Har haft min första dag på praktiken idag och den har varit bra.. Tyckte det verkade vara en bra förskola :)

Helgen har varit bra den med, hade jättetrevligt i lördags kväll då Cornelia och Erika hade inflyttningsfest. Söndagen var inte helt fel heller förutom att det blev alldeles för lite sömn på natten då det var för många snarkande männsiskor som sov i lägenheten ;)
Blev lite shoppat i alla fall: kjol, kofta, tröja, marscara, hårsnoddar, bokhylla, skrivbordsstol och en mysig "dyna" till stolen :)


Alltid kul att komma hem med lite nytt!

Nu blir det nog snart sängen för praktik imorn med, men har fått riktigt goa tider, 9-15,  skitbra! :)
Natti!




Älskar dig Fredrik ♥

Ännu en lång dag...

Ännu en lång dag är snart över.. Idag blev vi 50 min försenade med tåget på morgonen för att det var halt på rälsen och vi fick vänta in mötande tåg.. Jättebra när vi skulle ha redovisning, men det löste sig ganska bra iaf..
Har även arbetat med grupparbete ett tag men sen ville jag med tåget så tog på mig att göra klart det sista, sagt och gjort så skrev jag både på tåget och sen när jag kom hem, så imorn är det bara att skicka in det :)

Har även hunnit med en power walk med jasse som skulle ha blivit en joggingrunda men väl ute ångrade vi oss..

Nu blir det nog att ta en varm dusch och sen försöka sova bort den förskräkliga nack- och huvudvärken.. Uppe innan tuppen imorn med, 06.20 tåget in för att ha drama sen är jag hemma redan vid 12 ;) hehe

Natti!


Har ni sett..?

Har ni sett..? Min design är klar efter hundra år ;) hehe..
Vad tycker ni, duger det?

Funderar på om jag skulle gå och duscha nu, så slipper jag det imorn.. Blir att ta sena höll jag på att säga men 07.13 tåget ;) hoppas på att grupparbetet går bra så jag kan åka hem 14.34 imorn, vore väldigt gutt :)

Nehe duschen nu sen sängen..
Puss puss

Söndag

Jag är en riktig latis... Skulle ha läst 215 sidor idag men hade tänkt läsa lite från varje kapitel men blev latare än så, så jag läste bara de tre första sidorna i boken ;) Dock är det ingen katastrof, det skulle vara inläst till föreläsningen imorn och där får jag ju all information om det som står i boken i alla fall..

Idag har jag plockat iordning en massa saker, slängt en hel bunt med kataloger och liknande ting.. Har också varit och röstat för första gången, lite kul att iaf försöka göra sin röst hörd..

Sitter och kollar på en bokhylla och lite annat på ikea nu, blir att åka på inflyttningsfest hos cornelia nästa helg så vi tänkte passa på att åka till ikea och modehuset på vägen hem, kan nog bli en mycket trevlig helg =)

Nehe, blir nog att sova tidigt ikväll, tidiga tåget imorn ;)
Natti!

Skön dag!

Har haft en rättså soft och skön dag i skolan idag, kom hem vid fyra och åkte vi 7.13 dock blev det buss till kalmar istället för tåget som var inställt..

Nu hade jag tänkt skriva klart min skrivuppgift som ska in på onsdag och sen ska jag följa med mamma till affären, måste ha med mig matsäck imorn för vi ska på exkursion, en dag i skogen ;)

Men gud så lat jag är, min design är inte klar än..? kanske kan fixa det när jag kommer hem sen..
Vi får se ;)

Bildregn

Puh! har haft en lite kämpig dag idag.. Jobbade halv 10 till 1, inget jobbigt med det dock, allt gick bra :) Men väl hemma efter jag lagat mat och så, var jag ju tvungen att börja skriva så skrivuppgiften blev klar, det gick så himla segt, satt jättelänge och kom ingenstans.. Men nu är den ivägskickad, och tur är väl att den inte ska till läraren förens nästa vecka :)

Sitter och dricker lite oboy i min fina mugg och kikar på ensam mamma söker :)

Nu borde jag egentligen läsa en jävla massa men jag orkar inte, får väl vara lite oförberedd inför Lupp:en imorn..  ska nog kolla igenom lite ikväll och så lite imorn på morgonen bara så jag vet lite vad det handlar om..

Nu tänkte jag att jag skulle ladda upp lite bilder, det var länge sen nu ;)

 
Fin utsikt på berget hos fredrik :)
Tog ett bad hos fredrik och passade på att läsa lite skolböcker..

 

Några roliga bilder på mig, sanna, lars och söta mia ifrån drama lektionen i veckan ;)


Louise och jag igår då vi vare ner vid sjön hos fredrik :)

Nu började mamma mia, ska nog se lite på den.. Tror nästan jag kan säga att den är min favoritfilm, så mysig :) hehe..

nehe måste ju läsa lite med, men det ska nog gå bra ;)
Ha det fint!

Saturday night..

Sitta och plugga på en lördagkväll? det är fan illa, men så illa är de för mig idag. hehe.. Måste skriva på min utredande text som ska in imorn. Är man lat på dagen så får man väl skylla sig själv..

Fredrik och jag orkade inte gör någon mat ikväll så vi delade på en pizza, fett och gott :P
Imorgon blir det ett gött pass på Willys, 9.30-13 sådär lagom mycket :) Sen antar jag att jag får åka hem och skriva klart och läsa arslet av mig för det är hur mycket som helst som ska vara läst till på måndag..
Skyll dig själv elin! ;)

nehe om man skulle fortsätta :)
Puss

Gaaahhh!

Jag får panik!!!
Har suttit i flera timmar och försökt börja på min utredande text som ska vara inne på söndag.. Men jag kommer inte på någon bra frågeställning som besvaras i båda böckerna som vi ska ha som referens. Böckerna är helt olika så det är ju skitsvårt...!

Nu kom älskling i alla fall, men han får klara sig ensam ett tag till för jag måste komma igång med skrivandet.. Blir nog nått gott käk ikväll och dippa grönsaker :)
Bye..

Snabbinlägg

Har fullt upp med skolan så har inte mycket tid att skriva här, tänkte bara säga att jag lever ;) hehe..
Imorn blir dett upp tidigt och åka med 06.20 tåget för att hålla tal, sen är man hemma igen vid 12.00 :) gutt! Däremot blir det plugg då, men får sällskap av brorsans vovsing Leia :)

Måste också få säga att älskling är så söt i morgonfrilla, han har världens sötaste morgonfrissyr ♥ hihi..

Nu ska jag öva på mitt tal sen sova..
Puss puss

Fredag

Nu har den första vecka på min 3,5år långa utbildning gått och gu så trött jag är! Kommer nog bli tufft!
Idag är det dock självstudier som gäller och jag är ju så effektiv, eller inte ;) Men har börjat och läst lite och skrivit upp allt som måste göras så jag är en liten bit på vägen..

Nu sitter jag och ska och ska läsa en bok som handlar om den svenska skolas historia och den är dötrist så orkar knappt hålla ögonen öppna ;) men får försöka ett tag till..

I helgen blir det nog att vara i jernudda men så klart plugga en del.. Fredrik ville till biltema imorn så kanske blir en tur dit och förhoppningsvis några andra affärer också :)

om jag skulle fortsätta?
ne lite glass först tror jag (: hehe

Ha det!


Min design blir ju aldrig klar så ni får väl stå ut ett tag till ;) haha

RSS 2.0