Grillat och kräftor

Ja det blev det igår när morbror med fru och min kusin kom till oss.. :) Hade en mysig kväll tillsammans, fredrik och mormor var också hemma och kräftorna smakade bra ;)

Idag har jag haft med mig Leia ut till Fredrik, hon var nyfiken på allt och var inte speciellt sugen på att lyssna på vad jag sa ;) haha,.. men hon är lika go för det!

Imorgon blir det jobb igen och om vädret är skapligt kanske vi tar en tur till Virserums marknad på lördag :)
Nu blir det att nanna kudde..

In love always and forever.!

Nu när man är borta från varandra märker man som mest hur mycket man älskar någon..
Jag har saknat Fredrik hur mycket som helst nu när han är på semester, det kan tyckas vara lite barnsligt att man knappt kan vara ifrån någon ens en vecka, men jag tycker det är ett bevis på hur mycket man älskar personen när man saknar varandra.

Man betyder något för en annan person när man blir saknad och är alltså älskad :)

Läste om ett par som gjort slut förut och hur dåligt den personen som blev dumpad mådde, fy säger jag bara.. Jag vill verkligen inte hamna i den sitsen.. Fy så dåligt jag skulle må utan dig Fredrik! <3


Det är varken Fredrik eller jag på bilden..

Är så glad att jag har dig älskling, du är allt! <3

Kalmar..

Ja igår blev det en dag i Kalmar med Jasse.. Vi åkte för att det var öppet hus på Linnéuniversitetet där vi ska gå.. Vädret var ju knappast på topp men vi gick till skolan och regnet vräkte ner ;) Väl där fick vi lite bra information om den kommande terminen, sen var det bara att gå tillbaka till centrum i regnet..

Det blev väl inte speciellt mycket inhandlat, men en klocka och en t-shirt i alla fall så jag kom ju inte hem tomhänt.. Senare på kvällen blev det att se ytterligare några avsnitt va Grey's anatomy med jasse :)


Jag köpte den svata klockan, hade gärna tagit en vit och turkos också men det fanns bara röd, svart och orange.. 99:- på claes ohlson :)

Idag kommer min morbror och hans familj "hem" från göteborg där dom bor.. Nu ska dom bo i stugan i veckan så idag skulle mormor ha grillparty där ute men eftersom vädret inte är så bra så ska vi till henne snart och äta lite gott :)

Semester längtan..

Är lite trött på mitt liv just nu, vill ha semester och åka någonstans.. Älskling är på semester med sin familj och har bara varit borta två dagar än men det känns som han hade varit borta i nån vecka eller så.. Känner mig så ensam när han inte är hemma..
Vill inte jobba jag vi göra något kul med personerna som jag gillar..


Tog ett lite fint kort på lavendeln vi har i trädgården :)

Imorn ska jag jobba 7-16 sen på min första lediga lördag på tre veckor ska jag och jasse åka till kalmar på öppet hus på linnéuniversitetet och förhoppningsvis blir det lite shopping på det med..


Värdelöst kort på våra nya tandborstar, längtar till min pojk kommer och inviger sin ;) hihi Har precis invigt min och nu blir det sängen..
 Natti!

Rubrik?

Sitter här i min källare och tittar på "att göra en pudel", filmen verkade seg först så tittade på lite annat en stund men nu kom jag tillbaka till den och den var ju faktiskt helt okej..

Min skrivlust försvinner såhär på sommaren, det flyter inte på så bra ;) men jag hade tänkt att jag skulle skriva om helgen och så, så jag får väl göra ett försök.. hehe..

I torsdags på min lediga dag så åkte mamma och jag till vimmerby, lite reashopping och så besökte vi astrid lindgrens näs, en stund iaf.. Det var nog tur vi kom iväg en stund annars hade jag gått under för jag var så uttråkad..

I fredags blev det jobb 8-16 sen åkte jag ut till älskling i några timmar innan jag åkte hem och sov tidigt..

Lördagen började med att gå upp klockan 6 och jobba till halv tre. Efter det kom min pojk hit en stund innan vi åkte till Henrik, Elin och Louise där det bjöds på taco :)
 
Och ja idag sov vi ut på min lediga dag, har tagit det lugnt och så.. Var hos fredriks farfar och så var mormor här när jag kom hem förut :)

Se där har ni en tråkig sammanfattning av en ganska bra helg :)

Nu blir det ytterligare en veckas jobb och förhoppningsvis slipper jag min tredje jobblördag i rad då jag hoppas på att någon kan ta den så jag kan åka på öppet hus på linnéuniversitetet i kalmar.. :)


Hoppsan vilket långt inlägg det blev ;) haha..  

Snart sängen nu, ha det fint! :)

Ledig..

Ligger på altanen och latar mig, än så länge är det inte skitvarmt här men graderna börjar stiga ;)
Torsdag och ledig dag idag, vi skulle ha åkt till några bekanta och hälsat på dem men de var på väg hem när vi ringde så det blev inställt, vad ska jag göra nu då?
Behöver ju lite bränna men känner inte för att ligga still, jag vill göra nått, shoppa eller vad som, jag menar man måste ju passa på på de få lediga dagar man har ju..

Igår fyllde min bror 28 år så vi var där på lite kalas, trevligt vare.. :)
En tanke skickas också till min farmor Iris som skulle ha fyllt  år idag..


En bild på bror från i julas :)

Ne nu ska jag se om ja kan hitta på nått på mamma och pappas näst sista semesterdag ;) hehe

Sommardag

Sommar, sol, superfint väder och jobb, det är min början på den fina sommaren.. Har hunnit jobba 2 veckor nu och har bara 5 kvar, wiie .. snacka om att jag längtar tills jag får lite ledighet, jobbade i lördags och ska jobba de två kommande lördagarna också vilket betyder att jag inte får två lediga dagar i rad på tre veckor.. Känner att jag klagar mycket nu men det känns inte roligt att jobba nästan jämt..

Ne men det possitiva är att det är toppenväder, himla varmt och skönt hela tiden..


Solnedgång under en cykeltur med jasse ;)

Idag har vi varit i stugan och gottat oss, badat en massa och slöat!

Sötisarna Leia och Mira var vid stugan med, och stackars lilla Mira var inte så pigg..


Mitt sommarpardis, älskar att vara där! det är så himla mysigt och avslappnande :)


Till slut bjuder jag på en avslappnad bild av mig sittandes i skuggan ;)
Är dock blek fortfarande men har iaf lyckats få några sommarfräknar :)


When you tell the world you're mine..



When you tell the world you're mine..
Älskar denna låt, så himla fin!

Förutom att sitta och lyssna på denna vackra låt så jobbar jag och står i, hade varit skönt att vara lite ledig nu men det blir ju pengar sen även om det inte är det som lockar mig att jobba.. Det är nog inget som lockar mig att jobba egentligen ;) hehe..

Ne nu blir det snart att nanna  :)

RSS 2.0