för mat o sådär men om jag skulle sätta igång igen nu då..

Hemmadag

Idag väcktes jag av mamma innan hon skulle åka till jobbet, jag var helt död men efter ett tag gick jag upp i alla fall.. Undrar varför jag har blivit så jäkla kvällspigg och morgontrött..? Jag som varit något mellanting innan..

Har iaf hunnit med lite plugg idag, förmiddagen gick toppen och jag kände att jag fick in något men efter halv ett var det stopp.. Massa saker som distraherade och sådär så imorn MÅSTE jag ta ett rejält krafttag och läsa på ordentligt till tentan på fredag..!

Kanske skulle skriva förklaringar till vissa svåra ord nu o sen ta en dusch innan sängen :)
Så får det bli!


skola

En trött elin som precis kommit ur duschen, ska göra mig i ordning nu för att åka till skolan sen med 10 tåget.. Har ett seminarium idag, ska redovisa en fältstudie som vi gjort..
Gick upp lite tidigare än nödvändigt bara för jag skulle hinna säga grattis till mamma innan hon gick till jobbet, sen gick jag och la mig igen ;) haha..
Tråkigt att ha lektioner mellan 13 o 16 för man få inget gjort då, åker hemifrån vid 10 o kommer hem vid 18.. Segt!
Men men,... Göra sig i ordning var det!

Har möblerat om!

Nu har helgen gått, den har varit ganska lugn.. Har hunnit med lite plugg och så träffade jag cornelia igår :)

Nu på kvällen har vi haft kalas för min fina mamma som fyller år på tisdag :) Då fick jag även ett par av mina tre par skridskor sålda ;) Jag har haft ett par 38, 39 och 41 så nu är det mina kvar och 38:orna som mamma inte ville att jag skulle göra mig av med så dom får hon köpa ;) haha.. Tjäna lite pengar måste man ju.. haha..

Har hunnit med att möblera om idag så nu kommer lite bilder på det:


En före bild som inte är så bra.. Hade redan börjat styra när jag tog kortet men som ni kanske förstår så stod skrivbordet vid den tomma väggen, sängen är till vänster och tvn till höger..


Så ser det ut nu när man kommer in..


Och där har vi det från en annan vinkel.

Är ju inga stora förändringar och egentligen vet jag inte om det blir bättre men jag var så trött på att ha det som jag hade innan.. Klättrade nästan på väggarna för att jag vill flytta hemifrån och vet att det inte kommer bli av förän minst om ett halvår.. Så nu känns det lite bättre i alla fall, förändringar är bra :)

Imorgon blir en pluggdag, tenta på fredag.. Älsk kommer förbi en sväng också även om han inte stannar över natten så blir det mysigt, har inte sett honom sen i torsdags ju...

Nehe, ett avsnitt serie och sen sova?
Låter fint i mina öron :)
Natti!

Städa ...

Nu är sängen renbäddad, jag nyduschad och har på mig mitt nya nattlinne som jag fick av älsk i julklapp :) Härliga tider! Dock inte lika härligt att klockan ringer kvart över 5 imorgon och att vi ändå kommer bli sena till lektionen... men det får man väl ta ;)

Har spenderat min dag hos fredrik som dock inte var så pigg, han hade åkt på en förkylning.. ajaj hoppas jag klarade mig från att bli smittad! Kom hem hit framåt kvällen och efter en huvudvärkstablett så satte mamma och jag igång med att städa (=rensa bort en massa som ska slängas) i ett av förråden.. Hittade lite roliga saker som inte ska slängas utan är till mitt framtida boende:


Mina söta glöggmuggar som jag fick i julklapp :)


Längtar tills jag får äta frukost i mina fina skålar!


Denna bild tillägnas Fredrik där han (ganska) tydligt kan läsa att mitt porslin är av färgen plommon och nu behöver du inte längre tjata emot om att det inte är någon färg! :) hihi

Nehe nu ska jag gå och lägga mig, är trött nu ;)
Natti

Klart

Är klar med uppgiften och den är inskickad.. Dock vet ja inte hur bra den blev men det får duga :)

 
Slänger upp en ego bild på det med ;) haha

Älskling kommer snart och hämtar mig, han skulle ha kommit efter elva ikväll men han mådde visst inte bra så han gick hem tidigare.. Blir en lugn kväll nu, jag är hur trött som helst!

En bit på väg..

Känns lite bättre nu.. Har fått en sida skriven nu, dock enbart med egna åsikter nu ska vi se ifall jag kan knåpa ihop en till så jag kan skicka in skiten ;)


Min värld just nu ;) haha

Finns så många dåliga tangentbord, men måste bara säga att jag gillar mitt! Dålig dator men bra tangentbord!

Skit

Fan! Jag hade koncentration till att plugga men den försvann o nu känner jag inte för att göra något alls..

Plugg och hundvakt

Sitter och försöker plugga men det går verkligen inte bra, kan inte koncentrera mig på det jag borde.. Sitter och funderar på allt annat som är intressantare än skolan.. Jag hade ju tänkt göra klart denna uppgift idag men får se, kanske skulle ta en paus och göra något annat ett tag även om jag inte har skrivit något på uppgiften än.. Kanske skulle spela lite på vårt gamla nintendo.. lite Super Mario kanske gör susen? hehe

Har lilla Mira här nu med medans Lisa är i vimmerby och handlar..


Mira står och kikar i fönstret :)


Tycker vår amaryllis är så himla fin nu!


Mira

Nu kom visst Lisa så då blir jag själv här igen ;) hehe..
Ne det får bli lite super mario tror jag!

Måndag

Dagen började med att sova, tänka sig va ? ;) haha, ne men låg kvar och drog mig ett tag imorse, himlans skönt var det! Förmiddagen var för övrig ganska lugn, skrev till flera som jag ville köpa böcker av men alla var sålda så jag får göra ett nytt försök imorn..

Emelie kom hit sen fram på dag, vi gjorde en pizza sen satt vi mest och pratade :) Trevlans! Hann med en promenad med jasse nu på kvällen också..

Imorgon ska jag sätta fart med skolarbetet, måste få lite gjort!


Låång dag

Ligger och kollar på någon komedi nu.. Är ganska eller rättare sagt väldigt trött.. Gick upp vid 4 imorse för att jobba mellan 05 och 12, det var inventering på willys :)

Väl hemma igen gick jag och la mig en stund men efter en stund kände jag att jag började bli hungrig, var så hungrig att jag knappt orkade röra på mig, helt väck.. ;) haha... inte så kul egentligen för det har suttit i hela dan i form av trötthet, huvudvärk o sådär..

Imorgon ska jag träffa Emelie, det var länge sen sist nu så det blir kul :)
Funderar på om jag ska sova nu eller se klart filmen?
Ne får nog bli att sova.. Den är inte slut förän efter elva o så länge orkar jag nog inte att hålla mig vaken...
Natti!


2011

Idag har jag och fredrik haft en mysdag, sov länge och myst framför tvn mest hela dagen :) Han åkte hem för några timmar sen nu så jag har hunnit mer en promenad med mamma och Leia och ätit lite o så..

Igår började dagen med att gå upp tidigt för att jobba mellan 7 och 15, upptäckte att jag inte är van vid att gå och lyfta så mycket, hade ont i hela kroppen efter :P haha!


Tracy, Linn och jag upptäckte att 200kg potatis är jäkligt mycket!! ;) hehe

Efter jobbet igår blev det att fixa sig lite, sedan åkte vi till Henke, Elin & Louise där vi åt gott och hade det trevligt!

Nu har jag sett på Hipp Hipp och nu lite på mamma mia också, får aldrig nog av den filmen! Men blir nog att sova inom kort, ska upp och jobba, inventering imorn mellan 05 och 12... Puuuh! Klockan kommer ringa runt 4, alldeles för tidigt! ;) hehe

Gott Nytt År!
och
Sov Gott! :)

RSS 2.0