Helgen..

Åh så har jag gått och blivit sjuk, igen.. Jävla dåligt imunförsvar jag har asså! :(

Har iaf varit och skrivit ett prov idag, kände att jag var tvungen att få det gjort, gick väl hyfsat iaf.. Hade tänkt att jag skulle gå på matten sen med som börjar om en timma, får trycka i mig lite panodil så får det gå.. Är mer fundersam över hur det ska gå med bränbollsdagen imorn, jag som har börjat slå ganska bra ju.. Men jag får väl vara med när vi är ute, springa tvivlar jag på att jag orkar..

Nu lite bilder från veckan och helgen :)


Var och tittade när musikskolan spelade i parken i torsdags och så kollade vi på de gamla bilarna =)


I Lördags var vi på ettårskalas för lilla Louise, åt smaskig tårta..


Hade en mysig helg med älskling, fint väder i söndags =) <3


Sommarfint på altanen.. Mamma, Leia och bror på bilden..

Har haft en mysig helg även att jag varit sjuk, måste kurera mig nu ;) hehe..
Nu blir det mat, sen ta panodil och åka till skolan igen "/
Kram

Skola

Sitter i skolan nu, har haft håla i två timmar och börjar om en timma med idrott, ska spela bränboll ;) Käns ganska segt att vänta här så länge men så är det väl ..

Ikväll måste jag plugga på matteprovet som jag ska ha imorn, för en gång skull käns det inte speciellt bra, käns inte som om jag kan det här kapitlet, men vi får väl se hur det går..


Saknar min älskling, har inte sett honom sen i söndags morgon o de käns som en evighet ;) <3


<3

Olle <3

Gud vilken omtumlande dag måste jag säga, när vi hade lektion knackar de på dörren Romeo öppnar till en som sitter i rullstol och säger ville du komma in? Då hör jag nån i klassen säga Olle. Va tänkte vi Olle?
Snacka om att vi blev förvånade, kroppen bara fylldes av tudentals känslor och de flesta av oss började gråta..

För er som inte vet så var Olle vår lärare i 2:an, världens bästa lärare!! Men några dagar innan sportlovet 2009 fick han en stroke när han var i skolan.. Sedan dess har vi inte sett honom =(



Vi tog en bild tillsammans med honom, och han var fortfarande samma person, lika glad hela tiden. Han förstod allt vi sa men när han skulle säga någonting så blev det mest blurr, gud så hemskt! Men han tränar och kämpar för att bli bättre, nu kunde han stå men inte gå men jag slår vad om att han kommer lära sig det.. Han är en kämpe, en person att se upp till! <3


Vi har saknat dig Olle, du är bäst!


Till något annat, jag blev klar med mitt arbete i personlig försäljning förut :D 9 sidor med sammanlagt 2955 ord, haha trodde inte att det var så stort arbete men det blev så mycket text utan att jag bara skrev massa skit.. Hoppas att det var bra iaf :)

Snart Grey's men först ska jag försöka få iväg en beställning från La Redoute som krånglade sista jag skulle beställa..

Ha det!

Kväller..

Nu ska jag nog snart gå och lägga mig, kommer ju aldrig i säng tidigt längre. Måste bli bättre på det!
 
Imorn har jag hela en lektion och på den ska vi ha bränbollsträning,wioo..! Men eftersom det är första lektionen så har jag hela dagen på mig att plugga sen vilket kan behövas! Grymt mycket att göra nu och Romeo fortsätter att ösa på med ännu mer :( tråkig man dedär..

Från det ena till det andra, Stockholm med klassen, Samhäll och Natur var toppen, skitkul att komma iväg lite från det vanliga :)



(Foto: Jasmina)

Första dan var vi på naturhistoriska och cosmonova där jag blev "instängd" ;)
På kvällen åkte vi till Grönan, på bilden sitter vi utanför.
Jag och Nina åkte en väldigt (o)romantisk kärlekstunnel :)
Dagen efter gick vi och kikade i Gamla stan, var på myntmuseum och gick en massa på stan.

Trevlig resa med massa fritid :)

Nu blir det sängen :)
Natti

Åska

Har inte uppdaterat här på länge och det blir inget långt inlägg nu heller..
Sitter på altanen nu och det både regnar och åksar, usch och fy! Jag gör ju läxor så jag hoppas att inte åskan kommer närmare så vi måste dra ut allt, men då får jag väl göra matte eller nått..
Tänk att läxorna kan vara så beroende av en dator ;)

Ne om jag skulle fortsätta en stund till innan det blir värre..

Cykel

Jag vill ha en ny cykel, jag är så trött på min för den är inte skön att cykla på.. Men de är ju så satans dyrt med cyklar ju, funderar på att byta in min i cykelaffären här hemma, han hade visst ganska skapliga priser på nya cyklar och då behöver ja ju inte betala hela summan..


Nått i stil med denna hoj skulle jag vilja ha, en go damcykel som man inte bryter ryggen av att cykla på som man gör på min. Även om min är fin och ganska ny med för den delen så är den inte bekväm..

Nu ska jag nog sova, ledig från skolan imorn så då blir det massa plugg ;)
Natti!

Det är mycket nu..

Gud va mycket det händer nu, har hur mycket som helts i skolan..
Ikväll har jag övat på det muntliga nationella provet i svenska och gjort det mesta av en idrottsutvärdering, och så klart varit i skolan..

Imorn blir det för första gången på länge att gå på idrottslektion som är på en tisdag, har länge jobbat hemifrån på den lektionen men nu ska jag göra ett avslutande konditionstest och sen är vi klara med kursen, förutom en massa brännboll ;)

Nu ska jag nog öva lite till på svenskan sen sova några sköna timmar.

Söndag

Idag har jag hunnit med att måla hemma hos Henke och Angelica, stått på en hög ställning och vinglat i några timmar, hehe..
Har nu suttit med den muntliga framställningen till Nationella proven i Svenska B. Är klar nu efter ha trälat i några timmar, allt ska vara 5 minuter och nu när jag övade fick jag 5.10 så det ska nog gå bra. Eftersom temat var relationer så valde jag att prata om människans relation till djur, känns som om det passar mig ganska bra :)

Borde egentligen göra lite matte nu och kanske läsa några kapitel i Småföretagande B men vi får väl se hur det går med det.. På tal om vara slö har jag inte gjort någon ny design än, funderat på att ta någon färdig som finns lite här och var men vi får se, det får nog bli ett senare projekt för det är fullt upp även denna vecka.

Åker till Stockholm med klassen, samhäll och natur på torsdag och stannar till fredag, kan nog bli riktigt kul! Hoppas det i alla fall!

Paket :)


Tröjan älskling köpte till mig i London =)


Ett hemligt litet paket och en ros av glas :)

Tack älskling! <3

*

Är så trött på detta skitväder nu, vill ju gå ut och röra lite på fläsket men det är verkligen inte lockande nu.. Borde egentligen skriva på min muntliga redovisning till nationell i svanska B men det är ju så trist!

Fick massa fint av älskling igår, tänkte jag kunde lägga upp bilder på det sen :)

wiiiee!

Älsklning kommer hem ikväll istället för imorn som jag trodde :) åh så gosigt att få somna i en trygg famn ikväll <3




Jag köpte en goding förut, hade tänkt att älskling och jag skulle ha den ikväll, men jag kommer nog nästan ha ätit upp den innan han kommer hem, så jälka god!! Som jag hade trott,.
Tror jag kommer bli beroende av denna underbara choklad ;)

Tror jag ska gå och kolla på mamma mia nu, får ändå inget gjort med läxorna..

Pluggdag

Eftersom det är en ledig dag idag så hade jag tänkt att jag skulle få lite gjort.. Har skrivit min "att göra" lista så det är väl bara att sätta igång? Men jag är lite sugen på att sy om min studentklänning nu, men det får väl vänta, först göra någon läxa sen sy kanske :)

Har också funderat på om jag skulle göra en ny design till bloggen, är lite trött på denna nu, vill ha en som är lite mer neutral, men vi får se, kanske kan bli morgondagens projekt eftersom det tar så lång tid..


Nu ska jag hänga upp tvätten sen blir det plugg..
Ha det!


Ett litet smakprov..

.. på bilderna från balen :)



Älskling och jag <3

Älskar dig!!

Nu tar jag helg!

Åh va skönt med en kort vecka, är så trött på allt nu så det var väl planerat :)

Har varit i skolan och haft vår minst omtyckta lärare hela dan, eller ja till ett iaf ;) sen åkte vi hem..

Slängde lakarna i tvätten förut och städade rummet, det var verkligen välbehövligt, var så jäkla dammit.. Tänkte jag skulle byta gardiner och lite med sen, så det bli lite vårfresht.. Hade också tänkt skriva en "att göra" lista, vet själv att jag får mer gjort då så det blir nog bra, kanske kan klara av lite läxor då :)

Nu hade jag tänkt äta nått, men vad? är superhungrig men är bara sugen på spagetti, kanske eftersom det är min favorit, nykokt spagetti med lite smör och salt, mums! haha.. ne men något mer vettigt hade jag tänkt att få till..




Trött

Är fortfarande trött och lat, orkar fortfarande inte ladda upp några bilder.. Får verkligen inget gjort..
Har dock varit hos bror som bygger hus, cyklade ut med lite fika till honom och jocke.

Jag borde egentligen göra läxor men han ingen motivation alls! får ta det nu när det är långhelg.. Blev inte så kort vecka som jag trott, får komma till skolan imorn med för vi har en lärare som inte håller vad han lovar :(

Saknar min pojk som är i London, men hoppas du har det bra älskling :)

Ne nu ska ja ta en macka eller nått..
Kram

Latis..

Balenigår var toppen, vi hade jättetrevligt och kvällen blev verkligen lycked! :) Det enda som inta var på vår sida var vädret, men tyckte det löste sig ganska bra i alla fall :)

Idag har jag och min älskling gosat endel, han åker ju till england tidigt imorn så man får passa på att pussa på honom medans man kan ;)
Nu ligger jag och myser framför tvn med lösgodis, var ett tag sen nu och jag kände att jag kan unna mig det nu när jag inte har en balklänning som måste passa mig..

Ne får hoppas på att det blir bättre uppdatering till veckan och att jag får lite gjort ;) Blir bara skola två dagar denna vecka, toppen! :D

Ha det!

Det är mycket nu..

Har haft fullt upp hela veckan och har inte hunnit uppdatera speciellt bra..
Igår hade vi en skogsdag i skolan vilket var väldigt kul, var även på företagsgala i Virserum där det bjöds på god mat och trevligt sällskap. Ett stort Grattis till Linn och Sandra i Hälsokroppen UF som kammade hem priset årets bästa UF företag i kommunen :)
Jag har jättemånga bilder som jag borde ladda upp men just nu är jag så trött så det orkar jag inte..

Imorgon blir det bal, det mesta är nu fixat inför det så det ska bli kul! Dock tråkigt att vädret ska bli dåligt, regn hela dagen är vad vi har att vänta.. Kom och titta på oss i Hagadal klockan 15.00.


Bjuder på en bild från igår.. ;)

Hoppas på en trevlig dag imorgon..
God Natt!
Kram



Måste tillägga att jag har köpt en studentklänning nu, efter att ha provat 15 olika idag så blev det en som kanske inte riktigt var som jag tänkt mig, men vi syr om den lite så blir det nog bra :)

Hemma

Är precis hemkommen från vårruset nu och är jättetrött, vill bara sova nu :)
Loppet gick bra, berättar mer imorn,..

Imorgon ska vi ha skogsdag i skolan, vandra hela dagen.. Kan bli kul, kan bli tråkigt, vi får se..
Nu ska jag nanna ;)

Kram


Ruset

Sitter på praktikken nu, har precic varit och ätit..

Om några timma åker vi iväg och springer vårruset, känner mig inte så peppad men det ska nog gå bra =)
Köpte en köttbullemacka och en risifrutti sommarflört i skolan så jag kan ladda upp ordentligt :P

Ha det!

Regn regn regn...

Fy vilket väder.
Är hemma nu efter att ha haft en lektion i skolan.. Stannade på soloteket när ja skulle hem, men när jag stoppade i penarna i automaten så hände det inget? Där gick 20 :- åt skogen och jag fick gå till konsum och växla eftersom deras växlare var trasig :(

Sedan cykla hem i det vidriga vädret, regnet bara värkte ner och jag var genomblöt.. Har fått i mig lite mat nu iaf så om jag skulle plugga lite nu då..
Hoppas på att älskling kommer sen =)


Tog ur läkörhänget imorse så nu har jag två hål i ena örat :)


Fin himmel igår kväll :)

Tisdag

Älskling kom en stund imorse när jag låg och sov, han hade vatt hos tandläkarn och var tvungen att vänta på tåget till skolan. Gosigt att få kramas lite precis när man vaknat :)
När han åkt tog jag en löparrunda och sedan blev det en sen frukost och dusch..

Nu har jag suttit och försökt gjort en läxa men ja orkar inte riktigt..

Blir nog att trampa iväg till skolan nu, börjar min enda lektion om en halvtimma.. Wiiee Svenska där vi ska förbereda oss inför muntliga nationella, toppen! :P haha..

Ha det!

Trött

Är trött och har ont i huvet, vill bara gå och lägga mig och ha min älskling här <3
Händer så mycket denna vecka, jag kommer inte hinna med allt?

Söndag kväll

Valborgshelgen har varit relativt lugn, i fredags blev det grillning vid sjön i jernudda och en massa raketer på det :)


Lilla Louise var med vid sjön =)

Jag har funderat mer på det där med att skaffa mig en liten ninis, skulle gärna ta med mig en hem och gosa med men mor o far tror inte jag kommer ha tid med den när jag börjar plugga i kalmar till hösten.. Någon sanning kan det nog ligga i det men vore ju så mysigt!
Har funderat lite på det mamma sa, att ha en över sommrarna och sedan ha den i Jernudda hos fredriks kanin på vintern när det är kallt ute, det skulle funka.. Men då är frågan om man ska ha en hane eller hona eftersom fredrik har en lite pojke så är det inte smart att ha en hona för då kan det bli fler ninisar och om jag har en hane kanske dom börjar bråka? hmm..

 
Så söta dom är <3

Nu börjar en ny vecka som det kommer hända väldigt mycket i ;)
På onsdag är det vårruset i Växjö, kommer nog inte hem förän  22.30.
På torsdag har vi frilufsdag i skolan, ska ut och vandra med idrotten.
På torsdag kväll är det företagsgala på DackeStop där vi kanske blir kommunens bästa UF-företag.
På fredag ska mamma och jag in till Vimmerby och handla.
Och till sist på Lördag är det bal, en heldag, först fixande sen blire fest :)

Kan nog säga att jag har en fullspäckad vecka ;) men kul ska det bli!
Ha det fint!
Kram

RSS 2.0