kväll

Ligger i sängen och softar, duschade förut så nu är jag klädd för sängen ;) haha.. skönt!

Kan även säga att min mage såg ut som jag var halvgången i en graviditet förut, åt nämligen mannagrynsgröt till kvällsmat och 20 min senare var magen som en ballong .. Haha, jäkla laktos! men nu har den lugnat ner sig igen o är nästan som vanligt :)

saknar fredrik! <3

Till helgen...

Åh jag hoppas det blir bättre väder tills på fredag, då ska älsk och jag åka till Linköping, bo på hotell och så julshoppa på lördag :) Mysig helg!


Här på scandic city ska vi bo :)


30 november

Har suttit hela dan och försökt plugga, det gick bra en stund, men sen hade jag så mycket annat jag behövde göra så det kom liksom i kläm.. Tänkte jag skulle ta ett tag sen igen och bara läsa utan att anteckna men har några småsaker jag ska göra först..

Imorgon blir det Kalmar, puh jag fasar för att gå ut, åka tåg o.s.v. det ska nämligen bli kallt inatt och tågen är ju väldigt känsliga så man vet inte hur det kommer att gå.. Vi har väl en halvtimma på oss att bli försenade för att vi ska hinna till föreläsningen.. Efter den blir det grupparbete och efter det information om vår kommande inriktning, spännande!


Att bygga hus!

Byggde 2010 års pepparkakshus i söndags, första advent..
Nu kommer lite steg-för-steg bilder!


Började med att lägga ut alla delar + dekoration (kanel) + gelantinblad till fönstrena.


På me kristyr och dekorationen..


Sätta ihop huset med smält socker - vaaarmt!


O där har vi det, baksidan med en takstege åt tomten :)


Och där har vi framsidan av det färdiga huset!


Håret



Saknar mitt långa hår som jag hade i våras....!

Köket

Det är en trött elin som sitter och tittar på filmen Kärlek på menyn, ganska bra film faktiskt, men tror jag sett den innan ;) Har varit en lång dag idag, vaknade först vid 5.10 då älskling skulle upp o jobba, sen sov jag visserligen några timmar till..

Stora delar av dagen har vi varit hos Alle och Lisa och satt ihop deras kök, blev inte så många skåp eftersom Lisa redan gjort många men vi satte ihop alla lådor, och det var inte några det ;) hehe.. Kul nu när det händer mycket i huset, alltid någonting nytt när man kommer dit!


Mira låg som en prinsessa på kartongerna med skåp och tittade ut över oss..


Mina knän och fötter var väldigt röda efter att ha suttit på knä en hel dag ;)


Det blivande köket :)

När vi kom hem blev det en skön dusch och lite vila, sen kom jasse och vi hade lördagsmys= flera avsnitt av Grey's Anatomy och lite gottis ;) hehe.. Nu var det en timma sen hon gick hem och jag väntar på min älskling som har varit ute på äventr eller nått idag, haha.. Tar nog ytterligare ett tag innan han kommer hem så jag får nog lägga mig snart, är en tröttis!

Ha det!

Snart helg !

Åh va jag är slö på att skriva.. men imorgon är det äntligen fredag! Som jag har längtat, denna vecka har gått supersakta ju!

Imorn blir det i alla fall Kalmar med 7.13 tåget och så är jag hemma vid 14 igen så det är ganska skönt :) Hoppas på att spendera lite tid med älsk då, har inte sett honom sen i söndags ju! På lördag ska det bli lite jobb, vi ska åka till alle och lisas hus och montera kök, antar att mamma och jag blir ett team på att bygga ihop skåpen..

Har dock inte fått någonting gjort denna vecka i skolväg, har inte pluggat nått alls, det får jag ta igen snart! ;) hehe..
 

Ne nu ska jag sova.. Natti!

Hej mitt vinterland!

Nu har det eviga regnet övergått till snö så nu ligger det några cm med snö på backen.. Undrar hur det ska gå med tåget imorn, får nog bli 6.20 tåget imorn för att vara säker på att man hinner ;)


Har varit ett himla äckligt väder idag, har varit blöt mest hela dagen, jävla regn! Men till något annat än vädret... Ny kurs idag, den sista på denna termin, och jag tror det känns ganska bra i alla fall.. Är som vanligt mycket att göra och så har vi vår första tenta nu med men hoppas det ska gå bra :)

Nu när snön är här, mamma har satt upp julgardinerna i köket så passade det väl perfekt att köpa skumtomtar, köpte en hel låda idag ;) Åh, det är nästan det bästa med julen, cloettas skumtomtar mums!!


Mums!

Saknar min lille pojk nu, vill krama om honom :)
Natti natti


elin ♥ fredrik



Älskar dig! ♥

trött - tröött - trööött

Jag är trött trött trött och har ingen ork till att plugga även att jag borde.. Det är visserligen ingen bråska eftersom jag har hela helgen på mig, men det vore ju så skönt att få det klart ju!

Har för övrigt fått hem tre paket idag :) Ett med min laddate och batteri till datorn, har använt batteriet i två timmar nu och det är fortdarande 20% kvar, Lycka! Jämfört med mitt förra som höll max 5 minuter.. I det andra paketet kom det en bok till nästa delkurs, troligen kommer det en till imorn.. Och i det tredje paketet kom det en foto present :) fin fint!

Tror jag skiter i pluggandet i en timma eller så, kanske skulle baka något? sen tar jag ett tag till igen och så får vi ser hur det går.. Kanske kan sitta en timma imorn på morgonen, åker inte förän 10 och sen får jag använda lite av helgen..
Så får det bli!

Ha det!

Kort och gott!

Tiden går, helgen bestod av två farsdag kalas och ett 15års kalas.. Idag och igår har jag varit ute på en förskola och observerat några timmar vardera dag och sedan mest pluggat.. Har dock fått en störning i pluggandet, min laddare till dator har pajat så nu ikväll har jag beställt en ny, och så blev det ett nytt batteri med, får hoppas att det kommer tills fredag..
Kort och gott en förklaring till den dåliga uppdateringen och så orkar jag inte blogga på mamma och pappas dator ;)
Imorgon blir det mer plugg, kul! Eller inte..
God Natt! :)

skola..

Har haft en lång dag idag.. Kom hem vid sex och sen dess har jag styrt med annat som var tvunget att fixas så nu är det äntligen lite vila :)

Imorgon blir det lektion 11.15-12 och 13-14.30.. Skapligt segt att åka in till kvart i nio och sen vänta till elva, sen slutar vi halv tre, tåget går fem över halv, men vi går lite innan så då är jag hemma till fyra i alla fall :)

Gos med älksling i helgen och så lite pluggande inför observationen på måndag.. Det är väl så det ser ut framöver..

Plåtstek

Har hunnit med lite pluggande och julklappsfixande idag, eller ja funderat på julklapparna i alla fall..
Är trött nu så ja lägger in lite bilder istället ;)


Min kusin på planen någonstans, matchen vi såg i lördags..


Har ni sett coolare postlåda eller? Såg den när vi var ute på en kvällspromenad hos mina kusiner, den skulle passa min fiskegalna bror perfekt ;)


Stora delar av helgen bestod av att köra och åka bil..


Min fina "plåtstek" ja en annan form av plankstek ;) Hade en burk med potatismos i kylen så ja stekte lite kött och gjorde sås, woala!  ;) haha..

Sådär.. Nu ska jag nog se ett avsnitt av The secret life of the american teenager ;) Grey's var inget vidare idag, lite besviken..
Imorn blir det kalmar.. Natti!

Snö och Slask!

Det har kommit snö! Och inte nog med det så hörde jag året första jullåt på radion idag.. Är det inte lite tidigt för både snö och julmusik? Det är ju bara början på november än..

Var och hämtade Leia förut, Fredrik körde mig dit, sen gick Leia och jag hem, snacka om slaskigt! Var ju en decimeter med slask på flera ställen så även att jag hade mina stora kängor på mig så blev jag blöt.. Leia var ju inte heller så ren, fast jag hade i alla fall ett täcke på henne så ryggen var ju torr..

Fredrik har åkt och jobbat nu för ett tag sen så jag tänkte jag skulle ta tag i skolarbetet nu, behövs verkligen! Fast jag är ju ledig imorn med så jag ska nog hinna :)

Ha det!


Sömnig

Är så himla trött ikväll, har inte gjort någonting vettigt, bara tittat på serie hela kvällen.. Nu ska jag krypa ner och vänta på älskling som kommer när han jobbat klart.. Mysigt! Har inte setts i helgen så det passar bra men jag hinner troligen somna innan han kommer ;) hehe

God Natt!

Hemma

Är en trött tjej just nu, körde från torslanda (lite efter göteborg) till jönköping så det blev mycket körande idag med, och stadskörningen gick bra! :)

Orkar inte göra nått mer ikväll, ska bara fixa frukost till imorgon sen och titta på tv, gött moos..
Ha re!

Göteborg

Sitter i Göteborg nu och lyssnar på spotify och tittar på bilder, jag är DJ ;) hehe..

Resan igår gick bra, jag körde till Ulricehamn ca 18 mil så det blev lite längre än planerat men det gick fin fint! Idag började vi med en lugn morgon för att sedan åka till frönlunda torg och shoppa. Efter några timmar och några hundralappar fattigare åkte vi vidare till ishallen och kollade på min kusin som spelade hockeymatch.. Har nu haft en trevlig kväll tillsammans med kära Micke, Anette, Eric, Marcus, Mamma, Mormor och Anettes föräldrar :)

Imorgon bär det hemåt igen, planen är att jag ska köra först idag med så det blir stadskörning för (nästan) första gången, byta filer och hålla koll på allt men jag måste ju testa ;) går nog fint!

Saknar min pojk <3

Kort skoldag och resa..

Idag har jag varit en sväng i skolan, hade en föreläsning mellan halv 9 och 10.. Sen gjorde vi en uppgift till vårt grupparbete och jag hann med halv 11 tåget! :) Egentligen skulle gruppen ha löst fyra andra frågor som skulle redovisas mellan ett och kvart i två, men jag kunde inte stanna så länge eftersom jag ska iväg snart och de andra var inte speciellt sugna på att vara kvar så jag undrar hur det gick när de bad och G2:s svar ;) hehe..

Kom hem med tåget vid 12, sen blev det direkt att laga mat, var så hungrig.. Idag fick det bli pannkakor med äpple och päron, smaskens! Har packat det sista nu så jag tror jag ska vila en stund nu så jag orkar köra bil sen.. Tanken är att jag ska köra första halva, alltså lite mer än till jönköping och sen får mamma ta över och köra till Göteborg och Torslanda där mina kusiner bor.. Tror det blir fint!

Nehe, tror jag ska sussa en stund nu innan mamma kommer hem..
Trevlig helg!

Inköp!

Har varit duktig nu på förmiddagen, tvättat och pluggat en del så det kan räcka med pluggande för idag :) Ska packa lite sen med, åker till Göteborg och hälsar på Morbror med fru och mina kusiner imorn! Har inte varit hos dem på flera år nu, de har bara varit här..

Nu kommer som lovat bilder på de nya investeringarna..


Gratisskor - fick av svärmor i söndags, dock sitter de lite tajt över vristen..


Fick även dessa, ganska sköna även att det är en (inbyggd) klack på 4cm eller något..


Detta är skorna som jag beställde från skopunkten, är jättenöjd med dem!
Ni måste tänka bort att mina byxor sitter lite knasigt ;)


Köpte bokstäver i Kalmar i måndags, supernöjd! Dock ska de inte stå där de är på bilden för där har ja ju mina fina bilder från balen och studenten..

Sådär ja, nu har jag hållt vad jag lovat! :) Nu blir det nog att ta det ganska lugnt resten av dagen :)

Tisdag

Jag har haft lite bloggtorka nu i några dagar, tror inte riktigt den har gått över än men men..
Har fått hem skorna som jag beställde och de var bra! :D Fick även två nya vinterskor av svärmor som hon inte hade använt, de passade henne inte riktigt på henne, men på mig.. Så nu har jag 3 nya vinterdojor ;) fin fint!

Idag har jag varit ledig, hann med väldigt mycket på förmiddagen.. Innan 12 hade jag städat mitt rum, tvättat lakarn, varit på apoteket och målat naglarna.. Efter de har det gått lite segt, satt och kollade på resor med cornelia och kollat upp lite vilka böcker jag behöver till nästa delkurs..

Nu borde jag plugga lite, för det är väl de man ska göra på sina lediga dagar ;)

Bilder på skorna kommer framöver..

RSS 2.0