Skor

Blev ett lite impulsköp kanske? Har varit sugna på ett par liknande länge så nu slog jag till! Hoppas på att de passar, är lite velig med om jag kommer gilla bruna men det får vi hoppas på :)


Så ser de ut, hoppas på att dom är sköna :)

Blir visst att åka bil ner till Kalmar imorn, Mia kör!

Kladdis!

Slängde ihop en kladdkaka nu såhär efter maten, tänkte jag kunde fira att jag lämnat in psykologin och att jag klarade examinationsarbetet :) Mamma och pappa blir nog  inte heller ledsna över att få något gott till eftermiddagskaffet..


Mums!

Sovmorgon

Har haft en skön sovmorgon idag, gick o la mig vi halv 11 tiden igår sen kom älskling och kröp ner i sängen efter en timma eller nått, jag var så trött så jag märkte det knappt. ;) Har nog sovit 11 timmar inatt, verkligen välbehövligt!

Nu åkte han nyss till jobbet så jag ska skriva klart de sista på psykologiarbetet, har bara lite kvar så kanske tar en halvtimma eller något, sen är jag fri resten av dagen :D härligt!

Ska nog hänga upp mina lakarn först sen får ja plugga..


Yes!

Såg precis att min examinationsuppgift var rättad.. Betyg=VG stod det, jag är ju helt i extas nu, lite överdrivet kanske men blev jäkligt glad, jad som trodde jag skulle få kompletera ;) högsta betyget var ju trots allt vg..

Nu sover jag nog gott inatt, dessutom kommer ju Fredrik som kan hålla om mig och det är Grey's nu med, härlig avslutning på Onsdagen!

Nothing's gonna stop us!

I'm so glad I found you, I'm not gonna lose you
Whatever it takes, I will stay here with you
Take it to the good times, see it through the bad times
Whatever it takes is what I'm gonna do

Let 'em say we're crazy, what do they know
Put your arms around me baby, don't ever let go
Let the world around us just fall apart
Baby, we can make it if we're heart to heart

And we can build this dream together, standing strong forever
Nothing's gonna stop us now
And if this world runs out of lovers, we'll still have each other
Nothing's gonna stop us, nothing's gonna stop us now

Älskar dig Fredrik!


Älskling kommer hit sen ikväll efter han jobbat klar, så framåt kvart över 11, halv 12 någonting så kommer han :) Så det blir sovmorgon för oss båda imorn, gutt!

Nu ska jag försöka skriva så mycket som möjligt på psykologin så jag bara har lite kvar till imorn..
Ha det fint och glöm inte att kolla på Gray's Anatomy ikväll :P



Uppdatering ett dygn senare:
Jag undrar varför detta inlägg fick svart text när alla andra har grön? Eller är det bara min webläsare det är fel på?

Guldstjärna! *

Har varit en lång dag, Igen! har även idag haft två föreläsningar och arbetat med grupparbetet, men idag blev vi nästan klara, inte många minuter som måste läggas ner imorn så jag kommer hem redan vid 2 wieee! Då är det visserligen bara att sätta igång med det enskilda arbetet men det ska nog gå fint!

Tänkte bara säga att jag gillar min studiegrupp väldigt mycket, tycker vi arbetar bra och har lätt för att ta beslut så en guldstjärna till Amanda, Amanda, Carro, Erik och Lars! ( och mig själv så klart, hehe..)


Nu måste jag ta en dusch och sen sova, åker med 6.20 tåget imorn med, uppe innan tuppen, och solen med för den delen, är ju fasen natt när man åker hemifrån ;)
nehe, natti!

Lång dag

Pust och stön ;) Har varit en lång dag idag, kunde inte somna igår kväll så jag låg vaken till två sen var det bara att gå upp igen klockan 6 med feber och förkylning för att åka till Kalmar.. Hade en föreläsning sen en kort lunch och sedan fick vi respons på en srivuppgift som vi gjorde för nästan en evighet sen ;) Har även arbetat med vårt grupparbete, tyckte vi var tiktigt duktiga idag =)

Vid halv 5 fick jag i alla fall åka hem, blev lite te och en bulle på tåget eftersom kustpilen bjuder på det just nu :)


Läste lite på tåget med, inte illa ;)

Ikväll tar jag ledigt, måste vila upp mig och bli frisk! Borde plugga men det får va.. Imorn blir ytterligare en lång dag, åker troligen vid 06.20 och är inte hemma förän 18.00, perfekt när man är sjuk "/
Aja, nu ska jag käka lite och titta på ullared, sen blir det sängen tidigt!

Helgen

Nu har ännu en helg försunnit iväg efter kalas för fredriks bror och pappa, pluggande, haft gäster här hemma, pluggande igen och en jävla förkylning!
Som ner kanske föstår har det både varit bra och dåligt i helgen, pluggandet och förkylningnen hade jag gärna varit utan men resten har varit fint, har ju varit med min älskling så det kan väl inte vara mycket annat ;)

Nu börjar en ny vecka med ytterligare en massa plugg, buhu! Inget roligt när det är så mycket :( men men kämpa och bli frisk nu då, det ska nog gå fint..


Åt precis lite kvällsmat, risgrynsgröt med kanel, macka och en mugg med te. Jag har faktiskt druckigt två koppar te idag, jag som inte ens gillar te, men detta var ganska gott och det hjälper lite mot min onda hals..

Nehe, nu ska jag packa väskan till imorn sen sova så länge som möjligt, måste bli frisk..


KLT...!

Åhh,  jag var och skulle köpa nytt tågkort förut, men det gick inte så bra.. Det var stängt i resecentrum för att någon var sjuk.. Typiskt! Vet inte hur jag ska göra imorn, om jag ska säga att jag glömt mitt kort och sen ladda det i Kalmar eller om jag ska säga som det är, att det var stängt för det går inte ladda korten på tåget och dessutom går det inte att betala med kort på tåget "/ Vi får se hur det blir..

Glömde säga det förut, det kom snö inatt och den ligger faktiskt kvar än.. Trodde den skulle smälta under dagen men icke, de få cenimetrarna ligger kvar..



Det har inte gått nått bra att plugga, får ta ett tag ikväll igen "/

Ledig dag..

Kom hem vid 7 tiden imorse, skapligt trött och nyvaken, hade åkt hem med Fredriks mamma hem när hon skulle till jobbet men det blav marsch i säng när jag kom hem, kan ju inte gå upp halv 7 när man är ledig ju ;) Efter frukost och såntdär så skulle jag plugga, men det har inte gått så bra.. Svårt att veta vad som är vikigt och sådär.. Har läst lite och skrivit svar på nästan en hel fråga, men det är mycket mindre än vad jag hade tänkt mig..

Aja nu ska jag ta en dusch och sen äta lite.. Efter det kommer fredrik när han har slutat jobba så ska vi åka ner till centrum en sväng, kolla i nån affär sen måste jag fylla på mitt tågkort så jag tänkte jag skulle passa på nu ;)

Ha de!


Hicka

Har haft ännu en föreläsning om psykologi idag ;) Nu ikväll har jag suttit och läst en himla massa, tänkte jag skulle läsa några sidor till snart, sen får det va för idag..

Sen har jag haft hicka 7 gånger idag med, jag blir galen på det!! När jag väl får hicka så får jag massa gånger på samma dag, nästan så det gör ont i magen..



Nehe jag skulle ju läsa ;)

haha..

Haha, blir inget läst, möjligen några sidor innan jag somnar.. Jag fastnade framför CSI, jag som aldrig ser på det? Aja, får ta och skriva ut lite papper, ta en dusch och sen sova! Tåget 06.20 imorn!

skoldag..

Dagen började bra! Försening med tåget och när vi kom till blomstermåla fick vi byta till buss, kul! Tur att vi hade gott om tid iaf :)

Började en ny delkurs om psykologi idag, kommer nog bli tufft känns det som, 10 högskolepoäng på 5,5 veckor, puuh!

Nehe, nu har jag precis sett på ullared, knasiga människor allihopa ;) Borde läsa lite i böckerna, tänkte jag skulle läsa det som skulle varit inläst till dagens föreläsning nu, får se hur mycket jag orkar läsa.. Borde läsa det som ska vara inläst till imorn men mina böcker har inte kommit hem än, det skickades idag så man kan ju alltid hoppas på att de kommer imorn, men jag tvivlar, posten har ju blivit så sega...

Kan ju säga grattis till min älskling som har fått jobb för några månader framöver :)
Puss o kram!


trött dag..

Hade en trevlig kväll igår hos hanna, måste göras om! Blev att sova länge imorse, var lite trött ;) hehe.. Annars har vi bara tagit det lugnt idag jag och fredrik, skönt att inte ha en massa plugg.. Visserligen skulle jag läsa ett kapitel i en bok tills imorn men de får bli imorn på tåget ;)



Bakade lite scones förut med, smaskens! Go kvällsmat och till frukosten imorn ;)

Nehe, om man skulle gå o duscha och packa väskan till imorn och kanske kika lite mer på Rallybrudar, den är ju trots allt ganska rolig!

Lördag

Uppgiften är läst och inskickad, gu så skönt!

Har sovit hos fredrik inatt men kom hem redan vid 10 tiden, de skulle fixa med hans bil så då gör jag inte så mycket nytta där ;) hehe..  Tänkte jag skulle passa på att storstäda mitt rum, blir inte så ofta så det behövs!

Ikväll blir det fest för Hanna, trevligt!
Ha det!

wiee!

Blev precis klar med examinationsuppgiften för kursen, har suttit och tragglat med den länge men nu är den äntligen färdig! Väntar med att skicka in den tills imorn så jag kan läsa igenom den igen ;)

Nu ska jag packa en väska och sen åka till min älskling :)
Trevlig helg!


Vad ska man göra med skylten....

Mitt studentplakat har stått uppe i datarummet ända sedan jag klev ut i den stora världen, 11 juni. Det är lite mer än 4 månader sedan jag tog studenten men nu hade visst mamma tröttnat på att ha skylten framme så hon ställde ner den till mig.. Men vad ska jag nu göra med skylten?  Tips någon?


Vill inte kasta den eftersom jag gillar bilden men vad ska jag göra av den då?

Till någonting annat... Har haft min VFU redovisning idag och allt gick fin fint, alla i vår grupp blev godkända, toppen! :) Skulle ha arbetat en del med examinationsarbetet idag men har inte fått så mycket gjort, mådde inte riktigt bra när jag kom hem så jag får köra gärnet imorn och hoppas på att jag blir klar, nästan iaf ;) hehe

Nehe om man skulle skriva ett par ord till medans man är vaken för sen blir det nog att sova tidigt för att kunna börja skriva tidigt imorn på morgonen då koncentrationen oftast är som bäst :)


Pluggis

Åh jag läntar tills klockan 21.00! Då börjar Grey's och då kan jag bara skita i att skriva mer.. Just nu känner jag att jag måste ta vara på tiden och skriva på arbete, men när grey's anatomy börjar är det en helig stund och då kan man strunta i läxorna :)

Dagen har som ni kanske förstår bestått av att skriva på det roliga examinationsarbetet till denna kurs och läraruppdraget, toppen så roligt! Känner att jag inte kommer så mycket framåt, tar så mycket tid att läsa i böcker sen skriva, sen läsa igen, ja ni fattar! Så stor skillnad mot arbetena på gymnasiet då de inte var så noga med källhänvisning i texten så man kunde skriva lite mer vad man själv tyckte. Men det är tuffa tider och jag ska klara det, jag lär mig med tiden :)



Imorse var jag ute på en skön morgonpromenad, det var några minusgrader och frosten var fortfarande kvar på gräser.. Härliga höstmorgon!



Vad man kan ångra sig i efterhand när man kommer till ett ställe som är så fint att man inte tog med en av de vettiga kamerorna.. Blir ju ganska stor skillnad på mobilkamera som jag använde och en systemkamera.. Men nu glömde jag något, jag är ju värdelös på inställningar i alla fall ;) hehe


Ne åter till arbetet, kalmar imorn med, åker 6.20 och hemma 14.00 ganska skön dag måste jag säga :)

puuuh!

Då var tentan avklarad för några timmar sen, gick troligen ganska bra, men det var klurigt! När jag sedan skulle skicka in det hände det som inte få hända...! Internet slutade att fungera, och idag var det inte bara att starta om det som det brukar att vara utan det var liksom helt dött i en timma eller nått.. Skit internet!!
Blev i alla fall så att vi åkte ner till Angelica och lånade deras dator och skickade in det på mail istället för moodle eftersom forumet hade stängt, så 20 min för sent fick ja skicka det på mail, inte alls kul men jag hoppas att det löser sig!  :)


Lite smaskigt måste man ju få ha till tentan..

Nu har jag varit ute på en promenad med jasse och sitter och lyssnar på radio, tänkte jag skulle beställa lite böcker. Kul att de kommer gå på 1300 om jag köper dom nya. "/

Nu gäller det!

Lite läskigt är det allt att ha sin första tenta idag, dock är det en hemtenta som vi får använda böckerna och allt till så det ska nog gå bra..

Har suttit och läst igenom anteckningar, powerpoint pressentationer och lite i boken nu så tror nog allt det ska gå fint, känns inte som om det är så svårt :)

Tror jag ska ta en kort promenad och friska upp hjärnan lite nu innan och så äta nått litet med sen vid 13.00 gäller det, då får ni hålla tummarna ;)


Två år idag!

Min älskade Fredrik och jag firar två år idag, tänka sig vad tiden går fort! :) ♥ ♥
Efter att ha haft en mysig helg med älskling då vi sov i stugan en natt så kom han hit idag med, blev en sväng till pizzerian för lite gott käk!


Älskar dig Fredrik ♥

Har haft en lång dag i skolan idag så nu blir det nog att sova, plugg och hemtenta imorn.. Hoppas på det bästa!
Natti

"Cirkus i stan"

Hade satt klockan på halv nio idag, tänkte jag skulle börja dagen lite fint sådär så vid prick 9 så gick jag ut på en promenad :) När jag kom till hultsfredsbyn så såg hur många lastbilar och bilar med husvagnar som helst invadera den stora gräsplätten..

 


Om ni klickar på bilden kan ni väldigt tydligt se hur mycket bilar det var..


Tror nog att det kan ha varit 4 bilar med husvagnar och 2 lastbilar med 3 vagnar efter sig utöver den som sitter fast i förar hytten och kanske 5 lastbilar med två vagnar efter sig.. Hur fasen kan de köra sånna?
Tyckte det var lite obehagligt för en av chafförerna glodde väldigt mycket, men jag gick snabbt där ifrån.. Vilket jäkla trist liv de måste ha, bara åka omkring hela tiden..

 
En morgontrött elin fortsatte sedan gå..


Gick till strandpromenaden och kollade ut över sjön, ganska fint ju :)


Brorsan och Angelicas hus sett ifrån strandpromenaden.

Sedan fortsatte jag min promenad hem för frukost och dusch.
Nu tänkte jag att jag skulle skriva mitt manus till VFU uppgiften som vi ska arbeta med på måndag..
Ha det!


Rummet

Har väl inte fått överdriet mycket gjort idag men har i alla fall börjat och fått en start på båda arbetena.. Tänkte jag kunde uppdatera med lite bilder från mitt rum, har installerat lite nya möbler senaste månaden :)


En tavellist har satts upp, bilder från teneriffa, balen och studenten.


En ny skrivbordsstol med en mysig dyna på eftersom min förra stol gick sönder.


En bokhylla, den lilla jag har är proppfull så behövde mer förvaring för böcker och lite annat.

Kvaliteten på bilderna kanske inte är den bästa men de får duga.. För ni kunde se bilderna va? hade lite problem med uppladdningen..

Nu ska jag krypa ner i min renbäddade säng och mysa, imorn blir det lite plugg sen ska jag och Fredrik ha en härlig helg ihop och fira vår 2års dag ♥


101:e inlägget

Det är lustigt vad lite ljus kan göra, ja inte en lampa i taket utan värmeljus eller liknande.. Jag sitter nu och arbetar med min examinationsuppgift på vår första kurs och har lite ljus tända.. Även att det är tänt i taket så känns det som (värme)ljusen har en lugnande verkan och hjälper mig att konsentrera mig..


Skrivbordet just nu, papper, böcker, dator, ljus o massa annat ;)

Har ännu inte skrivit något, eller jo skrev en mening nyss, men jag har klarat upp vad uppgiften går ut på och letat en del fakta så nu känns det som om jag har lite bättre koll på det hela :)


Igår var det ju säsongspremiär för Grey's Anatomy, var ett spännande men dock lite konstigt avsnitt. Så klart ser jag fram emot nästa avsnitt!

Ne om man skulle fortsätta med arbetet..


Veckan som gått..

Nu var det länge sen jag skrev sist, känns inte som om jag har någon skrivlust just nu..
Har sedan sist hunnit med en del, en hel veckas praktik på en förskola i hultsfred. Det har varit toppen och jag trivdes verkligen bra! :)

Fredrik och jag har också taget en tur ner till Karlskrona där hans bror med tjej bor, så där hade vi en trevlig helg :) På vägen hem stannade vi i kalmar och gick i lite affärer, alltid kul!

Nu har skolan satt igång efter praktiken och det är bara två veckor kvar på denna delkurs, dock är de väldigt intensiva då vi har massor att göra! Men ska nog klara av det om jag fokuserar..

Snart är det min och fredriks 2 års dag så tänkte vi skulle hitta på någonting kul, men jag vet inte riktigt vad? Antingen åker vi iväg och bor på hotell en natt (var?) eller gör en dagsutflykt, men det är ju lite brottom, vår dag är på måndag så det är redan till helgen vi tänkte åka iväg ;)
Någon som har en idé?


Vill åka till något härligt ställe med Fredrik, hjälp oss! :)

RSS 2.0