Tv

Igår tog fredrik och jag en tur till vimmerby, köpte ett par nya jeanstights och lite underkläder.. Blev en födelsedagspressent till mamma med :)

Henke var här och bytte tv med mig igår också, ser lite kul ut nu när det är en 42 tum.. skillnad mot min 32 som jag hade innan ;)


Håll med om att de ser lite stort ut ;)

Imorgon blir det att jobba på Willys i frukten mellan 7 och 15, bra betalt en sån dag! Dessutom blir det att inventera på söndag 05-12 puuh så trött jag kommer vara den morgonen ;)

Nehe, kanske skulle ta en långpromenad med Leia som bor här nu när henke och angelica är på skidsemester..
Ha det!


Balklänning

Nu säljer jag min fina balklänning!

Är du intresserad så klicka här eller skriv en kommentar :)


Slöis

Sitter och ugglar framför datorn, igår tyckte jag det var okej med en slappdag men idag måste jag få lite gjort! Har en skrivuppgift som måste göras men jag har verkligen ingen motivation till det! Funderar på att städa garderoben istället, den är proppfull så det behövs verkligen, det har jag ju iaf motivation till, kanske bättre att satsa på det istället...

Imorgon blir det att åka till vimmerby och gå på lite rea :) aldrig fel med nedsatta priser..

Nehe om jag ska få något gjort då i alla fall!

Julen

Jag har haft en jättebra jul! Träffat många i både min och fredriks släkt och fått många fina paket :) Tack till alla som grattat mig på min födelsedag, idag som det är en halvtimma kvar på nu.. Hehe..

Det är nu en trött elin som började dagen med en köttbullemacka för att sedan åka och jobba på willys i några timmar.. Åkte till mormor efter det och nu på kvällen har jag hunnit med en promenad med Jasse och ätit och druckit lite gott :)

Tror jag ska gå ner och ta på mig något av alla de myskläder jag har fått och sedan, ganska snart gå och nanna..

Imorn blir det julkalas igen... Men inte klaga nu för nu är det med annat folk som man träffar alldeles för sällan, det är pappas bröder med familjer som ska ses, blir nog mysigt! :) Och så sitter jag och håller tummarna för min kusin som är gravid och redan har gått över några dagar, att allt ska gå bra för henne! :)

Nehe, myskläder nästa!

Godkänd

Klarade tentan som vi gjorde för lite mindre än två veckor sedan.. Skönt!

Men tappade hoppet om någonting annat..

Julfint!

Nu börjar det bli julafint här hemma :) Idag har jag gjort brända mandlar, mumsigt! Sen har jag storstädat på mitt rum, rena lakarn, rent och fint och så julpynt med :) det gillas!

Imorn tror jag faktiskt att jag ska göta en skoluppgift så jag blir av med den nu innan jul och nyår :) Annars blir det nog ganska lungt nu, skönt det med!

"Jullov"

Har haft en lång sista dag innan jul i skolan men nu blir det inet kalmar förän 7 januari.. Härligt! Nästan som jullov ju! :P

Nu ska jag krypa ner i sängen, hinner troligen somna innan älskling kommer om en halvtimma ;)
Natti

Hemma

Puh, imorse vaknade jag redan innan 5, var hos fredrik och skulle åka med honom hem.. Sen var tanken att jag skulle åka med tåget 6.20 men så blev det icke, kände mig inte riktigt kry, min mjölkmage krånglade så ja mådde illa och hade ont i magen.. Tyckte inte de var en bra idé att åka till skolan då ;)

Nu har jag sovit några timmar o sådär och det känns lite bättre nu, tror det går över snart.. Men känns väldigt tråkigt att jag har blivit så himla känslig för mjölk nu, åt några chokladbitar från chokladkalendern och pulvermos igår och blev så pass dålig.. trist!

Men men, inte mycket att göra åt, får bli att vara mer försiktig nu.. Idag ska jag i alla fall läsa lite, missaar ju en lektion men det löser sig nog, plugga lite inför seminariet på måndag..

Frukost nu kanske?
Ha're!

Hej bloggen..................................

Hej min "döda" blogg, där det är alldeles för dålig uppdatering och ganska dåligt med kommentarer måste jag säga ;) hehe..

Har varit väldigt dåligt med uppdatering sensate tiden och vet inte om det blir bättre framöver heller, den som kikar in här lite ibland lär troligen märka det.. Allt går ju i vågor, också mitt bloggande..

Idag har jag myst med älskling och gjort lite julgodis, blev visserligen bara marsipan(mandelmassa)-figurer och polkagrischoklad med de var fint i alla fall.. Tänkte jag skulle göra brända mandlar någon dag i veckan sen :)

Denna vecka blir det ny delkurs, värdegrund tror ja den handlar om.. Blir att åka ner imorn eftermiddag och förmiddagarna på onsdag och fredag, sen har vi ett seminarim nästa måndag och så får vi lite "jullov" ända fram till 7 januari.. Härligt!

Detta skulle ju bli ett kort inlägg, haha.. men men, nu blir det snart att krypa ner i sängen :)
Kram

Tåg

Har försökt plugga så mycket som möjligt idag men det har väl gått sådär... Nu ska jag i alla fall gå ner till stationen för att ta 16 tåget :O stod inget om att det var inställt så jag hoppas..! Har med mig cornelias nycklar som hon så smart glömde hemma ;) hehe..

Hoppas på att jag kan plugga lite på tåget sen iaf så jag får in det i skallen..

Ha det fint och en lyckospark i baken till mig själv ;)

Plugg

Dagarna består mest av pluggande just nu, tenta på fredag ju.. Undra hur det ska gå, bra eller inte alls? puuh, läskigt! Imorgon  blir det fortsatt plugg och sedan på eftermiddagen/kvällen blir det att åka ner till Kalmar för att sova hos cornelia över natten, känner inte för att åka med en buss som blir försenad när vi ska ha tenta ;) Blir nog bra, får ja hoppas...

Saknar mig älskling nu! Vi kramas, goos! Så glad att jag har honom, skönt att man alltid har någon som lyssnar eller tröstar. Du betyder massor älskling! <3

Helgen

Det är en trött och lite småsur elin som sitter här nu, orkar inte skriva speciellt mycket, vill bara sova och vakna glad igen! :)

Helgen har iaf varit toppen, hotellet var fint, fixade nästan alla julklappar, resorna dit och hem gick bra (hamnade ju inte i diket ;) och så var jag ju med min Fredrik :)

Imorgon börjar vi vid 13.00 med redovisning av ett projekt så det blir att ta 10 tåget som troligen är buss imorn med och sen är jag nog hemma till 18.. Resten av veckan blir det tentaplugg, har min första  tenta på fredag.. Woops undra hur det ska gå....

Nehe nu ska jag lata mig en stund innan jag somnar ;)

kvällningen

Bilder var det ja, är dålig på att hålla löften just nu så ni får nog vänta till söndag eller nått med det.. Blir dåligt med bloggande nu, imorn skola och är troligen hemma runt halv 3 ( egentligen 2 men räknar med försening) och sen vid 3-tiden styr älskling och jag mot Linköping för att bo på hotell över natten, äta något gott o sådär.. På lördag blir det en heldag med julklappsshopping så vi kommer nog inte hem förän på kvällen.. Så är planerna och nu planerar jag att plugga lite inför debatten imorn och sen sova :)

Puss

Motivation

Motivation, motivation motivation.... har jag alldeles för lite av just nu, måste plugga men kommer ingenstans.. Miljödebatt imorn och tenta om en vecka och jag har pluggat för lite! Nu måste jag sätta fart!

Laddar upp lite bilder ikväll :)

RSS 2.0