Valborg

Har haft en kort dag i skolan idag, matte i 2 timmar och sen klassföreståndartid + en kvart samhäll .. Inte mycket att säga om det, fick tillbaka matteprovet och det gick jättebra så jag är nöjd..

Kom hem tidigt och har vatit lite med min lilla mamma som är hemma och sjuk..
Kvällen kommer spenderas i Jernudda med älsklings familj :)

Hoppas på en trevlig kväll :)
Ha en bra valborg!
Kram

....

Och så har den alltid så långa torsdagen gått.. Har haft massvis med lektioner, men gick på konsert på samhällen vilket var trevligt. Det var esteternas slutkonsert och dom var toppen!


Duktiga killar och tjejer :)

Jag är lite velig nu inför valborg, älsklings familj ska vara hos dom jernudda och fredrik ska vara där, men samtidigt vill jag träffa mina kompisar som ska vara hos cornelia, vi träffas alldeles för sällan nu för tiden. Det är verkligen inte deras fel för jag har varit slö på sista tiden och borde bättra mig men samtidigt gillar jag att vara hemma och mysa.. tråkigt problem dedär, får se hur det blir sen, hoppas på en bra sommar då jag kan umgås mycket mer mer mina vänner <3

Nu skajag se klart på lyxfällan ;)
Kram

Ledig dag

Åh så skönt det var att sova nån timme extra idag.. Har precis varit och satt in lite pengar på banken och solat lite i hopp om att bli brun till balen :)
Har fortfarande ont i ryggen och munnen men tog en tablett förut så det är lite bättre med munnen iaf, men trätt på att det aldrig försvinner. Jag som måste ut och springa men med så ont i ryggen är det inte speciellt lockande..


Fick hem nummerlappen till Vårruset idag, det är bara en vecka kvar nu ju, wiie..



Snygg bild från igår när lisa testade balfrisyr ;) Innan detta satt jag med spolar i hela håret och en rymdhjälm på mig, haha.. så jäkla snyggt var det, inte .. Det är inte såhär mitt hår ska se ut på balen, inte på långa vägar ;)

Snart kommer älskling då ska vi äta sen åker vi nog ut till Jernudda :)
Kram


Rubrik

Är trött så orkar inte skriva så mycket men idag har jag gjort följande:

  • Haft praktik halva dagen
  • Varit och klippt mig och provat balfrissyr.
  • Gjort klart projektarbetet.
  • Skickat in projektarbetet :D

Trots att jag har tandvärk för att visdomständerna växer och ont i en muskel i ryggen plus magont så är jag glad och lättad eftersom projektarbetet är klart! härligt!

Imorn får jag träffa min älskling, det gillas :)
Kram


Bra start på veckan

Måndag idag och för en gångs skull känns det skönt, det ni! ;) hehe. Har haft många lektioner idag som avslutades med ett matteprov som jag tror gick ganska bra.

Nu har jag suttit och skrivit det sista till projektarbetet och är i princip klar, några dokument som ska klistras ihop och pengarna ska skickas till Barncancerfonen. Så himla skönt! Har inte en läxa för tillfället, toppen!

Imorgon blir det praktik på förmiddagen som kommpensation för att min handledare inte kan ha mig på onsdag så då blir jag ledig hela onsdagen och imorgon eftermiddag eftersom vår enda lektion är inställd. :)
Det blir klippning och provning av balfrissyr imorn med, var evigheter sen jag klippte mig så det är på tiden nu, hoppas det blir bra :)

Nu ska jag nog ta en löparrunda.
Kramis

Helgen som gått

Hade tänkt att visa denna helg i bilder eftersom det har blivit mycket kort.
Klicka för att göra bilderna större.

 
Dagen började med en löparrunda till fågeltornet.

 
Uppe i tornet tog jag en liten paus för att njuta av den fina morgonen :)

 
Jag sprang genom kohagen på vägen hem...

Efter frukost åkte vi till Fredriks mormor på kalas, när det var slut tog vi bilen och åkte i ca 1 min till kalas för min mormor.

 
Hos mormor var mina bröder, flickvänner och hundarna, Mira på bild. Mormor bjöd på god mat och fika, årets första jordgubbar =)

 
Väl hemma igen tog jag en promenad med Jasse och efter det styrde med både det ena och det andra, studentmössan provades t.ex.

Igår var det balträning, fick ingen bild därifrån men det var lite kul faktiskt, vi gjorde vårt bästa älskling och jag men kanske inte gick toppen precis ;) hehe..

Vi vaxade älsklings bil och jag var såhär snygg när vi gjorde det :P haha..
 
Var också och hälsade på kaninungarna som fredriks farbror har, åhh så söta dom är, blir lite sugen på att ta med en hem men så är det mycket jobb med dem också, vi får la se hur det blir med den saken..

Kan summera detta till en bra helg! Hoppas på en bra vecka nu med :)
Kramis


Helg :)

har klarat  av nationella idag och det gick förhoppningsvis bra :) Var i centrum och beställde studentskylt och fotografering till studenten med, ett steg närmare 11 juni. Provade en klänning också,den va fin men den satt inte alls bra på mig så jag får leta vidare..

Nu är min älskling här, han ligger bredvid mig i sängen och sussar så sött <3 blir att äta lite här sen åker vi ut till jernudda :)

Ha det!


Snart är veckan slut..

Åh så skönt att det är torsdag vilket betyder att helgen snart är här, men först....
.... ett nationellt prov i svenska b. Jag jublar av glädje, eller inte. Sitter nu och läser lite om de olika slags texterna man ska skriva så jag har ett hum om hur de ska skrivas, vi får väl se hur det går helt enkelt, mellan 9 och 14 kommer man antagligen vara upptagen med det, fast jag orkar nog inte sitta så länge.


Dagen har varit bra, men lång. Har haft väldigt många lektioner som avslutades med idrott där jag var ute och sprang, fy vad jag tog ut mig, är fortfarande trött..

Nu på kvällen har jag varit ute och gått med jasse, stannade till och solade en stund med så jag blir brun och fin till balen, och även till företagsgalan som jasse och jag blivit inbjudna till genom vårt UF företag, ska bli väldigt intressant!


Nu ska jag fortsätta läsa lite sen blir det sängen tidigt.
Kram

Onsdag

Vaknade vid 4 inatt av en mardöm :O var jättelänge sen jag hade en otäck dröm..
Har haft praktik idag och det har väl gått ganska bra, haft lite att göra iaf..
Väl hemma igen så tog jasse och jag en löparrunda i det väldigt otrevliga vädret, det haglade en hel del.. Löpandet gick ganska bra, märks att träningen ger resultat :)

Hade tänkt göra lite läxor ikväll men det hanns inte med och nu orkar jag inte, blir nog att se på fuskbyggarna nu..

Ha det!
Kram


Älskar dig Fredrik <3

Tisdag

Har hunnit med en löparrunda på morgonen, plugg, till skolan för att ha en lektion och sedan hem igen ;)
Nu har jag gjort lite mer läxor, så himla skönt att kunna bocka av min lista lite..
Sitter just nu och gör en EFI analys på min praktikplats, så (o)intressant.. Har börjat känna att det är lite meningslöst att gå till skolan och läsa om handel när jag ska utbilda mig till förskolärare? haha,. är ju säkert bra att undervisa 3åringar om hur man skriver en affärsplan m.m. blöö.. 

Ne om jag skulle fortsätta?
Praktik imorn med, inte heller så kul..

Ha det! 

Ny vecka

Nu var det måndag igen och dagen har varit helt okej, lagom med lektioner och hyfsat enkelt, det gillar jag!
Har legat på altanen och läst igenom häftet till svenska nationella som är på fredag vilket känns lite nervöst, jag är ju inte ett proffs på att skriva precis..

Kom nyligen hem efter en promenad, skönt att komma ut och det är ju bara 2 veckor kvar tills vårruset, dags att sätta fart nu elin! ;)



Måste förresten tipsa de få läsarna jag har om en supergod korv, ja precis en korv jag som verkligen älskar korv, inte.. Haha men denna är smarrkig, det är en kokkorv som heter ostwienerkorv, smaskens är den.. Finns på willys här i hultsfred och säkert fler ställen :)

Ha det fint!
kram

Tråkig söndag

Nu har helgen gått och vi är på den tråkiga söndagen igen..
Idag har jasse och jag jobbat med vårt företag som vi håller på att avveckla, skönt att det inte är så mycket kvar på det nu och för övrigt så är det inte så långt kvar till studenten :)

Nu sitter jag och tråkar i köket, väntar på att jag ska behöva åka och hämta mamma och pappa vid ica, dom har varit i stockholm i helgen..
Funderade en stund på om jag skulle åka ut till fredrik och sova där inatt men sen när han sa att han skulle glo på serier tyckte jag att det kunde va, får väl sitta här o glo några timmar till sen kan jag gå och lägga mig..

Hoppas på att veckan som kommer blir bra även om det är endel som ska göras..

Ha det!


Slapp nog hämta dem, dom kom med grannen nu..


Fredag <3

Nu var det fredag igen vilket alltid är lika skönt!

Jag ska ta det lugnt nu och ta ett mellanmål och läsa lite sen blir det grillning ikväll :) Första för iår så smarrigt det ska bli =)



Ett gigantiskt äpple en macka och en bok blir en skön eftermiddag !



Fick en jättefin blomma av Nina igår, Tack gumman :)

Förövrigt så jag de första vitsipporna för iår, de fanns ute vid alle och lisas tomt där de nu har gjutit grunden. Fick lite vårkänslor då..

Ne nu ska jag gå in i bokens värd och ha det skönt :)
Kram

Trötter

Är så glad över att det gick bra igår, hade fruktat den dagen men det kändes lugnt och tryggt nästan hela tiden :) Kom hem från Oskarshamn ett par skor rikare och en pojkvän som liftade med oss. Var dock helt slut när jag kom hem och är det än idag! puuh! jag vill bara gå och lägga mig..

Idag har jag varit på min praktikplats och har haft en hel del att göra trost att min handledare inte varit där, så det har varit lite roligare än vanligt.



När jag kom hem förut så tänkte jag ta en löparrunda men inte blev det av och nu är jag för lat så jag tror jag kör ett "magpass" och lite pilatesboll på det :) kan ju vara bra det med..

Imorgon har jag egen chafför till skolan, nina kommer och hämtar mig :)


Ha det fint!
Kram

Tillbaka till skolan

Så har första dagen i skolan gått och jag tycker det har gått ganska fort, har hunnit med två olika handelslektioner, samhäll och matte b, så det blev en lång dag. Väl hemma så åkte mamma och jag till mormor för att fixa lite i hennes trädgård men även att vi kämpade i några timmar så blev det inte så stor skillnad ;)



Imorgon är en dag som jag inte precis har längtat efter, vad som händer vill jag inte säga men känns inte så kul.. Just nu känner jag mig lugn och trygg så det ska nog gå bra. Känns så himla skönt nu när jag vet vad jag ska göra i sommar och höst.
Tycker verkligen synd om er som inte kommit på vad ni vill göra än för jag var där för ca en månad sen och man känner sig ganska dålig när alla frågar vad man ska göra och man svarar att man inte vet..

Så just nu känns det faktiskt bra i mitt liv jag vet vad jag vill nu så nu är det bara njuta av att må bra :)

Ha det!
Kram

Helt slut!

Kom hem från en joggingrunda för en timma sedan och jag var helt död då, har så jäkla dålig kondis! Kan inte ens tänka mig hur det ska gå på vårruset som är om en månad, men jag ska kämpa nu så jag blir duglig i alla fall :) Väl hemma från löparrundan så gjorde jag lite övningar för att få mer muskler i magen så är trött i hela kroppen..
Oj nu kom ja på vad jag glömt, stretcha :O

-----
Sådär, får se om de hjälper så här mycket efter :P hehe..

Helgen har för övrigt varit lugn, älskling och jag lever vårt pensionersliv som Michaela sa: Som ni tjatar nu så undrar ja hur ni blir när ni blir pensionärer :P haha.. vi är nog redan det.

Igår tog vi en sväng till Vimmerby och köpte kostym åt fredrik, gud sicken stilig man han blev! Annars har det mest varit lugnt, tog en promenad ut till fågeltornet idag och på vägen därifrån bar jag Louise fredriks brorsdotter och nu märker jag att jag kanske inte skulle burit henne hela vägen, är helt död i armarna!


Louise (Veronika som ligger och sussar i bakgrunden)
Klicka på bilden för att se den större.

Sover nog gott inatt för nu är jag trött i både ben, mage och armar.
Skola imorn så det blir väl att nanna tidigt ikväll..



Ha det fint!
Kram

Fredag

Nu har hela påsklovet gått och så mycket ledigt tycker jag inte att jag har haft, eller? hehe..
Idag har jag faktiskt fått lite gjort, gick upp efter nio och vi tiotiden började jag plugga, läste något häfte i marknadsföring c som var på engelska, tog en halv evighet.. Räknade också matte i en och en halv timma, duktig elin.! Har nästan inga läxor kvar att göra nu, toppen! :D

Har käkat lite nu, så nu tänkte jag att när mamma kommer hem vilket borde göra om några minuter så ska jag anmäla mig för högskolan, så skönt att bli av med det ;)


Helgen kommer att spenderas hos älskling och imorn ska vi åka in till Vimmerby och se ifall vi hittar någon kostym till balen och studenten till honom :)

Trevlig helg!
/Elin

Ett beslut har fattats.! :D

Fy nu är nästan lovet över :O trist! Jag som knappt har fått någonting gjort, iaf inte i läxväg ;)

Men något som jag  nu har bestämt mig för vilket käns väldigt bra är att jag ska söka till Linnéuniversitetet, där jag ska gå utbildning för förskola, förskoleklass med inriktning natur, frilufsliv och lärnde. Äntligen har jag bestämt mig! Däremot vet jag inte vad ja ska söka i andrahand o.s.v.



Fick föresten hem böckerna om saltön i tisdags så nu ska jag ta tag i att börja läsa lite, längtar nästan :P hihi

Nehe om jag skulle göra lite nytta så jag kan bocka av lite läxor ;)

Ha det fint!
Kram


Påskafton

Nu är snart påskafton över och mycket påskmat och godis har det blivit! ;)
Igår var det påskkalas med fredriks familj och idag med min.

Känns skönt att det börjar bli både ljust och varmt ute, har suttit på vår inglasade altan idag och mitt på dagen var det för varmt så vi fick ha öppet på flera ställen, ett tecken på att våren är på väg =)

Älskling och jag tog en kort promenad med, gick till kyrkogården och kikade lite på gravarna, kan vara lite lugnande att tänka på de man saknar och så..


Glad påsk på er! :)

Nu väntar en veckas lov vilket känns toppen! Har dock en hel del läxor att göra..

Ha de fint!
Kram Elin

RSS 2.0