Kväll

Det mesta av uppgiften är nu gjord och jag har äntligen hittat något vettigt att skriva på det som är kvar.. Dock är det sesongsavslutningen på grey's som gäller nu den kommande timmen så får vi ser om jag får ihop något efter det eller om det får bli imorgon..

Tufft.

Förkylningen börjar komma ifatt mig.Sitter med en snorig näsa och ond hals och lyssnar på grannen som övar på saxofonläxan, just du är det blinka lilla stjärna som spelas. Borde nog ta något litet att äta och börja plugga istället, men sitter ju mycket bättre här ju! Ibland är livet hårt..

Fortsätter imorgon

Det blev inget mer pluggande ikväll, tog en ovanligt lång dusch och vek en massa tvätt istället ;) Lite nytta i alla fall. Får fortsätta med skrivandet imorgon istället.

Lite ansträngt

Har tragglat mig igenom lite böcker och skrivit några rader så jag klarat av några frågor, men har fortfarande en del kvar..

Har funderat lite på om min syn börjar bli sämre, eller kanske inte mycket sämre men ansträngd.. Har haft det jobbigt nu när jag suttit vid datorn och skrivit och har kämpat för att slippa samma hemska huvudvärk som jag hade igår.. Så kanske kan det vara att ögonen blir väldigt ansträngda när jag läser/sitter vid datorn, för ser vad det står har jag inga problem med.. Får vänta ett tag och se ifall jag känner likadant under en tid nu.

Nu ska jag hoppa in i duschen, kanske får något gjort efter det annars ska jag bara slappa!

Lyckliga jag

Ätit lite mellanmål i form av en banan och apelsinsmoothie som var riktigt god och ska nu sätta igång med pluggandet, vilken lycklig skäl jag är som får plugga en dag som denna! Nej, inte riktigt kanske men slipper jag huvudvärken jag hade igår (som jag kännt lite av idag) så är jag nöjd. Bara kämpa på så man blir klar någon gån i framtiden...

Aj

Min nacke och huvud dödar mig! Går och lägger mig istället..

Tur jag har dig!

Hemkommen från praktiken och ligger och tar igen mig under en filt i soffan framför tvn. Är seg och har ont i huvudet så älskling står för maten ikväll, skönt att jag har honom <3

En extra dag..

Måndag morgon och frukost time.ganska skönt ändå men hade behövt en dag till för att plugga.. Det är ju så mkt man ska hinna med i helgen så plugget fick sättas åt sidan denna gång, men jag vet ju vad som väntar på kvällarna i veckan nu i alla fall ;)

Första advent

Första advent idag och inte får man mycket julkänslor när det är 12 grader varmt, blåigt och regn som öser ner. Nej nu får du skärpa dig vintern! Jag vill ha minusgrader och i alla fall en decimeter snö, hur ska man annars känna att det är vinter och inte höst längre?

I detta höstväder tog vi en tur till svärisarna, hämtade hem lite julsaker, fredrik tvättade bilen och så var vi hos hans gammelfarmor och hälsade på.. Har även hunnit med lite planerande av projekt och så tänkte jag försöka plugga lite till sen även att det tar emot.!

Det var första advent det, tråkigt höstväder, plugg och andra bestyr.

Första ljuset..


Efter en dag med lussebullsbak har jag nu glöggmys med finaste framför så mycket bättre!


På jäsning..


Lördag förmiddag

Frukost framför tvn och tvättmaskinen igångsatt, bra start på en lördag. Nu ska jag sätta på lite julmusik och börja stryka julgardinerna :) Mysigt!

Fullbokad helg

Fredag och jag tar helg! Så skönt med en nystädad lägenhet som är iordnigfixad och bara julgardinerna kvar innan julstöket är klart :) Blir fullt ös i helgen med lussebak, plugg, gardiner, kanske lite julskyltning och så skulle vi hämta lite saker hos svärisarna med. Blir nog bra, men kommer säkert gå så fort som det alltig gör...

Undra om dessa bakpotatis legat i mitt skåp lite väl länge? ;)


Sovmorgon

Sitter och äter lite frukost, har sovmorgon idag och går inte så länge. 9-14.30 perfekt pass att jobba :) kan hända att julgardinerna åker upp idag eller möjligen imorgon, tror det kommer bli väldigt fint! :)

Handlade lite för mycket för att kunna cykla med det men lyckades komma hem med allt i alla fall! Hittade även granslingan som jag letade efter.


Produktiv torsdag!

Slutade redan vid två idag så jag tog en sväng förbi stegen och köpte en julgransfot till oss för ynka 35:-. Nu behöver vi bara köpa en granslinga också, men det tänkte jag se om jag hittar på W idag, kan tänka mig att de finns där i alla fall.

Efter inköpen blev det hem och putsa de sista förnstrerna, så nu är det även fint i sovrummet och vardagsrummet.. När jag ändå var igång kände jag att jag lika gärna kunde sätta upp ljusstakar och stjärnor idag som om jag skulle gjort det på lördag.. Dock känns det lite väl tidigt än så jag väntar lite med att tända allihopa. Nu är det julgardinerna och adventsljusstaken som ska fram på lördag med så blir det fint till advent :)

Tänkte jag skulle städa toan nu så det blir klart och sen åka bort till W för att se om jag har bättre tur med e-learning denna gång och handla med så klart!

En dag för några år sedan!

När jag satt och tittade på så mycket bättre tänkte jag tillbaka till den sommardagen 2007 då jag faktiskt sjöng med en av deltagarna. Detta var den deltagaren som faktiskt fått mest beröm, Laleh! Det var en rolig dag och att få träffa en sprudlande glad Laleh var inte helt fel.. Det hela utspelade sig på Pampas, den näst största scenen på Hultsfredsfestivalen.. Hittade några gamla bilder från den dagen :)


Ett glatt gäng tjejer under lalehs konsert.


Jag, Laleh, Lisa och Emma.

Det var en fin dag det där!

Pannkakor, mjölk, tända ljus och så mycket bättre. Go onsdag! :)


Mitten på veckan!

Då har mer än hälften av veckan gått, bara två dagar kvar till helgen vilket är skönt! Känner att jag behöver ta det lite lugnt, stressa ner och vila bort min förkylning som inte verkar vilja släppa mig..

Har haft en bra dag på praktiken idag, inte för att jag inte brukar ha det bra för jag trivs verkligen! :) Har haft lite ansvar för målarummet idag så jag har hållt på med lera, vattenfärg, vanliga pennor och målafärg.. Mycket saker, färg och en väldig massa bilder men himla kul!

Blir nog en relativt lugn kväll, kanske äta lite pannkakor och se lite tvprogram jag missat.. Är ju endå ensam eftersom fredrik jobbar så det passar ganska bra..

Putsat fönster, strykt och satt upp söndagens gardinfynd i datarummet, ganska nöjd faktiskt :)


Syns det vad jag sysslat med idag? ;)


Fick vykort från Japan, från min kära vän som är utbytesstudent där :) tack!


Trött

Då har halva dagen gått och jag har lite rast. Är supertrött så skulle helst vilja åka hem och sova men samtidigt är det roligt att vara tillbaka hos barnen som också var glada att se mig :) Antar att det ska märkas att man lever så jag får sova när jag kommer hem!

Dags att vakna

Här sitter jag och äter frukost i min lugna ro, trött som bara den.. insåg nyss att jag snart Börjar så det är bara att sätta fart och åka iväg ;)

Lite av det som inhandlades idag ;) Uppackning pågår..


lång dag

Efter jag kört 3 timmar till Ullared, gått på gekås i 6 timmar och lite andra affärer med mamma och Angelica är vi på väg hem igen :) ganska nöjda sitter vi nu i vår fullpackade bil..

Lite fynd

Då var man hemkommen från Hannas fest, stannade inte så länge med tanke på att jag ska gå upp om mindre än 6 timmar och då köra bil.. Har i alla fall haft en trevlig kväll och ätit en himla god smörgåstårta, jag som egentligen inte gillar det men denna var kanon! :)



Här är dagens inköp på stegen som hade lite julöppet idag..
Ca 15 grankulor 15:-
Röd kruka 5:-
Ljusfat passande till krukan 15:-
Kryddburk 5:-
Liten lila vas 15:-
Häftapparat 10:-

Det var väl några bra kap ändå ;) Får se hur många kap det blir imorgon, lär ju kosta mycket mer än dagens ynka 65:-.. Några tusen kommer det ju bli utan problem, men det har jag ju räknat med..

Nähe, sängen väntar.. God natt!

Lördag

Är hemma hos mamma och pappa nu, har varit med mamma och mormor på stegen idag och hittade lite småsaker. Blev bl.a. en liten vas, julgranskulor och en häftapparat :) Nu blir det lite mat här för att sedan åka hem och fixa till mig lite innan jag åker ut till hanna för lite patrtaj, inte för att jag kommer vara där så länge men ändå trevligt! :)

Som ett popcoro..


Nu tar jag helg

Överlevde dagen trots en tråkig förkylning, smet dock lite tidigare så jag kom hem vid 4 istället för 6 :) Glad man blir när man kommer hem till en lägenhet i mysbelysning och en sötnos som står i köket och fixar mat så det blev varma mackor till en film.. Bra start på helgen som vi i och för sig inte kommer spendera ihop, fredrik åker till jönköping imorn och när han kommer hem på söndag är jag, mamma och svägerskan angelica på roadtrip till sveriges mekka ;)

Fick åka buss

Ännu en natt med dålig sömn, förstår inte varför? Blev i alla fall buss till Kalmar idag och lite sena in med jag hade ju gott om tid så nu sitter jag i skolan och Börjar om en halvtimma..Får se om jag orkar med hela dagen, kan ju hoppas men är inte så pigg just nu..

God natt!

Lägenheten städad och kylen påfylld. Skönt att ha det fixat inför helgen :) Imorgon blir det en lång dag, åker vid 6.20 och är nog inte hemma förän 18.00, yeey! Ska ha redovisning på vår fina film som jag satt ihop och på eftermiddagen blir det en föreläsning.

Nu blir det en panodil och sen sussa några sköna timmar!


Pust..

Pust, stön, vråål! Jag trodde aldrig jag skulle hinna skriva klart innan fredrik kom hem från jobbet och nu har jag ändå en timma och 20 minuter till godo, det var länge sedan jag var såhär produktiv och snabb på tangenterna.. Härligt!

Nu är jag visserligen helt slut men allt är skrivet så nu blir det lite mat, en dusch, vila och sen läsa igenom skiten också.. Ska det skickas in sen bara, frågan är om jag skulle ta till vara på min "skrivarglöd" och börja på någon annan uppgift eller om jag skulle fixa det som behöver göras här hemma vilket är att städa och handla..? Vi får se, nu blir det i alla fall mat :)

Min förkylning och jag,..

Min förkylning och jag sitter och äter frukost nu, jag satte klockan på 7 idag för att få lite mer tid på mig att skriva uppgiften som ska in idag. Har väl inte hänt så många gånger innan att man faktiskt går upp tidigt och börjar plugga men känner att jag kommer behöva den tiden då jag säkert kommer gå och vila några gånger med så here I am..! Dags att sätta igång...

Förkylning på g..

Blev en arbetsdag med blandade intryck men den avslutades bra. Har dock inte riktigt varit på topp ikväll, det är en förkylning på gång så det har mest blivit att vila idag.. Blir en hård dag imorgon istället, ska skriva en sammanfattning på 4-6 sidor tror jag att det var, kommer gå åt skogen i och med att det ska lämnas in imorn..

Ska försöka inte inte tänka på det ikväll och bara samla energi till att göra det imorn, satsar på en tv-kväll med Greys och kladdkaka som min sötis köpte förut :)

Blev visst lite..

Frukosten intagen lite tidigare idag, lite segt att gå upp men nu blir det i alla fall jobb på den förskolan som jag har haft och kommer ha praktik på. Först 9-13 på en annan avdelning och sen en avslutande timma där jag har min praktik så till två blir det idag. Får blir stenhårt plugg när jag kommer hem sen för det finns allt en del att göra men vill inte säga nej när de ringer eftersom jag inte kommer kunna jobba där förän efter jul igen så det får vara värt att få jobba lite hårdare ikväll!

Minnen från sommaren..

Eftersom jag saknar sommaren en hel del just nu så blir det en lite återblick!


Finns det något som är mer "svensk sommar" än jordgubbar?


Finaste Leia!


Min fina mamma fixar i trädgården..


Mysig fisketur i skymmningen med Fredrik och Marcus.


Njuter till fullo på bryggan vid vår stuga vid Bjärken!


Jordgubbsplockning med Emelie, Mums!


Semeste på Öland med min finaste!


Lilla Dante var årets tillskott i familjen Gustafson, inte mig emot!


Vi flyttade in i vår fina 3:a och vem kommer på besök om inte sötaste Mira.?

Det var några utvalda delar av min sommar, och vem längtar inte tillbaka när man tänker på att slippa jacka och vantar..?

Hemma igen

Då var man hemma igen efter en resa fram och tillbaka till västervik. Skönt att få med farsgubben hem men tyckte synd om honom för att han hade så ont och varken kunde sitta eller gå normalt. Men sen är det ju mindre än ett dygn sedan han opererades också så det går förhoppningsvis över inom en inte allt för lång tid.

Nu blir det lite lunch för min del, vad det blir har jag ingen aning om, sen ska jag i alla fall skriva klart projektplaneringen.

Åter till skrivandet..

Idag tog jag mig upp när väckarklockan ringde, inte dåligt det för att vara ledig ;) Nu tänkte jag fortsätta med min projektplan så jag kan skicka in den sedan. Blir även en vända till Västervik för att hämta pappa på sjukhuset då han fick stanna kvar över natten, vet inte riktigt när det blir men det märks väl..

Nära på att glömma..

Det gick prima att jobba förut och det är ju ganska roligt att få variera lite och vara på småbarn ibland :) Blev även att vara med på ett utvecklingssamtal idag för ett av barnen på min praktikplats, för att få uppleva det och ta lite lärdom från det vilket känns väldigt bra, att veta hur det fungerar och sådär. Dock var det väldigt nära att jag glömde det då jag kom på det imorse när jag skulle skriva i några saker i min kalender och såg att det var idag.. Hade en väldig tur där! :)

Nu blir det tv tittande resten av kvällen så blir det att återgå till skoluppgifterna imorgon igen.

Äntligen

Yey nu ringde de från samma föskola som ringt flera gånger innan och jag har då varit tvungen att tacka nej till att jobba men idag kan jag ju, så det blir snabba ryck, ska vara där om 40 minuter. I med lite mat i magen sen är det bara att åka. :)

Sovmorgon

Idag är en sådan dag som det är så skönt att ligga kvar i sängen och bara fundera och njuta av att man får ha sovmorgon ibland i veckorna också. Ligger håller tummarna för pappa som ska opereras idag, det är inget stort ingrepp och om allt går bra kommer han hem ikväll, men man vet ju aldrig. Lite orolig blir man ju i alla fall. Känner att jag kanske skulle sluta fundera och gå upp och äta frukost istället, har ju en hel del skoluppgifter som måste göras, pust.

Roligt klipp



När jag såg det här var jag bara tvungen att ladda upp det.! Kan ju inte vara många gånger något som detta inträffar ;) Taget från Aftonbladet.

Har även idag fått inflyttningspresenter, denna gång av Fredriks moster. Tack!


Är glad ikväll! :)


Gammal bild, måste ju vara 2 år eller något.

Fars dag

Idag är det fars dag och det firade vi med att åka till fredriks pappa och farfar då vi firade min pappa igår. Blev en massa fika, helt klart för mycket men eftersom jag gick hem så kanske det blev jämt upp? Är ju trots allt 7km hem så det blev en skön promenad på en timma. Nu börjar det bli dags för att laga lite mat, lax står på menyn men vet inte riktigt vad jag ska göra med den, kan bli fisksoppa, vi får se.


Detta kanske blir dagens lunch?   Bildlänk

Missade

Lite ledsen att jag missade så mycket bättre nyss, som tur va kunde man visst se det på tv4 play så det är vad som kommer ske nu. Ska bara få igång det på en annan dator så jag kan se det på tvn istället för datorn.. Ibland är fredriks idéer ganska bra ändå ♥


20min senare:

Har man otur eller vad..? Igår när jag skulle se på svt play fungerade inte den och idag skulle jag se på tv4 play och nu fungerar inte det heller.. Osis!

Fick fina inflyttningspresenter av bror och Angelica :) Tror burken kommer användas flitigt till jul!


Dubbelt budskap eller ej?

Nu är tvättmaskinen igång igen och det som tvättades igår är vikt.. Sköt att få undan lite så man slipper det till veckan :)

Idag blev det en något annorlunda frukost för min del.. Jag åt havregrynsgröt vilket jag nog inte gjort sedan jag gick på dagis. Dock fanns det en baktanke till detta, eftersom barnen på förskolan får havregrynsgröt till frukost och jag äter med dem känner jag att jag måste kunna äta det också. Jag kan ju inte säga att de måste smaka när jag inte äter det själv, blir ju lite dubbelt budskap. Hade inga problem med att äta upp det så det var inte så illa som jag mindes, dock hade jag ganska mycket hallonsylt och mjölk på medans de på förskolan har lingonsylt och mjölk till och lingon är verkligen ingen favorit så jag får nog lära mig äta det utan sylt.. Det får bli veckans uppdrag det ;) haha.!

Nu ska vi snart åka till mamma och pappa och äta lite mat, fira fars dag då han jobbar imorgon.. Det är min dag det.

Allt för sverige

Efter många försök kom jag in på svt play coh började se på allt för sverige. Insåg att det var ett väldigt intressant program, längtar tills söndag då nästa avsnitt går. För de som inte ver handlar det om amerikaner som har svenska släktingar som de ska söka upp. Under tidens gång besöker de olika platser i sverige, får uppdrag och tävlar om att få vara kvar och till slut få reda på all sin historia och träffa sina svenska släktingar. Rekomenderar verkligen detta!


Bild från i sommras.

När jag sett detta inser jag vilket vackert land vi bor i och att vi inte alls uppskattar det så mycket som vi borde. Det är ju fint här, ta vara på det!

Ingen film att rekomendera..

Har precis sett på baksmällan två, fy vilken dålig film! Ett ynka skratt från både fredrik och mig och det var väl endast de sista minutrarna som var någolunda okej.. Ne det är ingen film att rekomendera!


Inte väd att se!  Bildlänk

Nu blir det något att äta och sen slappa framför tvn resten av kvällen :)

Städat för vintern.

Har faktiskt fått lite gjort och det är så kul! Nu är möblerna och grillen på balkogen nedställda i källaren och får stå där över vintern. Tänkte jag skulle gå bort till macken nu och se ifall de har någon bra fototidning som jag kan ge till pappa på farsdag, lite godis ska han få också. Tycker inte det krävs så mycket mer för fars dag, inte i vår familj i alla fall, någonting litet symboliskt och att vi kommer och hälsar på :)

Härliga fredag!

Åh så skönt nu är lägenheten ren och fin, andra maskinen tvätt är igång och jag ska snart åka och handla.. Känner mig väldigt "på gång" idag och vill fixa en massa så tror jag ska plocka iordning lite på balkongen och kanske något annat skoj också :) Känns som jag kan ta helg efter det.. Kanske är det detta roliga datum (111111) som ger den energin? Hoppas inte det är tillfälligt för så skönt när man kan få så här mycket gjort.

Nu mot affären!

När jag trodde jag var klar såg jag en tom plats, vart försvann den biten? Surt! Dags att sova nu i alla fall.


Hemma lite tidigare..

Åh så hilma härligt! Gick ifrån skolan några minuter för tidigt och hann med tåget så jag var hemma vid fyra istället för sex som jag hade tänkt från början.. Så himla skönt att komma hem lite skapligt. Har hunnit röja undan lite disk och vikt tvätt än så länge men tror jag nöjer mig med det och filmen ikväll. Känner att jag förtjänar en lugn kväll. Eftersom både fredrik och jag är lediga imorn så kan vi få lite gjort då istället :)

Gör film på tåget

Sitter på tåget och Försöker få ihop vår film men det är inte lätt när movie maker är totalt värdelöst. Hade hoppats på att kunna göra den i photostory som i alla fall är lite bättre, sen kom jag på att det bara är för bilder och vi håller på med både bild och film. Någon som har tips på något bättre program som är gratis?

Tre månader

Har haft en lugn kväll, lite matlagning och tvtittande. Insåg också att vi har bott i lägenheten i lite mer än 3 månader nu, tiden går fort! :) Nu ska jag sova så jag orkar med sista dagen för denna skolvecka..

På väg hem..

Äntligen på väg hem från en dag innehållande skapande av animeringar och någon slags inprovisationsteater. Hann även börja spela in lite på vår film så förhoppningsvis blir vi klara med den imorn :) känns skönt för då behöver jag bara åka till skolan nästa fredag också sen är det praktik som gäller. Skönt att få vara lite hemma efter en vecka som denna.

Sitter och äter frukost på bibblan och får se denna komma. Vad gör den mitt inne i stan?


Bondgårdsbesök

Puh.. Nu är jag trött, har haft en lång dag även idag..

Efter ha åkt hemifrån för sent och kört alldeles för fort så kom jag fram till gården i tid. Förutom de tre matpauserna har vi åkt traktor, fyllt på raps till rapsoljetillverkning, tittat på vindkraftverk, mjölkat kor och lite annat.. En helt klart bra dag med mycket nya intryck, dock finns alla kort på Maries kamera så får lägga upp några när jag fått bilderna.

Efter en mycket lugnare färd hem i mörker och dimma så var det ganska skönt att få duscha och lukta lite gott igen.. Helt ärligt så blev det två stora omgångar med shampo, balsam och mycket duschcreme. Har även fått min lugg klippt när lisa kom förbi med saxen, tur jag har henne, hade inte klarat många dagar till med så lång lugg,.

Lång dag imorgon med så det blir nog sängen snart!

Dags att åka

Frukosten intagen och nu blir det att köra ner till rockneby i fina bilen ;) Hemma igen vid 7 ikväll eller något.

Soffhäng!

Så himla skönt att mysa ner sig i soffan! Mjukisbyxorna åkte på direkt när jag kom hem, skönt efter en dag som denna. Dock var det inte lika kul att stå och laga mat i nästan två timmar men det måste ju göras.. Nu blir det lugt en stund till sen plocka fram allt inför morgondagens studiebesök då det bli att köra bil ner, ska ju dock inte hela vägen till Kalmar så det blir nog fint. Sängen tidigt ikväll, natti.

Trött efter heldag ute

Då var skoldagen över och det har varit roligt med många tips och ideer på vad man kan göra i verksamheten. Är dock väldigt trött så somnar nog ovaggat ikväll ;) om jag inte sover hela vägen på tåget vill säga.. Skönt att komma hem och imorn blir det en ny dag med studiebesök på en bondgård, kan ju bli spännande. Hehe

Hatar att säga Nej

Som rubriken säger så gillar jag verkligen inte att säga nej men vad ska man göra när de ringer och ber att jag ska jobba men jag måste till skolan? 3 gånger på två veckor har samma förskola ringt och jag har behövt säga nej alla gångerna. Skulle inte tro att de ringer mer sedan.. Kanske inte var riktigt rätt tid att gå med i vikariepolen? Skit också!  Till något annat, imorse vaknade jag av väckarklocka nummer två vilket blir för sent. Jag måste ha tryckt på snooze i sömnen. Hann i alla fall med tåget och nu sitter jag i skolan och ska snart åka ut till brofästet för en praktisk dag. Blir nog roligt! :)

Söndag

Blev lite plugg idag i alla fall, det viktgaste är gjort och det är min grovplanering till projektet som jag ska hålla i sen fick det räcka ;) Har ju hunnit med att göra en ganska god köttfärslåda med potatis i, tvättat lite, varit hos mamma och pappa, slängt skräp och så en sväng till kyrkogården.. Var så fint på kyrkogården med alla ljus som var tända och så tände vi fyra till, fredrik två för sina kära och jag två, ett till morfar och ett till farmor och farfar ♥ Saknar er!

Nu lägger jag in massa bilder på datorn som jag har haft i mobilen, kan ju vara trevligt att de kommer till lite användning.. Resten av kvällen blir det att ladda upp inför en hård vecka i skolan.

Sovmorgon!

Åh så skönt det var med lite sovmorgon idag, det behövde jag! :) Nu är i alla fall frukosten intagen och jag tjuvstartade julen lite med att ta en av lussebullarna vi fick av svärmor igår, det är ju så himla gott.

Nu hade jag tänkt plugga lite eftersom det blir ganska tight om tid i veckan så det är väl bara att sätta igång?

Sköna kväll!

Jag väckte trots allt inte hela samhället med inbrottslarmet från willys utan klarade att larma av och öppna ganska bra ändå.. Har haft svärisarna och louise på fika sen jag kom hem och så blev det lite lördagsmys med räkor, vin, kex och ost. Det är man värd efter en sån här vecka! Nu blir det så mycket bättre med tända ljus, lite godis och pyamasbyxor. Så himla gutt att bara päsa framför tvn! :)

God morgon!

Sitter och äter frukost halv 7 på en lördag, alldeles för tidigt! Snart blir det att trampa bort till w för att för första gången öppna själv, har ju bara stängt innan.. Får hoppas det går bra! Blir i alla fall jobb till 16 sen ska jag bara ta det lugnt resten av kvällen, så skönt ska det bli! Har haft lite mkt senaste tiden så behöver verkligen en lugn kväll och ladda upp för söndagens plugg..

På väg

Jobbardagen avklarad för en stund sedan och nu är vi på väg till Fredriks bror för kalas. det enda negativa är att jag är trött och jag Börjar jobba vid 7 imorn ;)

rast

Halva arbetspasset gjort och nu har jag lite rast. Är ju ganska trött så får väl se hur det går sen. Kommer nog stupa i säng när jag kommer hem men det jobbiga är att jag börjar vid 7 imorn igen. Hoppas på en superbra sömn så löser sig nog allt ;)

vakna!

sitter och äter lite lunch nu, trött och dan ;) blir att ta en dusch snart och sen åka bort till Willys för att handla sen stannar jag där resten av dagen och Fredrik får ta hem maten. dags att piggna till lite nu kanske?

Hemkommen

Har intagit Cornelias bäddsoffa nu, så tacksam att jag får sova har ibland <3 har i alla fall haft en väldigt trevlig och rolig kväll med fina vänner, massa snacks och lite dricka till det =kalasbra kväll! Imorgon blir det nog tåget hem vid halv 9 så jag kanske skulle sova nu då...

Frukost

Sitter och äter frukost. Snart blir det att åka och jobba lite på oredan, trevligt! ;) Har saknat barnen lite så ska bli kul att komma tillbaka! Sen hem och packa och sen åka till Kalmar.

Hårt liv ;)

Det är fullt ös för mig nu måste jag säga.. Imorgon blir det att för första gången vikariera inom barnomsorgen, 9-12 på samma avdelning som jag hade praktik, inte så många timmar men roligt i alla fall :) Sedan blir det att ta tåget vid två för att ha tjejkväll med klasskamraterna i Kalmar och sova hos finaste cornelia. Ingen vila och ro, hem på torsdagen för städning och lite annat hushållsgöra för att sedan jobba från tre till stängning i kassan, sova och så kör jag 7-16.30 på golvet på fredag.. Så blir det kalas för fredriks bror på kvällen vilket blir trevligt :) Sen kör jag ett pass till på lördag 7-16..

Där har ni min vecka och jag kommer nog inte hinna med mycket mer än det, när ska jag hinna plugga? Finns ju ändå en hel del att göra om man säger så.. Får ta varje tillfälle som ges nu känner jag, dock härligt att det finns lite att göra, hellre det än att inte ha något alls.

Kanske vore smart att packa lite nu då så jag har med mig kläder så jag klarar mig imorn på förskolan och så annat som behövs till kalmar.. Kör hårt nu elin!

Tisdag

Hemma efter en lång dag! varit hemifrån nästan 12 timmar även om skoldagen var så himla lång. Blev lite flams och trams även idag och det är ju inte mig emot ;) Har en hel bildserie på Amanda med våra fina gubbar om luft, vatten, jord och eld. Nu är det i alla fall mat som gäller! var vrålhungrig när jag kom hem.

Heldag

På plats i skolan igen efter ett försenat tåg på grund av lövhalka som vanligt. Visserligen gjorde det inte mig så mycket då jag börjar vid 10 idag. Blir heldag idag med lite roliga inslag även denna dag skulle jag tro. Hemma sent..

RSS 2.0