Plockat körsbär och badat med min älskling idag :) Härligt!


Hemma efter någon timma på tennisbanan ;) grymt länge sedan sist..


Sönderskurna..

Som ni kanske har märkt blir det inte speciellt mycket bloggande så här års, någon bild med rubrik ibland är vad jag har att erbjuda. För varför ska man sitta en massa vid datorn när det är fint väder och jag antar att det inte är så många andra som gör det heller vilket betyder att det inte är många som läser ;)

Nu har jag i alla fall jobbat och stått i i 6 dagar så känns väldigt skönt att vara ledig imorgon, jobba fredag och sedan vara ledig hela helgen. Som vanligt när jag jobbar på willys ser mina armar ut som rena he***tet eftersom jag skär mig på hyllor och kartonger, varken skönt eller snyggt..

Just nu sitter jag i alla fall på verandan och njuter av det fina vädret och tanken på att vara ledig imorn :) Hoppas hinna med lite roliga saker då med!

Njuter av värmen efter en dag inne på jobbet :)


På vägen hem från stugan.. Nu är det dags att sova och ladda inför morgondagen.


Badat i bjärken, ätit jordgubbar och pratat strunt med Emelie :)


Mysig helg

Då var denna midsommar och jobbarhelg över efter ett kortpass idag, men den nya arbetsveckan börjar redan imorn så det blir inte mycket vila, men på torsdag, då är jag ledig i alla fall :)
Idag har jag spenderat eftermiddagen ute hos älskling, har ju inte gjort speciellt mycket bara umgåtts och haft det skönt, precis som igår då vi hade en riktigt skön kväll med grillat och annat gott.

Nehe nu ska jag ta mig en kvällsmacka och sen sova så jag är pigg till morgondagen!

Härlig frukost! ;) snart blir det jobb..


Midsommar

Midsommarafton började tidigt för mig, uppe vid halv 6 för att äta och göra midsommarkrans innan jag åkte till jobbet till 7.


Frukost och kransskapande klockan sex på morgonen, pigg och glad..?


Och där har vi resultatet av den tidiga morgonens jobb ;) Kanske inte den snyggaste men lite påhittig måste man ju vara.. Måste ju vara midsommarfin även om man jobbar!

När jobbardagen var slut fixade jag iordning mig och sedan åkte Fredrik och jag ut till Alle och Lisa för midsommarfirande.


Lekstund! Erik, Johan och Petter. Petter hade den snyggaste tekniken och höll för ögonen när han blåste för att han var rädd för smällen ;)


Ännu mer lek. Johan, Fredrik och Malin.

Tack alla för en trevlig kväll nu har jag fortsatt med min jobbarhelg som håller på tills onsdag.. Heja!

Förberedd inför morgondagen :)


Jobb på gång!

Idag har jag haft en riktigt slö och seg dag, även att jag tog sovmorgon.. Ganska skönt att vara ledig en dag när man jobbat sina första två för sommaren men nu har jag ju så klart en jobbarhelg framför mig.. Midsommarafton blir det att gå upp tidigt och jobba till 14 sen åker vi ute till bror och Lisa och har det troligen väldigt trevligt där.. Dock blir det nog ganska lugnt för min del för ska jobba halv 10 till 15 på lördagen och sen ett litet 3 och en halv timmars pass på söndag också men jag ska försöka hinna med att fira sommarens ankomst också! :)

Bloggande blir det troligen inte så mycket av så hoppas alla får en fin midsommar så ska jag gå och försöka pigga upp mig lite med den nya gb glassen med päron-splitt smak :)

Jobb

Måste säga att det var ganska kul att börja jobba igen, har fått nytt schema som säger att jag börjar mitt jobb nu och inte om två veckor men just nu känns det helt okej förutom att jag har hela midsommarhelgen kanske ;) men det får gå det med, det värsta blir väl att dra sig upp på midsommardagen, annars är det nog inga problem. Idag har jag kört frukt hela dagen även om det inte var planerat det, men jag är glad för det är helt klart min favorit på willys! Känns faktiskt väldigt skönt att komma igång igen, få in lite rutiner och sådär! Hoppas bara jag säger likadant om några veckor ;) haha!

Slöis!

Har haft en slappdag även idag, men nu är det snart dags att sova, börjar jobba vid 7 imorn.. Ska faktiskt jobba fem dagar denna vecka och även nästa vecka, men vet inte hur mycket, mitt schema börjar inte förän 4 juli så jag är lite förvirrad.. Blir nog bra sen i alla fall. Borde kanske hoppa in i duschen så jag slipper gå upp extra tidigt imorn, eller är jag för lat för att göra det nu? haha, slöis är vad jag är ;)


Grekland 2011

Tänkte jag skulle sammanfatta min och Jasses resa till Grekland med lite bilder.
Klicka på dem så blir de större..

  

 

Har massor med bilder men detta ska föreställa en liten sammanfattning :) Vill du se fler bilder så finns det på facebook..

Toppenresa var det i alla fall! :)

Sommarkänsla :)


Mindre roligt väder idag. Helt klart slappväder ;)


Lördagsjobb

Har haft en skön sovmorgon och har fått breda ut mig ordentligt i sängen eftersom fredrik jobbade natt.. Idag kommer jag inte få speciellt mycket gjort här hemma eftersom det blir jobb 12-21.15, är egentligen inte så sugen på det just nu men det brukar gå bra när man väl kommer dit så det är bara hoppas att tiden går fort idag.. Sen ikväll ska jag hämta fredrik som skulle ut med jobbet ikväll.. Där är väl min dag skulle jag tro..

Från det ena till det andra...

Man missar lite när man är borta... 93 missade blogginlägg ;) haha!

Nu ska jag hoppa in i duschen sen förbereda mig för jobbardagen..

Blev en oplanerad tatuering ikväll.. ;)


Student

Det känns kontigt att det är slut med skolavslutningar med den blomstertid nu kommer o.s.v. för min del nu, lite sorgligt faktiskt. Idag fick jag i alla fall påminna mig om förra årets student då vi var och lämnade blommor till Marcus.. Fick lite sommakänslor så det är ju inte fel ;)


Eftersom vi var hundvakt fick Mira följa med ner, dock inte in i vimmlet bland allt folk :)


Fick sitta på cykelstället och kika lite..


Här har vi ett flak, tror det var SpEi08 men är inte helt säker.. Åh vilken härlig känsla det var att stå där på och bara skrika ut sin glädje ! :)


Jag och Mira.

Hemma igen!

Ja då var man hemma igen efter en vecka på Rhodos, och visst är det ganska skönt att vara hemma. Har fått krama och pussa på min fredrik och sova i min egna säng nu med, det är inte så dumt det heller.

Veckan har varit toppen och nu håller jag på att tvätta för fulla muggar så det "blir ordning på torpet" igen. Ska betala lite räkningar och sånt där roligt nu med och så klart lägga in bilderna från resan på datorn. Återkommer senare med lite mer om vad vi sysslade med under veckan :)

I Sverige igen.. :) trött!


Har det himla skönt här i grek landet ;) idag ska vi hyra en bil med två svenska tjejer.


Till min älskade Fredrik!

Detta inlägg är till min underbaraste Fredrik som fyller hela 20 år idag.


Känns lite tråkigt att jag inte är hemma på din födelsedag, speciellt i och med att det är din 20:e. Men jag vill bara att du ska veta hur mycket du betyder för mig och att jag älskar dig mer än någon annan! Du är bäst!
Puss på dig älskling! ♥


Nu är vi på flygplatsen och snart ska vi gå på planet.. Hörs någon dag ;)


Då kör vi snart igen...

Då gör vi åter ett försök snart, men först kommer min älskade fredrik och ger mig en avskedspuss :) Härligt!

Bättre lycka nästa gång..

Efter att ha gått upp vid femsnåret och sovit några timmar för lite kom vi iväg, jasse och jag.. När vi sedan åkt ca 2 mil får jag ett sms som jasse sedan läste och det förta hon sa var skit! Där stod det att vår avgång var flyttad från 10.05 till 17.55, inte speciellt kul eftersom vi var så glada över att komma fram på dagen så vi kunde käka ute på kvällen. Vi vände i alla fall hem så får vistas lite längre hemma och sen gör vi ett nytt försök runt halv 2.. Känns ju inte jättekul att vi kommer fram sent på kvällen/natten nu för då kan vi inte gå ut och äta och inte heller köpa vatten.. Men det är ju inget att göra åt, jag är glad att vi kunde vända hem igen och slapp sitta på flygplatsen i 8 timmar..

Nu har jag sovit i några timmar sen blir det nog slöhäng fremför tvn innan vi åker och kanske göra några pannkakor med så jag inte är tom i magen när vi åker hemifrån.. :)


Packat & klart

Då var allt packat i väskan och jag är nyduschad med lena fina ben ;) hehe.. Blir en tidig morgon imorn fast visserligen inte tidigare än när jag brukade åka till skolan.. Vi åker hemifrån vid halv 6 är det tänkt.


Och där har ni en bild på mig och min fina resväska..

Ha det så skönt här hemma så kanske jag uppdaterar någon gång under veckan, det märks. Annars återkommer jag nästa torsdag!

Grisig bil blev fin..

Då var bilen tvättad och gu så grisig den var! Den blev inte tip top nu eftersom inte jag är så bra på att tvätta bilar men den blev himla mycket bättre, speciellt på insidan ;) Tvättade min cykel med när jag ändå var i farten..

Nu sitter jag och lägger in musik på min mp3 så jag har något vettigt att lyssna på och så ska jag rensa kameran från bilder.. Sen blir det att packa ner det sista och ta en lång skön dusch.. Tidig morgon imorn....

Puss på min pojk!

Har precis pussat lite extra på min pojk eftersom det var sista gången jag såg honom innan resan.. Åh jag kommer sakna honom, gör jag alltid när jag åker bort..

Har även hunnit med att ta med Mira ut på promenad då Lisa inte var så pigg och så köpte jag lite glass åt sjuklingen också, hoppas det piggade upp :) Det blev ju mycket hundmys nu innan jag åker, igår hade jag Leia och idag har jag träffat Mira, känns bra det!

Nu måste jag ta mig något att äta och sen tvätta vårt raggar åk som vi ska ha till växjö imorn, både på in och utsida. Och när jag ändå är igång måste jag nog frächa upp min cykel också, den är helt gul av allt pollen.. Snälla regnet håll dig borta några timmar till nu så jag hinner städa klart först ;)

Går sådär..

Åhh, det går inget bra med packandet, har plockat fram lite småsaker och strykt lite som jag ska ta med mig men nu upptäckte jag att jag inte hade så mycket fina sommarkläder som jag trott.. Blev lite besviken över att det bara var en av mina bikiniöverdelar som satt bra, men det är väl inte mycket att göra åt just nu så får se om jag kanske hittar någon där nere..

Har nu i alla fall bockat av några punkter på listan men jag måste fortfarande handla, ta ut pengar och städa och så klart packa med... Lite kan jag väl göra imorn men då ska jag städa alles bil också eftersom det är den vi ska ha till flygplatsen..

Kanske skulle gå ut med Leia en sväng eller städa rummet ...


Badade nästan .. ;)

Då var denna långhelg över och kan ju inte klaga på vädret precis.. Igår på nationaldagen var vi nere vid sjön hos fredrik och badade, eller jag doppade mig aldrig eftersom jag inte hade med mig badkläder, men jag gick i vattnet och blev väldigt nedstänkt så kan nästan säga att jag badade ;) haha! Blev en kvällstur på cykeln med jasse när det började bli mörkt också..

Idag har jag börjat packa lite smått, var och hämtade Leia förut med eftersom hon är rädd för åskan som förväntas komma idag.. Nu tänkt jag att jag skulle beställa lite presenter till Angelica och Fredrik som fyller år inom kort och sen börja packa ordentligt..

Årets första smultron på vägen hem från Fredrik..


Resnerver

Efter en mysig fisktur igår med ganska dålig fiskelycka för min del så sitter jag nu på fredriks altan med benen fulla av myggbett.
Vaknade imorse och hade lite fjärillar i magen, det är måndag idag och på torsdag åker vi.. Känner som jag inte riktigt har full koll på allt och att det är en del som jag behöver fixa med innan vi åker, men det är klart att det löser sig.. Känns lite halvtaskigt att åka iväg nu när det är så fint väder här hemma, och så missar jag fredriks 20års dag och kalaset för honom och hans bror som tar studenten, hade ju gärna varit hemma då. Samtidigt har jag länge velat åka till grekland och vi kom undan väldigt billigt, plus att det är nästan enda tiden på året jag är ledig och kan åka iväg såhär.. Men jag tror det blir bra, jättebra till och med. Jag får fira min Fredrik med någonting extra när jag kommer hem!

Ute o fiskar :)


På väg hem från Kalmar nu, cykeln är där bak och jag fick lite inhandlat i alla fall.


Drar mig mot Kalmar för att hämta cykeln och så blir det lite shopping med ;)


Fika på jobbet.. Men snart bär det hemåt!


Härligt!

Känns ju inte helt fel att säga att det blev en resa i alla fall, vi bokade en resa från växjö på torsdag till Rhodos.. Billigt kom vi undan för den delen med, ett grundpris på 1600 per person och med transfer och mat på flyget blev det under 2000. Antar att det bara är att börja tvätta och packa nu..?

Snart blir det i alla fall att cykla upp till willys för några timmars jobb, först tre timmar i frukten sen två på golvet.. Ganska bra dag måste jag säga ;)

Städning av kaninhuset ;)


Visst är Fredrik duktig på att bädda..!?


Skön dag.

Har legat i solen mest hela dagen och kunde inte fått en mycket bättre start på mitt lov.. Ser dock ut som en kräfta eller kanske räka just nu men det lägger sig nog snart!

Nu ska jag trampa ut till Fredrik och stanna där över natten. Får nog bli ett stop på ica och köpa en glass på vägen också ;)

Ligger i solen och läser. Underbart!


Mitt första år på universitetet!

Ja nu har jag faktiskt klarat mig igenom mitt första år som universitetsstudent och aldrig hade jag trott att det skulle gå så här bra!

När jag började i höstas hade jag räknat med mycket hårt jobb, plugg mest hela tiden och att jag skulle misslyckas några gånger på vägen, och visst har det varit jobbigt många gånger, det har varit långa dagar men jag har klarat mig väldigt bra. Till och med så pass bra att jag aldrig har behövt göra om något, inte ens fått en komplettering och det hade jag verkligen inte räknat med, trodde jag skulle få många anmärkningar på mitt språk som kanske inte alla gånger varit så akademiskt.

Jag är stolt över mig själv, att jag har klarat det här året och att jag till och med har fått vg (som är högsta betyget på universitet) på några kurser. Bokhyllan har vuxit och det har även jag! Ångrar inte en sekund att jag började plugga direkt efter gymnasiet :)

RSS 2.0