Tvätta, slipa och måla var dagens projekt! Troligen bara en strykning kvar :)


Lite bra, lite dåligt!

Sitter och myser med min kära mor framför tvn, har knappt sett henne på en vecka så det är gött :) Idag har vi haft en heldag i Linköping.. Handlat en himla massa, haft panik och blivit ledsen över min mobil.. Men nu känns det bättre..

Det där med handlandet återkommer jag till en annan dag men paniken.. Usch! Vi åt tacobuffé på ikanohuset och jag var väl lite väl hungrig, åt fort och det fastnade en stor bit natchochips i halsen, vass som bara den och den försvann ju inte heller.. Den satt där i minst en kvart innan den sjönk lite, är fortfarande inte bra, har ont och det känns nästan som som den sitter kvar men antar att det blev ett sår..

Och det där med telefonen, den bara la av, det lös en lampa men inte mer.. Försökte starta om den men lyckades inte.. Tacka gud för min bror som ändå lyckades starta om den, nu fungerar den som den ska :) Så himla skönt att slippa skicka in den !

Det var väl min dag skulle jag tro.. Lite bra, lite dåligt, bara hoppas på att halsen blir bättre :)

Fredag

Sitter ute hos fredrik nu efter en dag med lite blandat småpysslande.. Hade det himla fint på semestern, solsken och värme alla dagar utom den då vi åkte hem.. Fin liten stuga och så fick vi besök av fredriks föräldrar sista kvällen.
Just för tillfället hjälper jag Emelie med lite tekninska saker men sen ska jag återgå till att skriva inköpslista till morgondagens shopping ;)

På väg hem med lillkillen där bak :)


Har åkt runt lite på Öland idag :)


Skönt med semester! :)


Öland

Sitter utanför vår lilla fina stuga på Öland nu och bara tar det lugnt.. Stannade till och åt och handlade på vägen hit men har även hunnit med en promenad runt campingen och till en loppis :) Skönt med semester!

Semester

Har nu haft semester i tre timmar, hääärligt! Nu håller jag på att packa inför morgondagens resa till Öland medans Fredrik fixar min morbrors dator.. Åker ut till Jernudda ikväll sen åker vi mot Öland imorgon på förmiddagen.

Mot Willys!

Drar min nu mot mitt sista lilla arbetspass innan ledigheten, härligt! Hemma efter ett igen..

Lördag

Har idag gjort näst sista dagen på jobbet innan min lilla semester, härligt! Bara ett 3,5 timmars pass imorgon också :)

Spenderade kvällen med att rota uppe på vinden med mamma, hittade lite fint som fick följa med ner sen med.. Har för övrigt inte gjort så mycket, mest njutit av att bara ta det lugnt, för det känns inte som jag hunnit med det denna vecka..

Har funderat på det som hänt i Norge, fy så hemskt! Jag tänker nog mest på det som hände på ön eftersom det var fler som omkom och att det var ungdomar som dog.. Usch! Man tror inte att sådant ska kunna hända så pass nära, att man är trygg i sitt lilla land.. Tydiligen inte. Tänker på alla drabbade.!

Står vid hamnen och väntar på att båten ska komma :)


Fredag kväll och två dagar kvar!

Då börjar även denna dag närma sig sitt slut, har varit lite segt då det inte blev så mycket sömn varken inatt eller natten innan men det har gått ganska bra i alla fall, även om jag inte har varit på mitt bästa humör ;)
Nu har jag laddat upp inför att köra en sväng till västervik genom att kolla i ikeas katalog.. Ska hämta henke och angelica där, lär ju vara lagom pigg imorn när jag inte så sova så mycket inatt heller, börjar ju jobba vid sju.... Men nu är det bara två arbetsdagar kvar sen semester..!! Härligt!

Åska!

Sitter insvept i en filt och väntat på att världens jäkla åskoväder ska dra förbi.. Jag brukar inte höra mycket i min källare men nu lät det som om någon slängde sig ner för trappen.. När jag gick upp så blinkade hela övervåningen och såklart himeln ute.. Det lös upp varannan sekund, tur att jag inte var ensam hemma! :)
Har varit på kalas för bror och angelica ikväll, mycket trevligt!
Nu verkar det har lugnat ner sig lite, dags att sova så man orkar med morgondagens jobb!
Natti!

Dumma nacke..!

Usch och fy så ont i huvudet jag har, vill bara blunda och sova men jag somnar inte.. Huvudvärkstabletten hjälper inte men testade med någon gegga som skulle vara bra för muskelvärk (det är nacken som värken kommer från) och det blev lite bättre i alla fall..

Dagen har för övrigt varit bra, timmarna gick fort på jobbet så jag är nöjd.. Nu ska jag nog fixa mig något att äta och sen ta det lugnt resten av kvällen..

Laddar upp

Har umgåtts med Emelie ikväll, massa prat och en cykeltur :) Trevligt! Min "helg" börjar gå mot sitt slut och imorgon börjar jag min arbetsvecka med fullt ös tills på söndag sedan blir det långledigt i härliga nio dagar!

Nu tror jag att jag ska hoppa in i duschen och sedan sova så jag är utvilad till imorn..

Vägval

Försöker välja vilken stig jag ska gå på, de leder till olika platser men jag vill till båda, jag har svårt för att bestämma mig. Jag trodde jag hade bestämt mig och kanske har jag det, tiden får visa vilken stig jag väljer..


Ungefär såhär känns det.. Bildkälla

Just nu så smattrar regnet på altantaket och åskan mullrar lite längre bort. Magen kurrar så jag tror det börjar bli dags för att laga mat och kanske baka något sedan..? Måste sysselsätta mig nu när mor och far är i stugan och jag har "helg"..


Förvirrad

Jag är förvirrad, jag vet inte hur jag ska göra.. Det tar på krafterna  "/ Hoppas verkligen det löser sig snart, jobbigt att gå och fundera hela tiden..

Helg nu!

Arbetshelgen tog slut igår klockan ett så nu har jag min helg, idag och imorn.. Sedan blir det jobb onsdag till söndag och efter det har jag min efterlängtade ledighet i hela nio dagar! Underbart!! :)

Har haft min pojk här sedan igår eftermiddag men nu åkte han jobbade för en stund sedan och jag får nog inte se honom förän lördag eller kanske söndag eftersom jag jobbar på dagen och han på kvällen men sedan får vi våra 9 dagar tillsammans så det blir nog fint!

Jag är fortfarande nere efter att min dröm gick i kras men antar att tiden läker sår..?

På festivalen med Emelie :)


Festival

Fick gratisbiljett till kvällens festival så snart bär det av ner dit och se vad som finns att erbjuda :) Kul att se hur det ser ut nu när det är nya ägare!

Nu blir det jobb till 15..


Den försvann

Det var den där drömmen som var på väg att bli sann men sedan försvann den framför näsan på mig, det är jobbigt. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu..

Får försöka sova bort det, upp och jobba vid 7 imorn.. God natt!

Ljudet av liv på denna lilla ort

Sitter på altanen och lyssnar på ljudet av vad jag tror är johnossi som spelar på festivalen, det känns ganska bra att åter igen få höra ljudet från parken under sommaren, det hör liksom till.! Det blev ingen festival för mig i år, dels för att jag jobbar och dels för att det inte är så många band som tilltalar mig..

Dagen på jobbet har varit okej, förmiddagen var väldigt jobbig men sen har det gått ganska bra. Bara på't imorn igen..


Kan inte sova, kan inte sluta tänka på hur bra det hade kunnat bli, kan ingenting!


Där gjorde han bort sig igen!

Fick lite ljus i det mörka nu när mamma och jag kikade på viktorias födelsedagsfirande.. Vår kung, vilken man alltså! Han gör alltid bort sig han ;) Han skulle ta på sig en regnponcho men har huvudet ut där ena armen ska vara och luvan liggandes på magen, kan säga att han såg skapligt korkad ut, haha! Men det är inte lätt alla gånger!


Tvärstopp!

Har i några dagar svävat på moln då jag var så lycklig över att en förändring skulle ske i mitt liv, det skulle bli perfekt och jag längtade så mycket att jag tänkte på det varannan minut. Nu ser det tyvärr inte ut som om det blir så och min dag känns helt värdelös, skulle helst sova bort hela dagen men man mår väl inte bättre av det..? Skit också.!

Tisdag

Sitter och smaskar på en god jordgubbssmothie, himla fint! Kom nyligen hem från en promenad med jasse, har även hunnit med att att fixa papper och skicka iväg dem för att få tågersättning och plockar undan lite på mitt rum. Inte någon större börda men skönt att i alla fall ha gjort något.

Imorn blir det jobb 8-16 och så får jag träffa min finis då med :) 

Måndag kväll

Jag får verkligen inget gjort när jag kommer hem vid halv sex, har suttit vid datorn och kikat, inte mycket mer. Ett väldigt intressant liv detta ;) haha! Måste ta tag i detta och göra lite roliga (och mindre roliga) saker även om jag jobbar..

Intressant

Sitter och äter frukost, jobb om en timma till fem, det var väl vad jag hade att säga ;)

Sköna söndag!

Himla härlig helg detta! Fin fint väder. Idag har vi varit vid stugan och bara tagit det lugnt, himla skönt! Ett dopp i det blå fick det också bli.

Har lite planer på gång med min finis vilket känns toppen! :)

Helg

Då var det lördag och helg, så skönt! Har sovit många goa timmar inatt och för den som är intresserad har jag också ätit en smarrig frukost med jordgubbar, baguett och ägg :)
Gårdagens jobb blev väl inte allt för seriöst på eftermiddagen då jag var trött och flamsade, sjöng sånger med calle, tänkte inte alls och bakade alldeles för många baguetter. Men nu är det helg och jag tar nya tag genom att bara ta det lugnt, ta ett dopp i sjön när Fredrik och Marcus kört klart på sina crossar och sen ikväll vara hundvakt åt lilla Mira :) Där har vi nog dagen, får se om vi hittar på något annat, jag är oppen för förslag, men nu ska jag nog lägga mig i solen och bättra på brännan!

Blev en sväng till Aby för att plocka jordgubbar med Emelie. Kom hem 10 liter rikare ;)


Ledig dag.

Blev att följa med fredrik hem igår när han jobbat klart, skönt att få träffa honom någon gång i veckan också :) Har även fått gosa med lilla Dante.


En liten plutt som var nyfiken på telefonen ;)

Nu ska jag snart dra mig bort till Emelie för att sedan åka ner till vårt stora centrum.. Bank, bibliotek, affär och café ska besökas :)

Mitt - i - veckan......

Åh så skönt att vara nyduschad, sitta och slappa och veta att man är ledig imorgon :) Dagen har gått bra men blev lite ont om tid mot slutet av dagen. Nu är jag helt slut i kroppen efter att ha kånkat på alla dessa tunga lågor med frukt, därför är det extra skönt att få vara ledig imorgon.

Förut tog pappa för en gång skull ett beslut som jag gillade, han sa att det blir "mitt-i-veckan" grillat idag, jag tror det är för att fira att de har semester om två dagar för har hört att han har gått och räknat ner ett tag nu. Inte mig emot, han fixar köttet och jag tillbehören och där har vi en smarrig onsdagskvällsmat :) Fin fint!

Kanske skulle sätta igång nu..?

Baka baka liten kaka..

Kanelskorpor och kokoskakor igår, bullar och bröd idag. Mamma och jag är i baktagen nu och äntligen har vi lite hembakat i burkarna och frysen :)



Idag och igår har jag haft "glidarpass" på jobbet, jobbat 10-17 men imorn blir det ett normalpass då jag jobbar 7-16 i frukten. Ska för första gången själv beställa hem frukt för torsdagen så är lite nervös för hur det ska bli men får hoppas att det löser sig :)

Har precis bakat kanelskorpor, mums! :)


Jobb

Då var det måndag och ny vecka. Jag sitter vid köksbordet och har precis käkat frukost och om en halvtimma bär det av till jobbet för en ny arbetsvecka.. Två veckor av sju är nu gjorda och jag har min sista lediga helg (utöver min lediga vecka) nu sen jobbar jag varje tills mitt schema är slut..

Nehe om man skulle gå och fixa det sista inför dagen! :)

Dagens köp!

Åh så skönt att det är helg, helt underbart faktiskt.! Igår fick jag träffa Fredriks familjs valpis och gosa lite och idag har mamma och jag varit i Vimmerby. Hittade inget speciellt på rean men köpte ett par skor till ordinarie pris, hade tittat på dem länge så nu slog jag till ;)

Var även en sväng på Erikshjälpen och kikade, hittade lite fina saker som kanske inte var superbilliga för att vara second hand men de var så fina så det var det värt!


Dessa fina dessertskålar köpte jag fyra av, två lila och två svarta 25:-/st.


Och denna gulliga gryta som var som ny 65:-

Helt klart nöjd med dagens köp. Om en timma blir det att åka ut till Fredrik som har jobbat hela dagen, så jag får umgås lite med min fining :)

Det nya tillskottet i familjen Gustafson :)


RSS 2.0