Firar lovet med lite rabarberpaj :)


Kort lov ;)

Detta sommarlov varade inte länge, blir jobb hela dagen imorn. Visst hade det varit skönt med en första ledig men va fasen jag gillar ju att jobba där så jag ska inte klaga, får tacka och ta emot för allt jobb jag får eftersom mitt sommarschema inte börjar fören andra juli ;)


Känns så himla skönt att ta sommarlov nu :)


Midsommarplaner

Hade tänkt fira midsommar med några vänner i vår sommarstuga i år men när jag hörde med familjen hade min bror redan bestämt sig för att vara där så jag blev lite besviken, men sen ryckte jag upp mig då jag kom på den briljanta idén att hyra en stuga istället ;) Inte är det långt hemifrån men ack så mysigt, en egen ö för oss själva med båt och sådär.. Fina vänner, god mat och förhoppningsvis mycket sol. Killarna kan sysselsätta sig med fiske och så lite fest om kvällarna det blir bra det! Nu är jag glad igen!
Östugan
Här kommer vi fira midsommar, hoppas bara på fint väder! :)

Härligt!

Så underbart med vinst för en gång skull.! Om man skulle lugna ner sig lite nu så man kan somna inom inte allt för lång tid ;)


Heja!

Det här tar vi! så jäkla bra loreen!! skulle gärna se finalen i globen nästa år ;) heja!

Laddad inför lite mello :)


Almost there..

Fredag morgon och jag är nu redo för att lägga några slutliga timmar på studien, då framförallt på redovisningen sen är vi klara! Fan så gött!!! Redovisning på tisdag och sen sommarlov.. Underbart!

Ikväll blir det kalas för Louise som fyller 3 år, Marcus som blir 16 och så får vi förhoppningsvis träffa det nya tillskottet Alice :) Blir nog en bra dag detta!

Härliga tider

Onsdag kväll och idag har vi slitit hela dagen med vår underbara studie.. Har även hunnit med att följa med pappa för att hämta motorcykeln men skrället startade inte, dumma batteri... Dagen höjdpunkt är ju att jag blivit 'faster', rättare sagt så har Fredrik fått syskonbarn, en söt liten Alice fick de Henke och Elin :)

Igår hann vi med en middag med mina fina tjejer och så avslutades dagen med att jag sov hos jasse. Har haft bra dagar även att studien är krävande och tagit mycket tid.. Nu ser jag fram emot att få träffa det lilla tillskottet i familjen Gustafson och om en månad få se vad det är för krabat min bror ska bli pappa till, härliga tider nu! :)


Underbart väder

Sitter på balkongen och har precis läst klart en artikel, har burrat in mig i en filt och tänt fotogenlampan, ganska mysigt faktiskt..

Idag har jag varit en sväng i kalmar, pluggat en del. Likaså blir det imorgon men då blir jag kvar över natten, först lite käk och mys med mina fina NF tjejer och sen sover jag hos Jasse :) fortsättning på pluggandet på onsdag och hoppas att vi kommit långt då så vi kan slappna av till helgen.. Nehe nu börjar det bli kyligt här ute, dags att gå in och packa väskan och sen sova.. Natti Natti !


Samla kraft och ge järnet!

Skulle ha läst massa artiklar igår men det gick inte så bra, istället avnöjt jag årets första tur på motorcykeln.. Härligt måste jag säga, solen sken och vi körde genom fina landskap.. Så med tanke på vad jag lämnade igår måste jag ju ta tag i det idag istället. Så nu sitter jag här och försöker förstå mig på dessa artiklar, svårt att få något flyt i läsandet när det är översatt till så dålig svenska, ännu svårare vore det visserligen om jag läste orginalet på engelska så får väl vara glad att google translate finns.. Hade gärna gjort så mycket annat en dag som denna, tror jag känner att sommarlovet är så nära att jag liksom inte kan fokusera, men måste ge gärnet nu de sista veckorna så jag kan ta lov utan att behöva komplettera uppgiften ;)

Ibland är det trist att vara student, att inte kunna koppla av någon gång för att man vet att det alltid finns något man borde göra, men sen har det ju sina fördelar också, att själv kunna välja om man vill ha sovmorgon ibland och så det 3 månaders långa sommarlovet som man förvisso jobbar ganska mycket på men då slipper man tänka på jobbet mer än när man är där :) så snart är det ju faktisk här, sommarlovet! Sen har jag bara tre terminer kvar och skolan är avklarad för min del, Yeeey!!

Nedräkningen har börjat...

Praktiken tog slut i måndags, förkyld och hängig som jag var tog jag i alla fall mig dit och njöt av sista dagen med de fina barnen.. Nu är det litteraturstudie som gäller, Elin och jag satte igång igår och idag jobbar vi var för sig så att vi ska kunna vara så effektiva som möjligt när vi ses.. Hoppas verkligen att det går smidigt nu, känner inte för att lägga ner varenda minut till detta, hehe. Snart är det i alla fall sommarlov, på dagen två veckor kvar. Så himla underbart!!


Något av det somrigaste som finns, nyplockade jordgubbar!

Ordtrassel och konstig gramatik

Sitter och läser artiklar just nu och med tanke på att de är på engelska så blir det att man utnyttjar google translate en del.. Så här är några av de roliga översättningarna ;)

Öland - O¨mark (förstod först inte vad de menade så var tvungen att kolla i artikeln vad det skulle vara ;)


Barn 1 var en 58-månader gammal kvinna

Barn 2 är en 65-månader gammal hane.

Jag vet inte om jag hade valt att kalla en snart femårig tjej för kvinna och en något äldre kille för hane men visst jag förstod vad de menade ;) hehe.. Piggar ju upp lite mitt bland all konstig gramatik som bildas..


Så trött..

Är så extremt trött, är det tacken för en effektiv dag igår? Annars vet jag inte vad jag gjort för att bli såhär trött.. Skulle kunna lägga mig och sova i flera timmar.. Får i alla fall försöka pigga upp mig lite nu för snart kommer Elin och det blir lite plugg.

Som en duracellkanin..

Har haft en ganska effektiv dag efter gårdagens jobb.. Hunnit med att handla, frosta ur frysen (+poäng till mig) laga en smarrig chili con carne, tvätta lite, slänga skräp på återvinningen, bära ner saker i förrådet och plocka upp andra som jag tog med mig till mor och far, ta bort dåliga blommor på balkongen och plantera en ny.. Jag förstår hur avundssjuka ni blir på mig nu som har haft sådan energi idag, haha! 

Den sista energin skulle spenderas med skolarbeten för ett tag sen men där sprack min toppendag, sidan där allt som jag skulle läsa ligger nere och jag kommer inte åt artiklarna.. Om det inte hade varit så att jag skulle träffa Elin imorn så hade jag blivit glad som slapp det men vad har jag nu att bidra med? Nada... Får göra ett försök lite senare och hålla tummarna för att et fungerar då..

Nu blir det nog att gå in från balkongen, börjar bli lite kyligt.. Längtar efter varma sommarkvällar då jag förhoppningsvis har fått ordning på vår lilla uteplats med massa blommor och annat fint :)

Äntligen är ett par nya skor inköpta, får bli invigning imorn för nu blir det snart jobb.


Film

Videon är klar men att ladda upp den här var lättare sagt än gjort.. Man måste ju lagga till den på youtube eller liknande för att kunna få hit den så tror jag lägger ner det projektet eftersom jag inte är så sugen på att skaffa konto där ;) så den får nog  vara kvar på min dator tills någon erbjuder sig att hjälpa mig..


Bilder

Tänkte jag skulle lägga upp lite bilder som sammanfattar helgen och veckan som varit..


Valborg firades i Kristdala med grillat och sen marsmellows på det :)


Mia och många fler var där :)


1 Maj började bra, premiärfrukosten ute på balkongen..


En tur till stugan i det sköna vädret hann jag också med, härligt!


Var och spreng vårruset igår och på bilden har vi vårt lag minus mamma som tar bilden.. Inte min bästa tid precis men sen hade jag ju knappt tränat innan så det har ju sina anledningar ..


Nu tänkte jag försöka sätta ihop en liten film/bildspel om mina kryddväxter, låter ganska tråkigt det kan jag hålla med om men vill ändå göra det ;) Blir det något vettigt så lägger jag upp den här sen.. På återseende!

RSS 2.0