Härliga sommar!

Herregud så dålig jag är på att uppdatera och bättre kommer jag nog inte bli ;)
Midsommar var trevlig, fint väder och likaså var Öland som vi kom hem från i torsdags kväll, kunde inte haft en mycket bättre sista lovvecka. För imorgon börjar allvaret, jag börjar jobba. Så i sju veckor framöver kommer jag vara ganska upptagen..
Tänkte jag skulle ta vara på denna sköna dag då det är så fint väder, även om det blir fint till veckan så kommer jag ju bara gå inne och plocka varor.. Så ska inte sitta här och sega mer, marsch ut i solen!

*

Har jobbat min första heldag på detta sommarlov idag, gick ganska bra även om jag är trött nu.. Imorn blir det bara en halvdag eftersom vi ska åka iväg till Öland efter lunch, stannar tills på torsdag då vi tar tåget hem och henke och angelica byter av oss i husvagnen och gör mor o far sällskap.

Vår midsommar blir inte alls som jag hade tänkt mig, jag som efter mycket tjat fick vi stugan så vi kunde vara där men då var det bara två som kunde och det är ju inte mycket till firande.. Istället ska vi vara med Fredriks familj hos en av deras bekanta, men det blir säkert också kul. Stugan får väl vänta till nån annan helg :)



Jag hoppas vi får lika härligt väder nu som vi hade när vi var i Stockholm med klassen, värme och underbar sol nu innan jag börjar de 7 intensiva veckorna med massvis med jobb..
Bilden är tagen på gröna lund :)

Nu ska jag packa lite inför Ölandsresan..
Ha det!

Flygets dag..

Idag har vi varit och tittat på flygets dag på flygplatsen, såg massa fräsiga plan. Bland annat JAS gripen, spittfire, DC3, modellflyg och många mer. Jag tyckte faktiskt att det var ganska intressant, flygplan är speciella fordon.


DC3:an

Igår blev det en hel del tittande på det kungliga bröllopet, fint var det och det kan vara roligt att se ett bröllop från kungahuset, det sker ju inte varje dag precis. ;) älskling tyckte jag var tråkigt så vi satt i olika rum och ugglade, haha.

Sitter och tittar på en av mina favoritfilmer, Systrar i Jeans, men ska nog sova snart, upp och jobba imorn.. Sen blir det öland på tisdag eftermiddag :)


Sommardag

Sitter på altanen hos Fredrik och lyssnar på sommarmusik, ser hästarna gå på ängen lite längre bort och hör fåglarna kvittra, allt är perfekt förutom att grannen klipper gräset ;) men förhoppningsvis är han klar snart..
Älskling och jag tog ordentlig sovmorgon idag, blev förvånad när jag vaknade och klockan var 11.20, men det kan vara skönt ibland det med.
Annars har vi mest tagit det lugnt idag, var och hämtade lite paket på Ica, i ett av dem var min mobil som varit på lagning igen. Vi får väl hoppas på att den fungerar nu ju, fast om den går sönder igen får jag ju en ny o de är ju inte helt fel det heller :P
Ne om ja skulle läsa lite i min bok som jag började med för en evighet sen, nu har jag ju tid med sånt :)

Sommarlov!

Åh så skönt nu känns det som sommarlov, eller sommar över huvud taget ;)
Har hunnit med att jobba några få timmar idag men annars har jag bara umgåtts med Fredrik.
Efter lite tjat (av mig) så åkte vi iväg på mopederna, Fredrik hade sin och jag hade Fredriks gammelfarmors. Sakta men säkert puttrade vi fram på småvägarna och landade vid bror och Lisas husbygge. Det var jättelänge sen jag var där så det var kul att kolla :P
Sådana dagar som idag är så mysiga, fint väder och göra något kul med en person som man gillar <3 Fler sånna tack!
Synd bara att jag inte fick med en kamera för det var så fint på vissa stället :)

Slöis!

Är trött, slö och lat och orkar inte skriva. Studenten var iaf toppen! Tack alla för presenter och en rolig dag :)
Imorn blir det att åka in till vimmerby med cornelia och jasse :) tänkte jag skulle köpa några skålar till min matservis innan den tar slut..


Lisa och jag på champangefrukosten :)

Bilderna från studenten lägger jag upp på facebook lite senare..


Ledig dag

Så skönt att vara ledig utan att ha nått planerat.. Idag har jag skickat iväg min telefon på lagning (igen), hämtade Leia efter jag lämnat telefonen på ica.. Sen gjorde jag klart en av tårtorna till studenten.. Har också rensat och städat min garderob, vilket verkligen var välbehövligt!
Har varit ganska duktig idag trots allt ;)

Imorn ska jag åka och betala min data i skolan, sen tror jag att jag och cornelia skulle hitta på nått resten av dagen :)

-

Kände nu att jag tappade hoppet, om vad? det vet jag inte men blev helt plötsligt helt tom!
Hoppas jag kan sova bort det och vakna pigg och glá imorn..

Helg :)

Jag har blivit dålig på att blogga, men det beror nog på att det har varit så fint väder senaste veckan. Jag hoppas det fortsätter så nu för jag vill verkligen att det ska vara fint väder på fredag då vi tar studenten! :) Det sägs att det ska börja regna imorn och fortsätta hela veckan men vi får hoppas de har spått fel..



I helgen har jag varit med min älskling, cyklade ut till jernudda igår där vi gjorde rabarberkräm sen på kvällen cyklade vi hem igen.. Idag har vi bakat kladdkaka, smaskens!

 

I fredags efter skolan hittade cornelia och jag denna snygga polisman utanför polishuset :P cooling enligt mig..

Nu tänkte jag att ja skulle se om ja kunde hitta nått ställe som Fredrik och jag kan åka till innan jag börjar jobba, vore mysigt :)
Måste leta upp lapp om skattejämkning med..

Ha det!


Bilder

Ett smakprov på bilderna som mamma och pappa tog förut :)



   

Klicka gärna på bilderna för att gör dem större :)

=)

Det närmar sig studenten med stormsteg, bara en vecka kvar nu och hur konstigt känns inte det?
Både roligt och tråkigt men mest roligt tror jag ;)

Idag tog jag sovmorgon, äntligen, var så länge sen sist, var nån timma i skolan, hade betygssamta och planerade lite inför nästa vecka.. Åkte till lilla Leia och tog en promenad i det sköna vädret med lilla bus vovven, hon badade en gång och vill göra det flera gånger till men idag var faster lite sträng så det fick räcka med en gång ;) hehe..

På eftermiddagen var jag hos fotografen och tog studentfoto, hoppas på att han fick några bra bilder.. När jag ändå var uppklädd och vädret var fint så tog vi några bilder hemma med om det nu skulle bli dåligt väder på studenten, vilket jag verkligen inte hoppas!

Tänkte jag skulle ladda upp några av bilderna sen som mamma och pappa tog..

trötter

Blähä så trött jag är, är så himla förkyld och att jag var med på bränbollen idag gjorde der verkligen inte bättre.. På tal om bränboll så vann vi inte för tredje året i rad men vi kom på en andraplats vilket inte är så dåligt det heller när vi är 16 lag ;)

Imorn är de sista uppgifterna i min gymnasietid, äntligen är det avklarat! :)

Saknar min plutt som är ute och har roligt med sin klass på en ö, hoppas kvällen blir toppen för dom :)
Älskar dig Fredrik <3

RSS 2.0