Pengar rullar ut... som de ska?

Så var lite räkningar betalda.. Inte kul när pengarna försvinner men så är det!
Känner mig faktiskt ganska rik nu i alla fall, fick ju både studiebidrag och lön i fredags och så lite av mamma för att köpa mat för så de är fint :)

Fick min födelsedagspressent av cornelia idag, bara två månader och tre dagar för sent, haha.. bra där vännen :P hihi! Var i alla fall ett par fina vantar i paketet, perfekt eftersom mina favisar gick sönder förra veckan..

Och så lilla Mira, bror och lisas hund.. Hon har legat på sjukhuset i flera dagar nu, hon mår väl lite bättre men får inte komma hem än och måste troligen opereras.. Stackars lilla sötan, nu måste hon bli bra snart!


Lilla mira i sommras då hon inte heller var riktigt pigg, får hoppas hon blir frisk snart!

men...

En minut efter jag skrivit det förra inlägget tittade jag på kolla.tv och upptäckte att det är tre program som jag vill se vid åtta.. Suck! Klass 9A, Ullared och 112-på liv och död.. Men de två förstnämnda finns på webb-tv så kan kanske se dem där efter sen :)

Så får det bli!

två saker samtidigt

Sådär, då var man mätt och go igen :) Det fick bli stuvade mackisar och biff, smidigt och gott!

Under tiden jag lagade maten såg jag på förra veckans avsnitt av ullared, perfekt att kunna göra två saker samtidigt! Plocka undan lite nu sen får jag väl se dagens avsnitt med.. haha,.,

Inte som jag trodde..

Gud så slö jag är, tänkte jag skulle skrivit här för någon timma sen men sen fastnade jag på någon blogg ;) Dagen har gått bra även att det blev lite stressigt där på morgonkvisten då jag en minut innan jag höll på att somna upptäckte att jag började vid 9 idag istället för 13 som jag hade fått för mig.. Tur jag såg det för annars hade jag satt klockan på halv 8 och då hade jag ju missat tåget och den lektionen, istället ringde klockan 6.10, vilket är så sent som möjligt för att jag ska hinna fixa mig och kasta ner alla saker i väskan och hinna med tåget vid 7.13 ;)

Hade trott att jag skulle komma hem vid 18 idag men kom hem vid 16 istället! Det var så att läraren sa att vi hade en halvtimma kvar på lektionen när det var en halvtimma kvar till tåget gick så då struntade jag i den och åkte hem istället, allt stod i alla fall på ett papper.. Gutt att komma hem!


Mamma fixade så jag också skulle få lite Thaikänsla här hemma medans de gottar sig. ♥


Nu kurrar det i magen så får nog gå och fixa något :)


Hemma och trött

Åh så skönt att denna jobbarhelg är över! Är trött och har ont lite överallt, jag är inte van att gå så mycket som man gör där och så är man ju lite klumpig så man skadar sig och sådär ;)

Nu ligger jag nerbäddad i sängen och tittar (eller snarare har det i bakgrunden) på något djurprogram med fin musik och har kletat in halva kroppen med idomin och andra salvor, är så torr på kroppen så det gör ont!

Pratade en stund med mamma förut precis när jag kom hem, och nu borde de väl ha gått på planet och lyfter snart.. Gu så avundssjuk jag är!! jag vill också!

Ne nu ska jag sova, kommer troligen bli lite halvtaskigt med up

Dagen

Kom hem för ett tag sedan, älskling hämtade mig efter jobbet och hade köpt pizza att ta med hem och käka :) Var  inte så hungrig men lite gick det allt ner.. Har umgåtts lite med mamma och pappa nu och så blir det några timmar imorn med innan de åker..

Jobbandet gick bra idag, hann väl inte riktigt med allt som jag hade tänkt mig men det viktigaste blev gjort och det var inte så farligt att vara själv på golvet, jag hade ju Malin och Carina i kassan :) Imorgon ger jag mig på det igen, då blir det jobb mellan 11 och 21 och då har jag Carin hela dagen så det blir nog bra då med! Lite synd tycker jag dock att det är att jag inte hinner vara mer med mor o far innan de åker men men.. Får gå upp tidigt imorn istället.. Skulle egentligen börjat halv 10 imorn men ville vara hemma några timmar på förmiddagen så det fick bli elva :)

Nu är jag trött och har ont i ett ben, hoppas det blir bättre tills imorn :)
Natti

Jobb idag

Sitter vid frukostbordet hemma hos mamma och pappa nu, jag åt frukost för någon timme sen hos Fredrik så nu sitter jag bara och är sällskap. Blir väl kanske att äta lite mer så jag klarar mig hela dagen eftersom jag ska jobba hela dan, men vi får väl se ;)

Nu blir det ju jobb hela dagen idag och så är det inte helt omöjligt att det blir imorgon också beroende på om hon som egentligen ska jobba blir frisk eller inte.. Känns lite läskigt nu, fram till 16 idag så är det flera som jobbar på golvet men sen till stängning är jag ensam på golvet, såklart är det folk i kassan men jag har ju ansvaret över golvet, läskigt! ;) Det går säkert bra men första gången är ju alltid lite läskig..

Kväller

Sitter o käkar pringles, fasen så gott det är!! Farligt, har nästan tryckt i mig ett helt rör själv, illa! Men förhoppningsvis går jag bort det imorgon, brukar bli många steg på en jobbardag på willys :)
Nu ska jag krypa ner hos finaste som ska åka och kolla på/köpa mc imorgon..
Ha de fint!

I denna stund


Det är inte ofta Leia är nere på dagen såhär men när mamma och pappa städar så är hon livrädd och ligger hos mig och tittar på tv :)


Cornelia och Erikas utsikt från lägenheten, ser ölandsbron längst bort i bilden :)


Fin soluppgång från tåget..


Testbild med min mobil, ganska nöjd!


En till testbild :)

Ikväll blir det att åka ut till älsklingen och sen imorgon blir det jobb :)

Handla

Fixa lite käk nu och sen åka till affären med mamma och ladda upp kylskåpet nu när de ska vara borta ;)

God morgon.!

Ännu en skön sovmorgon idag, eller ja kanske inte direkt förresten.. Var ju hos fredrik och åkte med honom hem när han skulle till jobbet så gick ju upp innan fem, men sen gick ja och la mig direkt när jag kom hem och sov till halv nio eller något. När jag gick upp möttes jag av en sprudlande glad vovsing, Leia! Det blev frukost framför helgens avsnitt av solsida och sådär..

Nyss ringde chefen från willys och ville att jag skulle jobba, helst redan idag men eftersom jag har Leia så tackade jag nej då jag inte ville lämna henne.. Men imorgon blir det jobb på golvet från 12- 21 och kanske lite på söndag med beroende på om Chatarina blir frisk.. Dock vill jag inte jobba riktigt hela söndagen, vill ju ha några timmar med mor och far eftersom de åker till Thailand på söndag (avundssjuk!)..

Nu blir det en promenad med Leia :)

Bilder från igår


Järngänget! Amanda, Jannie, Marie och Elin :)


Elin ska klippa av lite murgröna..


Tittut i skogen!


Ett litet roligt spår i snön, det är från en skogsmus som har hoppat fram och så ser man spåret efter svansen med :)


Ett tecken på att det är bra luft, lav som växer "långt ut" från trädet..


Marie försökte lyfta stubben för att se om det fanns några djur under, men stubben satt fast..


Så här mogna var Amanda och jag, petade lite i en mystack eller något hål och sa kom fram nu djuren ;) hehe

Det var ungefär vår dag i bildform :)

Gårdagen

Tänkte berätta lite hur det var igår under vår utedag..

Som jag skrev igår så var jag hos cornelia en stund innan vi skulle samlas och sedan cyklade jag med Jannie och Elin till Stensö. Väl där så mötte vi klassen och folket från Ronneby, därbland min svägerska Michaela :) Vi delade upp oss i grupper som sedan gick och letade efter vårtecken, t.ex. knoppar på träd och andra växter som kommit fram, tittade också efter djurspår och lite sådär.. Det mest levande vi såg var ett rådjur som sprang förbi..

När vi kom fram till slutmålet blev det lunchpaus. Det var himla gott att få i sig lite mat! Efter det la vi upp allt vi hittat och kollade upp vad det var för något och till sist gick vi runt och kollade på allas olika saker medans läraren berättade lite om dem..

Kallt var det mest hela dagen, frös om fötterna från att vi kom dit tills vi skulle hem, även att jag hade bra kängor med sockar i.. Fick först upp värmen om fötterna när vi skulle gå tillbaka och då var det riktigt skönt!

Eftersom jag missade halv tre tåget med några minuter (!) så åkte jag till cornelia igen och råkade visst somna lite på hennes soffa, men det var gutt!

En helt okej dag var det, dock väldigt trött efter men det var det värt. Återkommer med bilder lite senare :)

Sovmorgon

God morgon, eller snarar god dag!
Idag vaknade jag vid fem eller nått sånt då fredrik skulle gå upp och åka till jobbet, dock hade ju jag lyxen att få ligga kvar i sängen och sova i flera timmar till, skönt!

Efter frukost och sådär åkte jag hem från Jernudda (glashalt på vägen) och åkte och hämtade lilla Leia, eller liten och liten är hon väl inte men i alla fall :) hehe.. Vi har tagit det lugnt nu på förmiddagen, tittat i lite kataloger, tagit hand om lite tvätt och sådär.. Nu ska vi ut på en promenad i snön..

Trött

Pust och stön, nu är jag väldigt trött efter en dag ute, kan knappt hålla ögonen öppna... Efter vår utevistelse åkte jag till cornelia och väntade på tåget där.. Blev visst att jag somnade i soffan en stund ;) hehe.. skönt.
Nu ska jag krypa ner hos min älskling <3

Ute

Är ute vid stensö nu, går omkring och kollar på trädknoppar och djurspår m.m. ;) Snart mat!
Lämnade min fina telefon hemma, tyckte inte den skulle behöva vara ute en kall dag. hehe

Saknar min älskling, men imorn får jag äntligen träffa honom.. Var ju jättelänge sen sist..  <3

Puss

Är hos cornelia

Sitter hos cornelia nu, åkte med 6.20 tåget och kom fram i tid så nu sitter jag här och väntar på att cykla iväg och möta Jannie och Elin och sen cykla till Stensö. Tror det kommer gå väldigt tung eftersom jag hade så lite luft i däcken och cornelia hittade inte cykelpumpen som de fick av mig.. Hoppas jag tar mig fram ;)

Hoppas på en bra dag och fint väder nu så vi inte fryser om fossingarna.

Färdigpackad

Åh så skönt, för ungefär en timma sen blev jag klar med allt, så imorn behöver jag bara packa ner sakerna och koka vatten till min varma saft som jag ska ha med mig :)

Blir en tidig morgon då jag ska åka med 6.20 tåget, hade egentligen tänkt åka med 7.13 men eftersom tågen, idag, för första gången sedan i jul (vad jag vet) var flera tåg inställda så vågar jag inte chansa då jag måste ta mig till stensö till halv tio.

Nu blir det lite sömn!

usch

Usch och fy, jag måste berätta detta!

Imorse när vi satt på tåget, hade bara åkt några minuter så säger Malin att det kändes som vi körde på något, jag tittar ut och ser... ett rådjur som springer iväg och ett som snurrar i luften och landar sedan på backen.. Blää! Jag hade ju ingen chans att se hur det gick med det sen, om det dog eller blev skadat eftersom vi åkte vidare och sådär..

Skulle se om det låg kvar när vi åkte hem men jag måste ha missat det för jag såg inte ens huset som låg ganska nära.. Bara att hoppas att det inte led!

Maten

Hoppa in i duschen nu och sen på med mysoutfiten! :)

Sen måste jag göra mina tunnbrödsrullar som jag ska ha med mig imorn.. Funderade lite på vad jag skulle ha i, som inte var så jobbigt att fixa och som inte fryser under dan, tror det blir skinka, ost och kanske sallad.. Sen gör jag någon med kall falukorv också, smaskigt! ;) haha! Inte att glömma potatissalladen som jag lägger i imorn när det ska ätas.. Ska nog kunna hålla mig mätt på det.. Mycket att styra med!

Nehe duschen var det.!

Min dag

Min telefon har kommit! Halleluja! Försökte blogga med den förut men det gick sådär måste jag säga ;) hehe.. inte alls närmare bestämt.. Men nu är jag nöjd i alla fall, efter ha haft den först en och en halv dag innan den gick sönder och sen har den varit på lagning i nästan 4 veckor .. Blä på det men nu är den här så jag är glad!

Idag har jag varit en sväng i kalmar och gjort grupparbete, hade riktigt skoj idag! Sista kvarten (?) svek jag mina vänner i C2 för att hinna med halv ett tåget hem så jag var hemma vid två.

Väl hemma åkte jag till affären, hämtade telefonen och handlade mat till morgondagens exkursion.. Har sprungit runt hela kvällen för att plocka iordning varma kläder, fixa med maten och allt det där eftersom vi ska vara ute från nio till tre så mycket kläder kommer det bli! Jag ska inte frysa!! (hoppas jag) Kommer däremot se ut som en michelingubbe med alla kläder ;)

Återkommer senare!

Vilken dag ;)

Åh nu var jag hemma igen, en hektisk dag dehär! Började med en tur till ikea med josefina :) Köpte ett laptopstöd och en liten present till mitt kusinbarn :)


Ett fint sovrum som jag gärna skulle vilja ha! I alla fall sängstomen :)

Efter ikea tog vi bussen tillbaka och jag gick till biblioteket för att ha föreläsning mellan 13 och 16.
Åkte med 16.34 tåget hem och hade ganska skoj med jasse, olga och deras klasskompis :)

Väl hemma var klockan lite över sex och det blev bara att slänga i sig lite mat sen gick vi bort till farbror och faster där tva av mina kusiner va, Lina och Frida och Fridas lilla bäse Estrid :) Gos!


Gu vilken gosing det där :)


Estrid i den gosiga badhandduken som hon fick av oss :)

Nu är jag ännu en kväll trött och orkar inte se på solsidan idag heller.. Ond cirkel det där? hehe.. Imorgon trodde jag att jag skulle vara hemma men vi ska göra ett grupparbete så det blir att gå upp i ottan då med ;) Fast det är ju skönt att få det gjort ju!

Min telefon med.. Den har kommit till ica nu, har inte fått någon avi men jag hade ändå inte hunnit hämta den, det får bli imorn :)

Tack och hej, nu ska ja fixa inför morgondagen och sen sova!

Dagen

Sådär då var dagen avklarad :) En sväng ute på ikea med josefina och en föreläsning..
Nu ska jag gå mot tåget och åka hem, kvällen består förhoppningsvis att min telefon kommit hem igen och så lite bebismys <3

Skriver mer ikväll!
Kram

Pust!

Puuh! Nu var äntligen allt klart och fixat tills imorn med.. Arbetet är färdigskrivet (kan gå hur som helst med det, såg nästan dubbelt när jag skulle läsa igenom, och skickade först iväg ett mail utan att bifoga arbetet, som vanligt alltså! ), har kollat upp busstiderna till ikea, packat väskan och kollat igenom papper, kollat banken och fixat frukost till imorn.. Nu är jag dundertrött!

Orkar inte skriva mer, åter imorn kväll!
(om jag inte får någon tid över i skolan vill säga)


En puss till min älskling som jag inte sett på.... länge nu..

Nästan klart...

Nu pausar jag lite sen ska jag läsa igenom arbetet, hoppas det räcker nu, inte toppen skrivet men det får duga.. Efter jag läst igenom ska jag bara skriva en slutsats sen skicka in det :P Gutt!

Målet är att hinna till Solsidan :)

Antingen eller..

Bra där elin! Första ämnet är fixat och det blev lite mer än 2 sidor, nästan 2 och en halv ju :) Med inledning och slutsats ska hela hemtentan vara 4-5 sidor och det är ju inte så mycket så vet inte varför det har gått så trögt denna gång..?

Nu måste jag välja mitt andra ämne och det borde ju räcka med cirkus en sida om det sen lite mindre än en sida till slutsats och pang där har vi det! Så nu är frågan...

-lärares profession i förskola och förskoleklass i förhållande till andra lärares profession

eller

-barns naturvetenskapliga begreppsbildning

Hade först tänkt ta den andra men tror nog nästan det blir lättare med den första och att den passar bättre ihop med resten av min text.. Så får det bli!

Måste beställa böcker sen med, påminn mig om det ;) hehe

Mätt och go!

Åh nu är jag mätt och go, frukost och sen efter en stund kom bröderna med sina tjejer och det bliev voffelkalas, även denna helg.. Gott!

Nu ska mamma och pappa åka och tvätta mattor så då får jag lite lugnt här hemma, ska se till att skriva en massa på arbetet så jag förhoppningsvis kan skicka in det ikväll.. Jobba på nu elin! ;)

Lite är bättre än inget..!

Oj oj oj då, nu har jag faktiskt kluddat ner lite på dokumentet, fick nästan ihop en sida av osammanhängande text, men med lite klippande och klistrande så blir det nog okej.. Inte så mycket skrivet, men bättre än inget.. Nu nöjer jag mig för idag..

Ska gå ner till ica och köpa något gott nu, kanske kolla om min telefon har kommit? vi får se..
Blir melodifestivalmys med mor o far ikväll antar jag, tusan älskling jag saknar dig ju!

Segis

Nehe, nu har min pojk också gått och blivit sjuk, det var väl onödigt! Jag som ville åka dit ju..

Har åstakommit hela 151 ord på denna förmiddag, väldigt dåligt av mig, det är ju verkligen ingenting! Får försöka sitta lite efter maten sen eftersom ja blir hemma resten av dagen..


"Beställde" ett sånt här laptopstöd av jasse som är i kalmar nu, får se om hon gick in på ikea sen men förhoppningsvis så får jag ett sånt sen :) Kände att jag behövde det, sitter alltid med datorn i knät..

Jäsp?

Åhh skit! Jag är helt blurrig i skallen och ögonen vill inte vara öppna när jag läser eller kollar på datorn.. Va fan jag måste ju plugga..

Gick ett varv runt kvarteret för att få lite luft vilket inte hjälpte, la en kylande ögonmask på ögonen som hjälpte en stund.. Funderar på om jag sover dåligt om nätterna för att det är så varmt..? Har inget problem med att sova men tycks aldrig bli utsövd.. Eller så behöver jag min älskling som piggar upp med lite pussar..?

Det sista låter bäst.! Du få komma nu medsamma Fredrik!!!

Tummen ur...

Frukosten är intagen och nu är det väl bara att öppna böckerna och dokumentet och börja skriva... Känns inte alls lockande, fint väder ute och jag vill inte sitta instängd i min källare och skriva examinationsuppgift även om solen kikar in lite genom mitt lilla, lilla fönster som för övrigt är öppet för att få in lite frist luft, det är alltid galet varmt här på vintern!

Nehe om man skulle få tummen ur nu då.....

Let's dance

Äntligen! Let's dance kanske har fattat grejen, att deras sångare/sångerska är värdelös! Ikväll hade de Orup på besök som sjöng alla låtar och det blev en stor skillnad!

Eller har de haft någon annan kändis tidigare också? har inte sett det på många veckor så har ingen koll på det längre.. Aja det var lite bättre än vanligt i alla fall..

Och så till Jessica Almenäs, ärligt talat vem f*n klär henne så illa, en treåring skulle lyckas bättre!! Herre gud!


-


På gång!

Sitter och äter lite surisar och slöar framför tvn, tittar bara på den lite ibland annars är den mest ett bakgrundsljud ;)

Blev inte  mycket till pluggande idag, läste texterna, sen fick det räcka! får la ta igen det imorn.. Ikväll ska ja o mamma ha en mor dotter kväll, blir nån god mat och mys framför tvn :) Kanske skulle leta upp något recept som verkar smarrigt!

Och vet ni vad, efterfyra veckor som trasig och tre o en halv vecka på reparation är min en dag gamla mobil på väg tillbaka till mig, äntligen!!!

Ett steg i rätt riktning

Sådär, nu har jag läst igenom artiklarna som var till dagens föreläsning som jag missade.. Lite synd för jag tror att den var ganska bra och viktig, men inte mycket att göra åt, måste tänka på hälsan också.

Nu ska jag fixa något att äta, är hungrig.. Och sen kanske, kanske jag skriver lite på arbetet.. Vi får se..


Skönt

Åh så skönt, idag mår jag mycket bättre! Igår kunde jag knappt gå för det gjorde grymt ont i magen när jag gjorde något annat än att ligga still i sängen.. Idag har jag redan klarat av att gå upp och ner för trappan tre gånger, ätit frukost, duschat och hämtat posten, inget av det klarade jag igår så det går åt rätt håll! :)

Mamma och jag funderade lite över vad det kunde vara som gjorde så ont, för jag hade ont i magsäcken.. Antingen var det en magsjuka som inte "ville komma ut" eller om det var magkatarr.. Spela roll, jag mår bättre idag, det är det viktiga :)

Nu ska jag försöka beställa lite böcker och kanske kanske plugga lite om jag orkar för annrs blir de så himla mycket i helgen!

Ha det!

Sjuk

Orkar inte skriva så mycket.. Men igår när jag kom hem så mådde jag inget vidare, efter någon timma så var jag nästan död.. Okej inte död men mådde skit, frös som en idiot och hade en jäkla huvudvärk.. Mådde illa ibland också..

Natten var vä sådär, låg o vred mig mest hela natten.. inte mycket sömn alltså..

Idag har jag mest legat på sängen o lyssnat på radio, eller ja det är de enda jag gjort.. Varit hungrig som attan då jag mådde piss när jag reste mig upp så orkade inte hämta mat.. Hade behövt plugga men antar att det får vänta tills helgen för nu har jag ingen ork..

Gud vilket klagande inlägg.. haha..
Nu blir det tv resten av kvällen och hoppas på lite bättre sömn inatt.. Antagligen ingen skola imorn :(

sådär..

Idag har jag inte varit speciellt produktiv, har suttit mest hela dagen men har knappt fått ihop en sida.. men men det är ju ganska länge tills det ska vara inne..

Imorgon är det slutredovisning på kursen så då är det väl upp till bevis antar jag ;) hehe..

varför..

Varför kan jag aldrig göra det jag ska? Läser in på fakta skriver några meningar och så fastnar jag på någon sida på internet när jag egentligen letade efter läroplanerna på skolverket.. Bra elin!

Morsning korsning

God Morgon!
Ännu mer snö har kommit idag, tyvärr! Antar att jag måste ut o skotta sen, usch o fy! Men först måste jag plugga.. Ska se till att bli klar med halva arbetet idag i alla fall :) Vore ju skönt om jag lyckades med mer men vi får väl se.. Inte ha för höga mål heller.. Måste ju öva på vår muntliga slutredovisning som vi har imorgon med!!


bra där..

Bra att jag får så mycket gjort idag! Eller inte.. Har skrivit lite mer än en halv sida och tror inte ens att det är bra.. Lyckat elin!

Tror jag satsar på att göra något annat några timmar och kommer tillbaka till det senare ikväll..

Älskling

Dagen till ära får det bli en kärleksbild, det är ju trots allt alla hjärtans dag :)



Jag älskar dig av hela mitt hjärta älskling! ♥

Tror att bilden är från min och Fredriks första nyårsdag ihop :) så den har lite mer än två år på nacken..

Hoppas alla andra par eller ensamma får en fin alla hjärtans dag :)

Drömmar..

Ny vecka, nya uppgifter, nya problem..

Vaknade först av att mamma ropade och skulle väcka mig, men jag hade ändå satt klockan så jag somnade om, vaknade av en dröm, somnade, vaknade av väckarklockan, orkade inte gå upp, somnade och vaknade av ytterligare en dröm..

Jisses vilka konstiga drömmar det var, förstår inte hur jag kan få med de människorna som jag varken sett eller tänkt på det senaste halvåret men jag lyckades med det i alla fall.. Massa konstiga människor och konstiga händelser.. Fortfarande trött även att jag sovit nio timmar i natt.. Men men,..

Börja plugga nu kanske..?

Plockat lite..

Lyckades som sagt få igång solsidan sen, lycka!

Har även hunnit med en snabb tur till alle och lisa sen har jag plockat och styrt framför en prinsessas dagbok 2, åhh va jag gillar de filmerna, egentligen ganska barnsliga och passar kanske för en 12 åring och inte en som fyller 20 i år men va fan! De är så lätta att se på, unerhållande även att jag sett dem flera gånger :)

Under tiden jag tittade på filmen plockade jag i ordning bland hårband, fön, tänger, hudkrämer och allt sånt så nu ser det lite bättre ut i alla fall.. Skönt! Ska se ifall det finns något mer jag kan få ordning på, känns så skönt efteråt! :) Men det får bli en annan dag! Nu sova så jag orkar plugga imorn ;) Natti

Skit också!

Men va fan då..? Har alltid gått att se det nya avsnittet av solsidan samtidigt som det sänds på tv..? jag missade ju början så tänkte jag skulle se hela på datorn men det gick ju inte :( Skit också!


Ett skönt gäng i solsidan! ;)


En minut senare:

Nu går det!! Wiiieeee! :)

Hjärtligt

Måste börja med att säga att melodifestivalen var mycket bättre denna vecka, kanske inte allt runt omkring men det var bättre artister och låtar eftersom de var värdelösa förra veckan ;) hehe..

Idag har fredrik och jag firat alla hjärtans dag, eftersom han jobbar eftermiddag imorn så hinner vi inte ses då så vi tog det idag istället :) Fick ett jättefint smyckesträd som jag har velat ha länge, men jag tror inte jag har sagt det till honom..? Duktig på att läsa av mig kanske ;) haha.. Jag fick även ett örngott som det stod Love på och så bjöd han mig på mat på kinarestaurangen :) Mitt gull så snäll han är!

Smyckesträd från Koziol - Svart
Ett sånt här smyckesträd var det jag fick av honom <3

Efter vi hade ätit på kinan där de för övrigt blandade ihop våra beställningar åkte vi hem och åt vofflor, gott var det! :) hehe


Nu ska jag nog kolla lite på ellos och så blir det solsidan ikväll.. Lugn helg så jag blir uppvilad för veckans kommande examinationsskrivnde.. Hard work to do! ;)

Ha det!


Lördag

Nu var de lördag igen då, hade en myskväll framför tv och en film igår med min älskling.. Idag gick vi faktiskt upp tidigt för att vara oss, eller rättare sagt fredrik.. Hehe.. Käkade frukost redan vid 10 ;)

Har även hunnit med en sväng till Jernudda där det blev lite spelande av the sims 3 när fredrik fixade med bilen och lite bus med lilla louise.. Käkade även en smarrig tacogratäng som svärfar gjort..

Nu på eftermiddagen har vi tagit det lugnt, fredrik har kollat på ett gamalt tvspel som vi hade, han ska se ifall han kan laga det.. Vi får väl se ifall han lyckas :)

Ikväll blir det nog melodifestivalen och nån film, får se om melodifestivalen är lite bättre ikväll än förra veckan för då var det verkligen katastrof! Fjantigt och inga bra låtar.. Hoppas i alla fall!

Kort lektion

wiii så kul att åka för att ha 50 minuters lektion ;) haha.. men men hinner ju med halv tre tåget så det är ju skönt :) ska nog packa ihop datorn nu och cykla till stationen.. Får sällskap hem, elin skulle också åka med det tåget :)


Sitter i skolan...

Sitter i skolan nu, har precis ätit och nu surfar jag lite innan jag ska träffa in studiegrupp vid halv ett och sen vid ett ska vi ha någon slags redovisning.. skoj ;)

Har precis tittat på bröllopsduellen, såg den på tåget.. Kände att jag inte skulle ha något att göra på tåget idag så jag tog med mig filmen och datorn och kollade på den :) helt okej film..

Hoppas på att jag hinner med halv 3 tåget idag! Slutar vid halv 3 men tåget går fem över halv, tror nog inte vi kommer utnyttja hela lektionen så jag hinner nog.. Har ju cykeln idag med :)

Kärlek.


Kärlek.

Bra jobbat!

Är riktigt stolt över mig själv när jag fått hela listan gjord innan fem :) hade räknat med att pluggandet skulle ta längre tid men det gick ju bra :)

Nu ligger ja och kollar på sveriges värsta bilförare och funderar på om jag skulle måla tånaglarna i någon fin färg, gillar inte att vara utan nagellack på tårna.. Annars blir det nog bara att slöa resten av kvällen.. Får sova ganska länge imorn med, ska åka vi 10 för att ha en redovisning mellan 13 och 14.30 skooj! eller inte! men men det blir nog bra :)


Lite avklarat!

Nu har det gått lite framåt! :) Stryker lite avklarade saker från listan!

  • Hänga upp tvätten som precis blev klar.
  • Skriva reflektionsprotokoll.
  • Städa rummet Noga!
  • Promenad med Jasse.
  • Ta bort gamalt nagellack.
  • Skotta snö :O (Skit också när nästan alla snö var borta!)
  • Skicka in protokollet.
  • Lägga i rena lakarn.

Skönt att pluggandet är klart för idag, det gick ju riktigt smidigt den här gången.. Städandet ser jag väl inte fram emot precis men det behövs så om jag stänger på lite hög musik så ska det nog gå bra!

Nu blir det att äta lite och sen städa.. Produktiv dag det här :)


To do!

Sådär, då har jag tagit det lite lungt denna förmiddag men nu måste det sättas fart!
Det som ska göras idag är:

  • Hänga upp tvätten som precis blev klar.
  • Skriva reflektionsprotokoll.
  • Städa rummet Noga!
  • Promenad med Jasse.
  • Ta bort gamalt nagellack.
  • Skotta snö :O (Skit också när nästan alla snö var borta!)
  • Skicka in protokollet.
  • Lägga i rena lakarn.

Dags att sätta fart nu va så jag kan bocka av lite på listan ;)


Gött!

Men gu så härligt! vi jobbade på så bra idag så vår presentation tills på fredag är klar och vår föreläsning slutade tidigare vilket betyder att jag hinner med halv 3 tåget och är hemma vid 4 istället för 6 :) Gött moos!

Tror min älskling kommer ikväll med så inget plugg idag, det får vänta till imorn :) fint!

Mys pys

Ligger i sängen och ser på bygglov, nyduschad och har en gosig pyjamas på mig.. Åh så gutt att ta det lugnt och slippa frysa efter denna dag.! :)

Har vatirt i Torsås och observerat =frusit!!! Brr! sen skrev vi uppgiften till det med så jag kom hem vi sex idag.. Krävande dag så extra skönt att komma hem :) Mamma gjorde spenatsoppa med ägghalvor sen när jag kom hem och jag brukar bara gilla det för att jag gillar ägg men idag åt jag som en dåre ;) hehe..

Får se om jag börjar skriva lite på reflektionsprotokollet ikväll eller om jag tar det lugnt, är trots allt en lika eller ännu jobbigare dag imorn ;) vi får se..

Puss puss på er


Sitter på biblioteket

Sitter på biblioteket nu och väntar på att vi ska börja, har ett litteraturseminarium vid tio och jag är verkligen inte förberedd! ;) haha.. bra där elin.. men det är ju sänning så det ska nog gå bra!

Efter det blir det lite käk och sen åker vi till torsås för att observera lite barn :) Blir nog bra!

Jag vill

Det hat väl ändå gått hyfsat med pluggandet idag, läst nästan 90 sidor, så får väl inte vara helt missnöjd.. Ska skriva ihop en liten kladd som stöd till seminariet imorn bara.. Dock är det ganska svårt att svara på frågorna när det är 80 sidor kvar i boken men det går nog bra..! Är ju trots allt med hela klassen och alla på distans så behöver ju inte säga exakt vad jag har skrivit precis :) Kanske till och med kan ta lite smarta idéer från andra ;) hehe!

Till något annat som jag tror jag tjatar väldigt mycket om.. Att jag vill flytta hemifrån, längtar verkligen tills den dagen! Känner mig instängd här hemma, även att vi har ett stort fint hus och jag har ett ganska stort rum.. Men jag vill kunna bestämma själv, slippa stänga in mig på mitt rum och sitta i sängen och plugga om jag vill ha lugn och ro. Jag vill bo med men älskling och slippa ha en pappa som stör sig på mig..
Mycket jag vill ;) hehe..

Samtidigt vet jag att man inte ska ha för brottom, inte kan flytta innan fredrik har ett säkert jobb o.s.v. men jag vill! ;)

Nehe åter till pluggandet..?

Jobb

Mamma har tjatat på mig att jag måste prata med willys så jag får jobba där i sommar med och ja sa att de är ju lungt men jag gjorde som mamma sa och kontaktade dem.. Hon tyckte jag skulle ringa eller åka dit men eftersom chefen har skrivit sms till mig om jobb o sådär så struntade jag i att ringa eftersom jag hatar att ringa = telefonrädsla.! 

Jag skickade iväg ett sms som löd något liknande detta: Hej! Jag är intresserad av att jobba även i sommar. Dock vill jag vara ledig antingen vecka 29 eller 30 MVH Elin..

Fick till svar: Låter bra, vi hörs när jag kommer hem från thailand.

Det var jäkligt tur att jag inte ringde då ;) hehe.. Gött att ligga på en strand och päsa, snart åker mamma och pappa till thailand med, och jag vill tillbaka dit !! Så underbart! :)

Hungrig!

Nu sitter jag och väntar på maten, är hungrig som bara den! Gick upp ganska tidigt idag så det var ett tag sen frukost..

Har spenderat dagen med att läsa, men det går trögt! Seg bok och det är mycket att läsa på varje sida om man kan säga så.. Det är två spalter på varje sida så det blir en del.. Har läst lite över 50 sidor nu och boken är 170, egentligen måste jag läsa ut den idag men det är inte möjligt, ska också ha börjat på ett protokoll om den boken eftersom vi ska ha litteraturseminarium om den imorn, men men den ska ju inte lämnas in då i alla fall :)

Helgen har varit bra, har bland annat hunnit med ett kalas, varit i vimmerby med svärmor (köpte ringar, nagellack, mössa och smink + ett par jeans och en t-shirt på rean till älskling) och busat med fredriks brors dotter.. Toppen, förutom att jag inte pluggade ;) hehe

Pappa tog en paus i målandet av dörrarna uppe och gjorde en av hans favorätter, potatis, fläsk och mjölksås, ska nog gå upp och kolla om det är klart.. Hungrig!!

Från fredriks iPad



Uppdate: Skulle blogga när jag satt vid fredriks iPad men det gick inte skriva i rätt ruta så det enda jag kunde göra var att klistra in en bild, vilket jag gjorde men den sys ju inte ;) haha..

Snart promenad med jasse men först ska jag leta kurslitteratur..


Långdag

Nu var man hemma igen efter en lång dag i kalmar. Åkte vid 6 och kom hem vi 18 .. 12 timmar borta är ju en del men jag tycker ändå det är värt det, känns som jag klagar mycket men samtidigt tycker jag inte att det är så jobbigt :) hehe..

Idag hade vi en dag i kalmarsalen, var många studenter men även många som arbetar ute i skolorna nu. Det hela handlade om den digitaliserade barndommen.. Vet inte om jag fick ut så mycket av det, de ställde in den sista föreläsning som verkade roligast, den skulle ha handlat om facebook och bolibompasamhället :) den lät ju kul..
Men istället fick vi lite tid att förebereda inför morgondagens seminarium, nu slipper jag åka in på morgonen och ha en lång håltimma..

Fick ändå lite tid att döda så det blev en och en halv timma på stan, farligt!!
Detta kom jag hem med:

Svart långt linne från gina, 99:-
Kalender från åhlens, tidigare pris 99:-, fick den för 29:- REA
Långt randigt linne från lindex, 50:- REA
Gisiga svarta vantar från Lindex, 20:- REA
Söta trosor från Lindex, 20+20:- REA


Gutt med rea måste jag säga, dessutom så betalade jag det från lindex med ett pressentkort så behövde bara betala för det svarta linnet och kalandern.. och så godiset (fan också, skulle ju inte ha något) från tokiga ture ;)

Hade en trevlig lunch med min svägerska michaela och amanda med :)

Imorgon blir det kalmar med 10 tåget och så kalas på kvällen för svärmor som fyller år idag :)

På väg..

Sitter på tåget till kalmar nu, heldag i kalmarsalen idag med alla distansare och dom jag läste med i AU1 :)


Denna trevliga tågkonduktör/förare välkommanade mig till stationen idag, som alla andra dagar ;) hehe


Riktigt såhär tomt var inte tåget idag, såhär såg det ut i tisdags då jag hade en helv vagn för mig själv mellan hultsfred och berga ;)

Kvällen

Har hunnit med en lång skön promenad med jasse, en varm och skön dusch och nu har jag myst i min pyjamas framför fuskbuggarna ;) Dock har jag en jäkla huvudvärk men förhoppningsvis så går den över tills imorn..

Fia med puss
Hittade ett gulligt spel på Mique, ett alla hjärtans dag tips kanske..? ;) hehe

Nehe nu blir det nog sängen snart :)
Puss

Skön dag.

Så skönt att ha haft en lugn  och skön dag idag :) Efter älskling åkte så har jag bakat lite som jag tänkte ta med mig till jernudda på fredag då det är kalas för svärmor.. Dock gick bakandet sådär så jag tar väl med det men vet inte om jag bluder på det under kalaset, det får nog vänta ;) hehe..

Betalade precis lite till mamma för helgens shopping, hon betalade mitt också för att jag skulle slippa stå i kö så nu sved det lite i plonkan för kläderna men va f*n ;)


Jag gick ut på altanen en sväng med, första gången i år och det var faktiskt gaska skönt även att den inte är vinterbonad.. Men solen värmde ju en del med :)

Promenad med jasse snart, känner att jag behöver det har lite ont i huvudet och lite seg sådär..

Nöjd

Nu är jag nöjd, har haft min älskling här sen igår kväll, gött att få krama honom lite :) Visserligen åker han och jobbar snart men fick i alla fall ses en liten stund och sen till helgen med ju :)

Gött!

Gu så skönt, efter föreläsningen jobbade vi på ordentligt och blev i princip klara till kvart över fyra, det sista gjorde jag på tåget hem. Blev dock ingen film på tåget, men vad gör det, jag kom ju hem vid 6 istället för 8 och det var himla gött! ;)

Nu ligger jag och tittar på bygglov och pratar med fina josefina på msn :) räknar ner tills älskling kommer, haha.. så tjatig jag har blivit, men när jag väl får träffa honom nu så lugnar jag nog ner mig ;) haha..

Ledig imorn så det blir en lugn dag med min pojk tills han åker och jobbar :)
Puss

Väntar..

Sitter i skolan nu, börjar om en halvtimma.. Läste ut boken på tåget så det känns bra, åt lite när jag kom hit, men jag kände mig lite mobbad, satt ensam vid mitt bord när det var proppfullt i matsalen.. Haha ingen ville sitta med mig ;)

Vet inte riktigt vad jag ska styra med nu men det löser sig nog, det är ju trots allt bara en halvtimma ;)

Längtar tills jag sitter på tåget hem, tänke jag skulle se en film då och sen ikväll när jag nästan somnat så kommer min pojk, som jag längtat! ;) hihi
Puss

Mot stationen.!

Nehe.. Nu måste jag cykla till stationen, åker med tåget 10.08 och sen har jag föreläsning 13-15 efter det ska vi sitta med vårt grupparbete och troligen hinner jag inte med halv 5 tåget så det blir halv 7 istället... Hemma vid 20.00 ikväll yeey! ;) haha..

Men istället får jag ju vara hemma imorn och förhoppninsvis kommer min älskling ikväll med <3
puss puss

RSS 2.0