Try Sleeping With A Broken Heart..

Det är namnet på låten som jag gillar väldigt mycket just nu, sorglig men lungnande på något vis.. Bra låt helt enkelt.

För en timma sedan så kom jag hem efter att ha varit hos älskling inatt. Igår tog vi en tripp in till Vimmerby och shoppade lite, ett par jeans från ciao bella blev det för min del och så lite fika på det med :)

Vi var även ute och kikade på min bror och hans tjejs tomt där de ska bygga hus, men just nu är det massa förarbete med slangar som ska läggas i jorden m.m. Fin tomt är det iaf, ligger på landet och har jättefin utsikt men ändå tar det inte mer än 10 minuter dit, skönt!

Nu ska jag snart gå på en promenad med Jasse, alltid trevligt ;) Efter det ska jag packa min telefon ordentligt sedan skick iväg den på lagning.. Hoppas de kan fixa den, så himla dyrt att köpa en ny..



Hittade en bild på älskling och mig innan vi skulle på Louises dop :) Saknar sommaren!


Imorgon börjar en ny vecka och lovet är slut, nu börjar en treveckors period med praktik, kan ju inte säga att jag är speciellt överlycklig. Jag är en av dom som hellre går i skolan och har de rutinerna ;) men ska väl göra det bästa av situationen..

Kram kram

Fredag

Så var den sista dagen på lovet kommen och jag vet inte om det är skönt eller tråkigt, har ju inte haft så roligt lov precis så kanske det är lika bra ;) På måndag blir det tre veckors praktik på Ncc hos Nicke, får väl se hur det blir..

Idag har jag varit duktig, hittills i alla fall, har städat mitt rum så det är beboligt igen ;) haha.. Har även letat upp mönstret till os mössan som mormor kanske ska virka till mig, fast inte i gult och blått då..



Hade tänkt mig den i rött vitt och svart, men vi får väl se om det blir något med det..


Ska leta lite resor åt mormor och Bengt också, dom ville åka till Turkiet så ska se om jag kan hitta något passande :)

Ikväll kommer älskling hit och sen ska vi tillsammans med hans familj gå och äta på Kina, smaskens!
Hoppas på en trevlig kväll.

Kram

Så var man här igen..

För ett och ett halvt år sedan började blogga på min dåvarande blogg. Där skrev jag till och från i ca ett år fram tills för ungefär eller havår sedan då jag kände att det var meningslöst att behålla den. Sedan dess har jag ibland saknat ett ställe att skriva av mig på, uttrycka mina känslor m.m.

Därför gjorde jag mig en ny blogg, men ni kan inte räkna med dagliga uppdateringar och spännande läsning, jag är ju inte precis någon bra skrivare, men jag ska göra mitt bästa. Eftersom jag inte kommer att uppdatera så ofta (som det känns nu iaf) så är det bästa sättet att följa mig på bloglovin.


Denna dag började fint med solen som lös upp hela rummet, så jag passade på att ta en promenad i det underbara vädret :)



Vårt hus i solskenet med en himla massa snö utanför ;)

Ha det bra!
Kram

RSS 2.0