Skoldagen

Puh så tungt det var att gå upp imorse, har blivit bortskämd med att inte behöva åka till skolan så mycket längre.. Men vet inte, kan vara att jag sovit ensam nu, sover oroligt då och jag tror inte att jag får så bra sömn då.

Det är lite kul på morgonen och jag börjar vid 9, då orkar jag inte ta det tidiga tåget och vänta en timma så istället cyklar jag som en dåre till stationen eftersom jag alltid kommer iväg för sent hemifrån. Sen vilar jag en och en halv timma på tåget och så cyklar jag som en dåre igen och springer till lektionssalen för att jag ska hinna.. Haha, väldigt gott om tid och sådär ;)

Även idag var en sån dag, men det gick som vanligt bra.. Hade en föreläsning om motorik, himla intressant var det! På slutet fick vi information om våra specialiseringa som är våren 2013, lagom framförhållning! haha.. Jag gick precis innan det var slut för att hinna med tåget.. Vi skulle egentligen ha stannat kvar och planerat lite efter men de bestämde lite på rasten så vi behövde inte stanna kvar :) Jag hade ju med mig tacopaj som jag skulle ha ätit i skolan men jag hann ju inte det nu så försökte äta den på tåget men den var inte så god kall, det gick men inte mer..

Något kul på tåget förresten... En tabbe som de gjorde, när vi var nära Berga stod det på texten som rullar på en skylt: Nästa station Berga, byte för resande mot Norrköping och Stockholm.. Haha! Bra där, Oskarshamn skulle det stå!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0