Härliga fredag!

Har lite rast nu sen jobba vidare några timmar, hem och vila och sen vidare till nästa ställe tills nio ikväll. härliga fredag! :)

Sovmorgon och frukosttime :)


Störtskön!

Till skillnad från de andra Hollywoodfruarna så är ju Maria Montazami störtskön! Titta bara så härlig hon är. Kan ju säga att jag skrattade en del när jag såg det..
Nu sitter jag och kikar på finalen av superstars, fin fint!

Kom igen..

Skolbloggen uppdaterad men jag har fortfarande inte städat, hade ju tänkt en promenad i det fina vädret också men verkar inte som om det blir av..

Kommer bli en mycket arbetsam vecka detta då jag har jobbat från i måndags och imorn jobbar till 15.30 på förskolan och sedan kör 17-21 på willys. Sedan blir det 12-21 på lördag så jag hinner ju inte se min älskling speciellt mycket denna vecka, eftersom han har jobbar kväll och jag dag och nu försvinner både fredag och lördag men får väl tänka på att vi kan göra något roligt för pengarna :)
Städa var det ja..!

Underbart väder!

Åh vad jag älskar detta väder! sommarvärme ju! :) Har varit ute större delen av dagen och att kunna gå i kortarmat när det snart är oktober känns ju inte helt fel. Sitter i solen på balkongen och bara njuter. Ska försöka städa lite snabbt nu och sen ta till vara på vädret :)

Läggdags

Efter en lång dusch har jag nu krypit ner i sängen onormalt tidigt. Var väldigt länge sedan jag la mig så här tidigt men eftersom jag inte har något bättre för mig och börjar tidigt imorn så kan jag lika gärna sova nu. God natt!

Onsdag

Tredje dagen på praktiken gjord och jag har även idag haft en bra dag! :) Har hunnit med en sväng till affären och plockat lite här hemma annars så är det ganska lungt här! Skrev i min "skolblogg" förut med, en om praktik och vilken skillnad det är när man ska skriva mer formellt och inte om vad man vill, jag trivs bättre här på min riktiga blogg!

Kanske skulle ta och laga lite mat nu, måste ju göras!

God morgon

Nu var man vaken igen och sitter och äter frukost. Idag Börjar jag vid 8 så det är skönt, blir nog en bra dag! Vill dock helst krypa ner i sängen igen till finaste som jag knappt ser den här veckan när jag jobbar förmiddag och han eftermiddag så på morgonen innan jag går upp får jag försöka pussa lite på honom ;)

John blund

Har haft en bra dag idag. Föräldrarmötet gick bra och jag hann med en sväng bort till mamma och pappa också :) Nu har jag krypit ner i sängen och John blund kommer när som helst, inte mig emot för jag är trött .

Som jag trodde

går det ganska fort att vänja sig vid jobbet (praktiken).. Har visserligen haft en lite kortare dag idag men är inte alls lika trött idag så det går framåt! Ska tillbaka dit om några timmar igen då det är föräldrarmöte vilket kan bli intressant att se hur det fungerar :)

Nu lite matlagning kanske..?

Pigg och vaken.?

Det är en trött Elin som sitter vid köksbordet och försöker vakna till lite just nu men blir nog piggare när jag kommer ut sen.. Går till 14 idag och sedan tillbaka ikväll på föräldrarmöte så det kan nog bli en ganska bra dag idag med ;)

Jag vänjer mig..

Är lite piggare nu, efter några timmar framför dumburken och lite mat som blev ganska misslyckad så klarnade skallen till.. Nu blir det väl ändå att gå och lägga sig snart eftersom det är en dag imorgon också, och visst tar det ett tag innan man kommer in i att jobba med en massa barn och ha dagar då man inte "bara" sitter och lyssnar/läser.. Båda sakerna är jobbiga men eftersom de skiljer sig så pass mycket så tar det ett tag innan man vänjer sig.

Är helt..

.. slut efter första dagen på praktiken. Skallen värker som bara den och jag är trött.. Antar att det är så det ska vara ;) Dagen har varit bra förutom att min handledare var tvungen att gå hem för vård av sjukt barn men hopppas hon är tillbaka tills onsdag.

Skulle försöka laga lite mat nu men tror jag tar en huvudvärkstablett och en macka eller något och väntar med maten för just nu orkar ja inte.

Fjärilar i magen..

Sitter och äter frukost nu, börjar bli lite nervös inför första dagen på praktiken.. Men jag antar att det kommer gå bra, det är ju bara första timmarna som brukar vara lite jobbiga så det blir nog bra sedan :)  Återkommer ikväll!

Kvällen hos oss..

Har satt in en hel del bilder i album idag, finns många kvar men har kommit en bit på vägen! Fredrik och jag har precis sett någon knasig film nu också men antar att det börjar bli dags att röra sig mot sängen och sova. Men först måste jag nog rensa bort alla kort och sådant från köksbordet (bombnedslag just nu) och så packa en väska inför morgondagen då min praktik börjar. Lite nervöst men det ska nog gå bra! :)

Fix och trix med bilder som ska in i album!


Fylla på lagret lite kanske

Är sugen på att åka och shoppa, en resa till Ullared vore inte fel.. Hitta lite fina saker till lägenheten, det skulle vara himla kul det! Sen är det ju ganska kul att bara gå och kolla där även om man inte köper jättemycket, en rolig utflykt helt enkelt. Har pratat med mamma om att åka dit i slutet på oktober, då kan jag ju köpa lite julsaker också för det lär ju behövas.. Får väl se hur det blir med den saken men en busstur ska vi nog kunna hinna med :)

Sitter och lyssnar..

.. på grannen som åter igen tränar på något som låter som en saxofon. Lite kul att man känner igen låtarna och att de fortfarande spelar samma låtar. Detta måste vara från någon av de första böckerna så det är väl kanske inget riktigt skönspel men det kanske blir det med tiden ;)

Promenaden med jasse blev längre än planerat men vad gör det, jag behöver ju motionen så det var skönt!
Nu till pallen!
Så såg den ut när jag köpte den för en hundralapp på marknaden..


Och här har vi resultatet efter en omgång med enbart grundfärg. Ville inte att den skulle bli så blank och heltäckande som det blir när man har täckfärg så nu ser man ådrorna av trä och jag är riktigt nöjd! :)

Funderar på om jag skulle sätta in lite kort i album idag, var väldigt länge sedan jag gjorde ju det så det vore ju inte fel att få lite ordning på dem!

God morgon

Sitter och myser under en filt och tittar på Timon och pumba men snart är det dags att ta på sig och gå ut och gå med jasse en sväng :)

Hemma hos

Blev några timmar hos mamma och pappa efter jobbet, fick se lite bilder från deras resa och så tog jag med mig lite saker hem, pallen som jag tänkte visa före och efter bilder på någon dag och så kängor och gummistövlar som kan vara bra att ha nu när jag ska ut på praktik till veckan.. Körde en extrasväng på vägen hem och hämtade kinamat till oss och bror och hans kompisar.. Smidigt och gott, sen om det är så himla speciellt vet jag inte men någon gång ibland så.!

God förmiddag!

Fint väder ute idag för en gång skull, härligt med lite sol och värme även på hösten. Dock så missar jag det mesta av det fina vädret eftersom jag snart ska åka och jobba några timmar.. Men inte mig emot för lördagar är bra betalt och jag ska inte jobba så många timmar heller för den delen ;)

Lite uppdatering om mina brända fingrar, de mår bra nu. Jag hade nog tur för brännblåsorna har sjunkit in och det är bara röda fläckar kvar på fingrarna. Så himla skönt att slippa blåsor som går sönder för det är ju inte speciellt skönt!

Svåger och svägerska

Har haft fint besök ikväll, svåger och svägerska, Mattias och Michaela har vait här några timmar. Mycket trevligt med lite besök och mat till det med.. Nu sjunker jag ner i soffan och om jag känner mig själv tillräckligt bra så kan jag med ganska stor säkerhet säga att jag kommer somna inom inte allt för lång tid.. Och håll med om att det är himla skönt att sova framför tvn, himla gutt för då känns det att det är helg! Mys!

Men va ...!

Sitter och sväljer blod efter att ha bitit mig så in i helvete i kinden.. Har skadat mig tre dagar i rad nu, otur eller har jag bara blivit extremt klumpig.... Låter svaret vara osagt.

Har i alla fall varit en bra dag i skolan med många roliga redovisningar och så en sväng till Ikea med Michaela och en trevlig biltur med henne hem sen. Ska plocka iordning lite här hemma nu för om några timmar så kommer hon och Mattias hit på lite fika och sådär! Det var min dag det.

Pigg och glad..

Är i alla fall vaken och på väg till skolan, inte så långt kvar tills vi är framme. Idag blir det att ha redovisning då vi ska leka en lek med klassen och sedan berätta om den och vad den är bra för. Sedan blir det att åka bil hem med Michaela som också ska vara i Kalmar idag :) snart helg nu med, så skönt så!

vad fick vi med oss hem..?

Hemma igen efter många mil på vägen, till kalmar och tillbaka och vad fick vi med oss hem, jo en bil! :) En fin röd en, så nu är han stolt mannen  min! Inte konstigt det för den var ju faktiskt riktigt fin. Tänkte lägga upp en bild men eftersom det var mörkt när vi kom hem så fick det vänta..

Fingrarna mår lite bättre nu, men fick brännblåsor på två av fingrarna och lite mindre och inte så onda på de andra två fingrarna.. Så onödigt var det! Om man skulle förbereda sig lite inför morgondagens redovisning i skolan nu kanske, en stund i duschen ska jag också försöka hinna med ;)

Klumpigt!

Har hittills varit väldigt duktig och gjort det jag planerat idag. Nu står jag och lagar mat och vad gör jag då tro? Jo jag bränner mig på fyra fingrar. Det gör inte lite ont just nu! Igår tån och idag fingrarna, vadå klumpig? Nu ska vi i alla fall äta sen blir det Kalmar.

Något till fyndpris?

Ska borsta gaddarna nu sen drar jag mig bort mot stegen och kollar om de har något fint till fyndpris, plånkan är ju inte så tjock en dag som denna men sen kostar ju inte sakerna där speciellt många kronor heller och imorgon kommer lönen, häärligt! Har lovat mormor att komma till henne så får åka upp dit en sväng med, sen måste jag hem och städa, hujeda mig så roligt! haha..

Vill inte gå upp.

Ligger i sängen och vill inte gå upp, är ju precis lagom varmt här och jag är fortfarande lite seg efter 9 timmars sömn. Sovit för mycket kanske? Antar att det är bäst att gå upp nu i alla fall, har en hel del att stå i idag.

Om man vore rik..

Roar mig med att kika på Pernilla Wahlgrens magnifika hus som är till salu.. Väldigt stort och fint hus, tänk om man hade pengar till ett sådant!

Bilden är tagen här och där finns alla andra bilder som ligger ute om någon annan liksom jag är nyfiken på att se :)

Slöis i soffan

Sitter i soffan och är uttråkad, finns ju inget på tvn och datorn är inte mycket roligare den.. Var i alla fall hos mor och far en sväng förut och målade min lilla pall som jag köpte på marknaden, bilder på den kommer när den är färdigmålad, hoppas bara den blir fin..

Har varit lite klumpig idag för två gånger har jag slagit i min lilltå i soffbordet på samma ställe, den mår inte så jättebra nu om man säger så men det går väl över om någon dag..
Imorgon blir det nog en sväng till stegen, lite städning, kanske en sväng till mormor med.. Och så har fredrik bestämt att vi ska till Kalmar imorn igen, jag som tyckte han skulle åka på fredag när jag ändå ska dit men det får jag inte med mig honom på så antar att han får som han vill ;)

Soppa

Soppan innehållande potatis, morötter, rotselleri, fisk och mycket mer blev riktigt god, så nu är vi mätta och goa. Funderar på att måla min pall ikväll annars har jag inga planer för resten av dagen..

Innedag

God förmiddag kära vänner !
Tråkigt väder ute idag så det ser ut som om det blir en lugn dag inne idag.. Fast jag hade ju tänkt ta en sväng bort till stegen och kolla om det finns något fint men det kanske jag kan ta imorgon istället. En sväng till affären blir det i alla fall för här ska det lagas fisksoppa! :) Mums så gott, hoppas jag det blir i alla fall..

Vad blir det för mat?

Då var det de där med maten igen, vad ska man äta idag?

Skola

Hemma efter en dag i skolan med finaste gruppen och grupparbete.. Dock började inte dagen speciellt bra med försenat tåg då vi fick vänta på två tågmöten.. Inte speciellt kul men för övrigt har jag haft en bra dag då vi har komponerat ihop en lek som vi ska ha med klassen på fredag och så lite terorier om den såklart..
Nu är jag ledig onsdag och torsdag så om man skulle få lite gjort nu vore ju inte fel! Vi får väl se hur det går med det ;)

Hunnit med..

Har hunit med lite bakande av en päronkaka, tvättande av kakelplattor och en promenad med jasse ikväll :) Kakan tänkte jag ta med och bjuda på imorn då vi har grupparbete, måste ju leva upp till mitt uppdrag som fika-ansvarig, eller kaktant ;) haha..

Nu blir det sängen och ladda inför morgondagen.

Ut på promenad med jasse nu :)


Bakning på gång! :)


På väg hem..

Sitter på tåget nu och har över en timma kvar innan jag är hemma.. Har idag fått lite mer information om vår praktik som börjar nästa vecka och så en föreläsning på det också. Blev ju lite tid med Michaela idag också då hon var hos oss istället för distans :)

God morgon!

God morgon kära vänner! Efter många timmars sömn är nu frukosten intagen och det är snart dagt att åka mot skolan.. Idag slipper jag tåget dit eftersom min svägerska Michaela ska köra bil dit idag så då kunde jag åka med. Himla skönt att få lite sovmorgon istället för att sitta i kalmar och vänta i två timmar :)
Hörs senare..

Höstfint!


Höstfint!


Mat i stora lass

Mätt och go efter fika hos mamma och pappa tillsammans med alle och lisa på förmiddagen. Sedan lunch i jernudda hos fredriks föräldrar och nu ikväll har vi gjort falsk fläskfilé :) Gott var det alltihop, men egentligen hade vi inte tänkt göra den falska fläskfilén ikväll men eftersom den gick ut idag så får det bli så, ibland får man vara lite påhittig och inte mig emot för det smakade toppen!

Har gjort lite höstfint här hemma också, laddar upp bilder på det från mobilen sen..
Skola imorgon, återkommer då.

Härlig kväll!

Har haft en myskväll med min pojk och nu fick jag för dig att starta mamma Mia filmen ;) ligger under en filt och ser på denna underbara film som jag kan utan och innan vid det här laget! härligt!

Tripp till Kalmar

Har hunnit med en sväng till Kalmar idag, besökte det stället fredrik ville som fortfarande det är lite hemlighetsmakerei om och så blev det en sväng till Hansa city och Ikea.. Fick med mig en höst/vinterjacka hem och så lite till lägenheten med.. En matta, golvlampa och så lite småpill :)
Ikväll blir det räkor och vin för våra del, fin fint!

Kakbak

Uppgiften blev gjord ganska snabbt och jag kunde ta helg redan vid ett.. Har sedan dess inte gjort så mycket, bakade några cookies som blev som en mjuk kaka och så blev det en sväng ut till svärisarna för lite fika med de nybakta kakorna och ett snacks med tacochips, salsa, bacon och ost. Proppmätta åkte vi därifrån, vi som skulle äta räkor ikväll, blev ju inget med det! ;)

Imorgon blir det en sväng till Käälmaa, jag nöjer mig inte med att åka dit i veckorna nu åker jag ju på helgen också ;) Fast denna gång var det fredrik som ville åka och inte jag som va shoppingsugen..

Fredag förmiddag

Fredag förmiddag och jag sitter och väntar på att vi ska börja med en uppgift till skolan som vi har bestämt att göra via msn, för att vara lite smidiga och slippa åka och sådär. Himla gutt att det gick att lösa så :) För övrigt har jag inga planer inför helgen, fredrik har en plan som kanske blir av men det märks.. Skulle ju vara kul att göra det men kanske är ett lite väl hastigt beslut, vi får se hur det blir helt enkelt!

Den där goda apelsinen

Så tråkigt det är när man äter en grymt god apelsin men som är sådär seg och äcklig i skinnet eller vad det nu kallas.. Äter upp allt det goda och struntar i resten.

Har för övrig fått lite färg i skallen och en ny frisyr idag och är riktigt nöjd! Känns ovanligt med mörkt för jag har ju trots allt haft min lite ljusare bruna nyans i mina 19 ½ år. Så nu har jag för första gången i mitt liv färjat mitt hår, det ni, det är inte många som haft sin naturliga hårfärg så länge ;)

Nyklippt! :)


Städdag

Torsdag idag vilket betyder städdag, sagt och gjort. Fredrik och jag har städat nu på förmiddagen och någon maskin tvätt har vi också hunnit med. Så skönt att få det gjort på bara någon timma och det är rent och fint överallt sedan.
Ska snart iväg och göra lite förändring, vad får ni se ikväll.. Ska väl försöka handla lite också sen blir det nog lugnt resten av dagen :)

Vad ska jag ha alla tjocktröjor till?

Efter att ha städat lite i garderoben (vad ska jag ha alla tjocktröjor till?) springer jag fortfarande omkring i bara tunika, jag som brukar tycka det är kallt här hemma..? Har jag forfarande feber då kanske, en termometer vore kanske inte helt fel att köpa..

Har i alla fall fått lite ordning på garderoben som är full av varma tröjor som jag nästan aldrig använder, tvättat och hängt upp lite tvätt har jag också gjort. Sedan tog jag tag i den där bananlådan som var full av saker som låg i mitt skrivbord innan jag flyttade och nu har jag rensat det och de har fått nya permanenta platser. Skönt att få ordning!

Skulle kanske visa lite bilder men än har det liksom inte blivit piffigt här för det känns som om det tar sin tid innan det ser "inbott" ut.. Ni märker hur jag gör!

Världens fluffigaste ugnspannkaka på gång !


Dör bakterierna efter ugn och frys?

Inte blir denna förskylning bättre inte, har nu kommit till "hosta stadiet" så jag går och hostar hela tiden.. Kan det inte bara gå över? Hatar att inte orka göra något!


Har i alla fall umgåtts lite med min finaste sambo nu på förmiddagen och jag är så himla glad att jag har han hos mig! Nu har han åkt till jobbet och jag får spendera resten av dagen ensam.. Lite trist måste jag säga..
Skulle även idag kunna tänka mig att baka men visst är det lite ohygieniskt att göra det när man är förkyld? Men dör inte bakterierna i ugnen och när man sedan fryser det? Någon som vet? Får väl i annat fall hitta på något annat skoj ;) som att tvätta eller städa garderoben...

Håhå jaja...

Håhå jaja, håhå jaja, hör va de blåser i träa ida.. Det är ju näst intill storm ute, så himla skönt att man får vara inne nu :) Något annat som är skönt är att jag nu kan ta helg redan en tisdag, förutom någon timma på fredag lunch då vi ska göra en sak hemifrån.. Vilket betyder mycket tid på mig att vila och bli frisk!
Nu ligger jag och hostar framför superstars och väntar på att min pojk ska komma hem men det är ju tre timmar kvar och jag antar att jag redan ha somnat då.. Ska nog gå och göra lite varm choklad nu även om halsen skulle må bättre av te ;)

Gick bra

Dagen har gått ganska bra trots allt och jag sitter redan på tåget hem, det tackar jag fina gruppen för! Nu vill jag hem till min finaste Fredrik men han börjar ju jobba när jag kommer hem, surt. Nu ska jag sova typ hela vägen hem ;) kan behövas efter denna natt.

Ingen sömn, feber och skola.

Sitter i skolan nu efter en varm tågresa hit med feber. Har knappt sovit något inatt och skulle gå upp vid halv 6. Känner att denna dag kommer bli toppen, verkligen bra med dessa förutsättningar men kämpar jag idag så är jag ju ledig resten av veckan så får försöka tänka på det! Heja Elin!

Hemma hos oss!


Magisk kanel?

Sitter och äter kvällsmat framför sjukhuset som nu har börjat på tv igen :) Blev ingen speciell mat ikväll, det enda jag var sugen på var fil och macka, kan ju hoppas att min favorit, kanelen gör mig frisk.. Imorn får jag nog leva på panodil för då måste jag åka till skolan, vi ska göra en fältstudie och skriva uppgift.. Hoppas hoppas jag blir bättre till imorn, hatar att vara sjuk!

Hemma

Vaknade med ännu värre förkylning idag så det blev ingen skola för mig, men sen var det ju bara 1 och en halv timma så missar förföppningsvis inte så mycket. Har legat och snörvlat framför tvn hela förmiddagen och nu har fredrik åkt och jobbat. Kanske skulle försöka pigga upp mig lite och laga lite mat nu, kan nog vara en gasnska bra idé!

Inget bak här inte..

Om jag inte hade varit förkyld nu så hade jag nog stått i köket och bakat, är så sugen på att baka! Skulle visserligen behöva läsa lite tills imorn, eller ja lite och lite en bok men det får vänta tills bättre tider kommer..

Förkyld!

Sitter i soffan och päser, flåsar lite när jag andas för att näsan är täppt. Är trött och har ont i både huvud och hals, annars är det bra ;) Haha, passande att bli förkyld och vara bakis på samma dag! Har i alla fall sett den första pirates filmen och haft svärisarna här på besök idag. Kanske skulle ta och äta något snart också, blev ju fika förut så maten får vi nog ta nu istället..
Hade för övrigt en skitkul kväll igår, grillning, bastu, bad i sjön, trevligt folk och dans på sofforna.. Måste helt klart göras om! :) Kommer förhoppningsvis lägga ut lite bilder någon dag om jag får tummen ur..

Dagen efter..

Sitter och slöar framför tvn med Cornelia i stugan. Hade en toppenkväll igår med bastu och bad i sjön ;) idag mår jag däremot inte speciellt bra, förkylningen har kommit till mig :(


Stugan ikväll.

Vaknade med halsont idag, skit är det för ikväll ska vi till stugan och träffa  fina vänner! Får väl knapra panodil eller något! Nu ska jag packa ihop våra saker sen blir det en sväng till mor och far och sen affären med.. Hoppas på en trevlig dag och kväll :)

Värt att se.!

Alldeles för många som drabbas, film värd att se!
♥ Fortsätt kämpa! ♥

Helg eller inte?

Sitter på tåget och är snart hemma, har sällskap med Amanda som också skulle hem idag :) trevligt! Tänkte säga att det var så skönt med helg nu men kom på att jag bara ska äta när jag kommer hem sen ska jag skriva klart en uppgift "/ men efter det, då tar jag helg! gött!

läser lite innan föreläsningen ;)


Plugg..

Efter en alldeles för lång men intressant skoldag med genus hela dagen lång  är jag nu hemma, har ätit och tagit en sväng med golvmoppen. Mamma och mormor kom förbi en snabbis också.

Nu tänkte jag sätta igång med uppgiften om genus, heja mig! Hoppas mormors nybakta bulle gjorde susen! :)

Onsdagsmys framför bonde söker fru :)


just nu! Invigning av matberedaren.


Underbart fina tårtor på sockerrus!

Sitter och kikar på de makalöst fina tårorna på denna sida!


Finns så underbart fina, blir ju lite sugen på att försöka själv men får nog bli någon kaka eller något istället ;)

Kan en soffa vara för skön?

Plugg hela dagen är det som gäller idag! Satte mig i soffan och skulle läsa nu men vet inte om den är för skön eller något för så fort jag satte mig blev jag trött och ville sova, illa! ;)

Funderar just nu på om våra lakarn som snart är färdigtvättade kommer torka om jag hänger dem på balkongen eller om det är för fuktigt och kallt ute.. Får väl testa för inne får de knappt plats..


Frukost och plugg!


Mycket i skolan..

Har haft en halvdag i skolan även idag, så har för ovanlighetens skull läst en hel del idag, så skönt att få det gjort! Imorgon är det instuderingsdag så då blir det ännu mera pluggande, det är så himla mycket att läsa nu.. Pust! Ska nog fasen sätta klockan på 7 imorn så jag får mycket gjort på förmiddagen och kan syssla med roligare saker på kvällen ;) Så får det bli! Natti!

Min fina murgröna jag köpte på Ikea i söndags.


Tråkig skrivare!

Frukosten är intagen och jag ska även idag med 10-tåget.. Har suttit och försökt skriva ut åhörarkopior till dagens föreläsning men det har inte gått så bra, efter många försök upptäcker jag att en sladd har åkt ut så väl i så gick det men ännu en gång så vägrar den skriva ut på båda sidorna, så tråkig skrivare!

Jag skulle ju ha laddat upp lite bilder på det jag köpte i söndags men tror det får vänta tills det ser mer färdigt ut så ni får vänta lite till ;)

Nu ska jag läsa lite innan det blir att röra sig mot tåget och kalmar!

Såg ni.?

Såg ni den lilla söta tax-tårtspaden jag fick av cornelia i inflyttningspressent idag, visst var den söt..?!  Var hos henne en sväng innan jag åkte till skolan, kikade in i hennes nya lya..

Var tråkväder när jag kom hem vid sex så fredrik hämtade mig och lagade mat, mitt gull! :) Skulle ju läsa lite ikväll hade jag tänkt men kommer inte till det än.. Får väl se hur mycket som blir gjort..

Fick denna söta tårtspade av cornelia idag :)


Vill fixa..

Jag har fått sådan lust att fixa och dona här hemma, men det lär väl inte hinnas med denna vecka då det är så himla mycket i skolan.. Pust! Ska nu åka till Kalmar och kommer vara där lite innan 12 och jag börjar halv 2 och har filmvisning, skojigt! Men ska i alla fall åka till cornelia en sväng innan skolan och kolla hur hon har det :)

Dagens skörd!

Efter en lång dag i många affärer är jag nu hemma och allt är upplockat. Blev en tröja och sen var den stora skörden på ikea ;) Soffbord, skrivbord, lampa och lite annat fick det bli men får återkomma till det imorn för nu ska jag sova! Natti!

Soffan har fått sitt bord! :)


Inga köttbullar..

Det lilla jag hade planerat med dagen blev inte av.. Jag åkte till mamma och följde med henne till centrum och var sedan hos dem i någon timma, fixade till min gamla hoj som ska få följa med ner till kalmar imorn.. Det blev inte heller några biffar eller köttbullar, fick bli en krämig köttfärsrisotto istället ;)

Tiden har gått så fort idag så om en halvtimma är det dags att dra sig bort mot willys för några timmars jobb och sen hemma runt halv tio.. Det var min dag det.

Ikea..

God morgon! Sitter och kikar i ikeakatalogen och ikea på internet nu, blir en sväng dit med mor imorn så måste ju veta vad som ska inhandlas och jag tror det blir en hel del!

Idag har vi inga stora planer här, laga biffar eller köttbullar är väl vad jag har tänkt syssla med ;) haha! Några timmars jobb blir det ikväll också..

Mc+regn= kallt!

Så underbart gött med helg nu! Blev som jag trodde en ganska flamsig eftermiddag men lite ordbajs fick vi ihop som vi kunde skicka in..
Dagens citat är: Har du bara två fenor i din fiskbensfläta?
Kanske inte låter så kul nu men var skitkul när det sas ;)

Kom hem vid fyra idag och framåt fem åkte vi ut till jernudda för att hälsa på men då skulle de ut och åka motorcykel så vi gick in och bytte om och så blev det lite mc åkande.. Har ju ´tyvärr inte varit ute så mycket i sommar.. Dock hann vi inte så långt innan det började regna, hääärligt!! Blev en sväng till fredriks bror där vi väntade ut regnet innan vi åkte tillbaka i mysigt blöta kläder men i soligt väder. Har varit frusen ända till nu men börjar tina nu när tjockiskläderna och en filt är på! Nu blir det skärgårdsdoktorn och djungelvrål, kärlek!

Trötter

Sitter på bibblan och jäspar, är så in i ..... trött idag så jag undrar hur jag ska överleva dagen, lär nog bli en hel del flams idag ;) Får bli en myskväll framför tvn med min pojk ikväll, det förtjänar jag efter första veckan i skolan för denna termin och efter att knappt ha träffat fredrik då han har jobbat när jag har varit ledig och jag vatit i skolan när han varit ledig..


Bloggsugna idag..?

Sitter nu igen i min goa soffa och päser.. Skoldagen gick ganska bra, kom hem vid sex och sen dess har jag hunnit med en sväng till affären för veckohandling och sen lite matlagning också.. Imorgon blir det skolan igen sen tar jag helg!

Gick precis in på bloglovin, som jag oftast gör på kvällen och trots att jag var inne i förmiddags så hade jag 54 nya uppdateringar, brukar väl vara mellan fem och tio om dagen.. Tänkte att jäklar va folk var bloggsugna idag men såg att det var gamla inlägg som det blivit knas med och jag hade ju läst dem för länge sedan, bliv bara 3 kvar att läsa ;)

Skönt!

Åh så härligt! Har haft sovmorgon och nu har vi städat hela lägenheten också, så jäkla gött att få det gjort och ikväll komma hem till lukten av nystädat! Nu ska jag stoppa i mig lite mat och sedan åka mot kalmar för att redovisa.. Heja oss, det kommer inte gå så bra ;)

RSS 2.0